На море в България 2021 г.! - 2

• 63 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • В.Търново
От тия къщички до плажа колко метра са?

# 391
  • There I was on a July morning
Къщичките са разпръснати и разстоянието варира, но не са близо до плажа.

Аз съм била в Белвил и съм доволна. Но зависи потребителката какво търси.

# 392
  • here and now
Във всички съм била без МБ и всеки си има някакви предимства и недостатъци. Някои съм повтаряла и пак бих.

Според моя опит Пеликан, ХВ и Белвил не са подходящи, ако сте с малки деца и носите много плажни принадлежности.
В МРП и МБ е шумно през нощта, ако стаята гледа към пътя(т.е. не е с изглед "море") и са малко по-далеч от Аквапарка и Амфитеатъра, където са вечерните активности.
В голяма част от ХВ и Белвил е шумно заради вечерната програма и дискотеката на Аквапарка.

Аз и да сменя комплекса с друго за година две, пак се връщам там.

# 393
  • в 1001-та нощ
Прави се една разходка от Холидей вилидж до плажа. За мен изключтелно приятна разходка, тъй като районът е много красив и поддържан - и всеки път изпитвах наслада да мина по този път Simple Smile

На плажа дават хавлии, не е нужно да се носи нищо - освен личните вещи. С ръце в джобовете Simple Smile На плажа има бар за напитки и храна.

# 394
  • Пловдив
Като стана въпрос за хавлии писах на Серени Царево да ги питам как стои въпроса с хавлиите за плажа.Отговора им беше 20 лв депозит и на всяка смяна по 1 лв.

# 395
  • Sofia
Интересна ценова политика, че се перат, перат се, да очаквам ли подобна цена и за смяната на кърпите в стаите!? 🙄

# 396
  • Пловдив
Депозит съм давала и в други хотели,но на всяка смяна да плащам не ми се е случвало.Не ,че е кой знае каква сума ,но има си скрити неща които хотелиерите спестяват.

# 397
  • Sofia
Депозитът не е проблем, изуми ме таксата за смяна. Ето такива дребнички неща лично мен ме дразнят, толкова ли е трудно левчето да е включено в цената?

# 398
Като стана въпрос за хавлии писах на Серени Царево да ги питам как стои въпроса с хавлиите за плажа.Отговора им беше 20 лв депозит и на всяка смяна по 1 лв.
Да така е потвърждавам

# 399
  • Пловдив
Да така е потвърждавам
А когато ви питах на лично защо не ми казахте?Отговора ви беше ,че не знаете и ,че си носите от вас.И аз тогава писах на хотела.А сега потвърждавате.Много се дразня на хора мишки.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 13:32 от slavei4e

# 400
Благодаря за съветите, момичета.
В Холидей вилидж моя колежка е била, но не е много доволна от храната. За 7 дни само веднъж риба.
За мен е важно съотношение цена-качество и да не е много шумно, както и да е в близост до плажа.

# 401
  • Пловдив
Като искаш да си по-близо до плажа и да ядеш по често риба запазвай за Роял Палас 5*.Цената там е с 30% по-висока от виличките.Всяко хубаво нещо си има цена.Не може да платиш 100лв в топ сезон и да очакваш риба тон,калмари,сьомга и кралски скариди всеки ден.

# 402
Здравейте, запазих 7 нощувки за Роял Парк Елените, семейство с 2 деца. Има ли мнения за хотела, интересува ме храната как е, аниматорите. Някой ходил ли е?

# 403
  • В.Търново
Елените от доста години нямат добри коментари. Имайте си едно на ум. Ако не сте ходили по ол инклузиви може да ви хареса, но ако сте ходили може и да се разочаровате.

# 404
Здравейте, запазих 7 нощувки за Роял Парк Елените, семейство с 2 деца. Има ли мнения за хотела, интересува ме храната как е, аниматорите. Някой ходил ли е?

Не, че искам да Ви съсипвам настроението, но вече не става. При отварянето беше перфектно, но с всяка година, амортизацията и нулева хигиена с тъмнокафяв персонал си казва своето.

Въпреки, че всичко е и въпрос цена/качество. Ако е за около 60лв нощувка може и да се пробва. Може пък да имат и нов мениджмънт.

Общи условия

Активация на акаунт