На море в България 2021 г.! - 2

• 63 413
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • There I was on a July morning
Благодаря за съветите, момичета.
В Холидей вилидж моя колежка е била, но не е много доволна от храната. За 7 дни само веднъж риба.
За мен е важно съотношение цена-качество и да не е много шумно, както и да е в близост до плажа.
Близо до плажа са двете Марини и Белвил.
За хранене - могат да се ползват всичките ресторанти в комплекса, с изключение този на Марина Палас / ако не сте отседнали в него/. Има избор от 3 ресторанта с различно меню. В а ла карт ресторанта също предлагаха риба преди. Hands V

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 15:08 от Скубиду

# 406
  • В.Търново
Здравейте, запазих 7 нощувки за Роял Парк Елените, семейство с 2 деца. Има ли мнения за хотела, интересува ме храната как е, аниматорите. Някой ходил ли е?

Не, че искам да Ви съсипвам настроението, но вече не става. При отварянето беше перфектно, но с всяка година, амортизацията и нулева хигиена с тъмнокафяв персонал си казва своето.

Въпреки, че всичко е и въпрос цена/качество. Ако е за около 60лв нощувка може и да се пробва. Може пък да имат и нов мениджмънт.
Като погледнах цените ще им е 60лв на нощувка на човек, ако отидат след 8 септември.

Като разглеждах хотел Верамар Бийч в Кранево видях съседната сграда, която ми хареса. Установих, че е хотел Съни Касъл.Сайта им е много добре поддържан. Направи ми много добро впечатление ето това:
Хотелски кърпи оставени без надзор на шезлонги на басейна и на плажа ще бъдат събирани от персонала без предупреждение.
http://www.sunny-castle.com/all-inclusive/
Ще посъбера мнения за този хотел и ако повечето са добри ми влиза в списъка с желани хотели.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 14:55 от Русалка_1

# 407
Ох, не сме били на ол инклузив досега, почивките ни са били със закуска само или със закуска и вечеря, но не в Елените, за първи път ще сме там, но сме с бебе вече и си мисля, че ще ни е по удобно да е включено всичко. Иначе около 200 лв ни е на вечер, но има включени чадър и шезлонг на плажа и аквапарк за по-големите деца. Дано да е чисто, много ми е важна хигиената.

# 408
KarnaVall, не ми се иска да Ви развалям предварително настроението от почивката, но не съм чула и едно добро мнение за Елените. А оценката за хотела в Букинг е много ниска https://www.booking.com/hotel/bg/royal-park.bg.html#tab-main.

# 409
Никъде в Европа няма ОИ на първа линия с аквапарк и включени шезлонги на такава цена. За този хотел нямам лични впечатления, но  преди 6-7 години бяхме в Роял Касъл и беше много добре. Сушито и месата се приготвяха на момента. До плажа имаше шатъл и винаги запазен чадър и шезлонги. Апартаментите и стаите бяха много хубави. Озеленяването също беше на ниво. Много ни хареса

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 17:02 от Анонимен

# 410
  • В.Търново
Никъде в Европа няма ОИ на първа линия с аквапарк и включени шезлонги на такава цена. За този хотел нямам лични впечатления, но  преди 6-7 години бяхме в Роял Касъл и беше много добре. Сушито и месата се приготвяха на момента. До плажа имаше шатъл и винаги запазен чадър и шезлонги. Апартаментите и стаите бяха много хубави. Озеленяването също беше на ниво. Много ни хареса
Да, ама те ще са в Роял Парк , и цената им е доста по-ниска, съответно и качеството по-ниско.

KarnaVall, не казвате в кой период ще сте там?

# 411
Никъде в Европа няма ОИ на първа линия с аквапарк и включени шезлонги на такава цена. За този хотел нямам лични впечатления, но  преди 6-7 години бяхме в Роял Касъл и беше много добре. Сушито и месата се приготвяха на момента. До плажа имаше шатъл и винаги запазен чадър и шезлонги. Апартаментите и стаите бяха много хубави. Озеленяването също беше на ниво. Много ни хареса
Съгласна съм, че цената е добра за това, което са включили в пакета, но явно не се получава хем да е хубаво, хем евтино. За Роял Касъл оценките са много добри, но цените са почти двойни. Hands V

# 412
  • В.Търново
KarnaVal, защо не погледнете хотел Белведере в Приморско? Имат 25% отстъпка, аз резервирах, когато имаха 30%. Хотела ще предлага много добър ол инклузив, дано не се изложат!

# 413
  • Sofia
Да попитам по-запознатите - чела съм доста хубави отзиви за Мирамар Обзор, но не съм задълбавала, защото не искам Обзор. Сега обаче виждам някакъв Мирамар на Каваци, това същата верига ли е? Със същото високо качество?

# 414
Да попитам по-запознатите - чела съм доста хубави отзиви за Мирамар Обзор, но не съм задълбавала, защото не искам Обзор. Сега обаче виждам някакъв Мирамар на Каваци, това същата верига ли е? Със същото високо качество?

не е същото, мирамар Обзор е част от веригата HVD HOTELS

- Мирамар, Обзор
- Рейна, Обзор
- Вива клуб, Златни пясъци
- Клуб бор, Слънчев бряг

# 415
Ох ужас, добре че попитах... мен най-много ме е страх от мръсно, а то там май е такова...ужас...ще сме със още едно семейство и ще коментираме още утре, да откажем резервацията... освен хотела в Приморско, който предлагате имате ли още идеи за нещо ОИ, от средата до края на юли, като и цената може малко да се завиши...

# 416
  • Пловдив
Хайде започна се.
https://www.flagman.bg/article/241801

# 417
  • Бургас
Напълнили един хотел, голяма работа. Вчера бях там - много, много пусто все още - точно като миналата година и нищо общо с години преди това. И плажът си беше чисто пуст. Може всеки да се убеди на камерите Слънчев бряг.

# 418
Напълнили един хотел, голяма работа. Вчера бях там - много, много пусто все още - точно като миналата година и нищо общо с години преди това. И плажът си беше чисто пуст. Може всеки да се убеди на камерите Слънчев бряг.
Рано е още, ще си проличи през летните месеци.
Аз не разбрах - само за румънците ли махнаха ПСР тестовете или и за други страни?

# 419
То с това калпаво време вече не знаеш кога да идеш на почивка.
Юли изпукахме от студ преди 2 години. Септември беше топло...
Чудя се и аз за кога да запазвам

Общи условия

Активация на акаунт