Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да стигна до водопад Скакавица в Рила?
Какви са опциите за настаняване в района на Мальовица или Говедарци?
Как да стигна до връх Исполин от Узан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да стигна до водопад Скакавица в Рила?
За да стигнете до водопад Скакавица в Рила, първо оставете колата си на Зелени преслап над Паничище. След това ще трябва да извървите около час и петнадесет минути по равен черен път, последван от още толкова време през гората по мека пътека. Има стръмен участък, който може да бъде изкачен директно или на зигзаг за по-лесно. В крайна сметка ще стигнете до хижата и след това до водопада.
-
Какви са опциите за настаняване в района на Мальовица или Говедарци?
-
Как да стигна до връх Исполин от Узан?
Маршрутът до връх Исполин от Узан представлява приятна разходка през гора и обширна поляна с крави, последвана от истинското изкачване до върха. Изкачването не е много трудно и предлага зашеметяваща гледка от върха. По време на изкачването има спирки за снимки, като цялото пътуване отнема около 7-8 часа в едната посока.
-
Какви са някои подходящи за деца разходки близо до Пловдив за 4-годишно дете?
-
Как мога да стигна до водопада Къпиновски и какви са близките възможности за разходка в село Мануя, на 15 км от Велико Търново?
С приятеля ми обичаме да сме сред природата, пътуваме много и постоянно търсим нови и нови места, на които да отидем. Тъй като идва пролетта и времето вече е чудесно за разходки ако искате може да обменим тук идеи и информация за места, където можем да прекараме един ден далеч от ежедневието.
Трябва наистина да се ходи пролетно време, за да се види, иначе на мен лично самата пътека не ми хареса особено. Бях чела много хубави неща за нея, но останах леко разочарована- път в гората без кой знае какви гледки като изключим едно страхотно местенце, на което е сложена пейка.
Намират се до Гара Лакатник и ако се сещате за снимките на една алпийска къщичка, кацнала незнайно как високо в скалите- ей за това място ви говоря
Докато се качвате нагоре ще видите карстов извор Житолюб в началото на пътеката, ще минете покрай пещера Темната дупка.
От няколко години все се каня да посетя каньона на водопадите до Смолян и изпускам сезона. Иска ми се да отида и на Бековите скали до Равногор и на Орлово око до Ягодина.