На море в България 2021 г.! - 2

• 63 352
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Какви са вариантите за по-бърз или лек превоз до Бургас (от Сф)?
5ч в рейс не се виждам -седнал...
Споделеното май не е опция или?

Видях някакви оферти за полети от 17Е /може и за Вн да е било/, но в сайта почват от 78€ /двете/
...и 27 € в едната, заминаващ неделя за Бс... /това ми допадна и като цена/
Още разучавам системата им, не съм летял.
-краен вариант е нощен влак - спален. Или с нощуване при познат/и някъде по средата.

В кой сайт сте ги гледали?
Дори 27 евро в посока е добре.

# 571
  • Русе
Чета в новините информация за цените на плажните принадлежности по плажовете, та в тази връзка някой знае ли кой плаж се води Приморско-централен?

# 572
Чета в новините информация за цените на плажните принадлежности по плажовете, та в тази връзка някой знае ли кой плаж се води Приморско-централен?
Най-южната част на северния - от гробищата до града.

# 573

И аз снощи в новините пък попаднах на изказване, колко скъпи им идвали ПСР-ите на чужденците при 230 евро седмичен пакет  път. За българи такива цени не откривам аз

# 574
Хубав ли е плажа пред Марина Сандс?

# 575
  • Русе
Най-южната част на северния - от гробищата до града.
Благодаря Ви!

# 576
точно там има камъни, но десетина метра нагоре е хубав.

# 577
  • В.Търново
Искат да пускат и украинците без Писиар.

# 578
  • There I was on a July morning
точно там има камъни, но десетина метра нагоре е хубав.
А морето дълбоко ли е на влизане? Примерно като на Златни пясъци?

# 579
Горе долу е като на Златните, не е плитко.

# 580
Скрит текст:
Какви са вариантите за по-бърз или лек превоз до Бургас (от Сф)?
5ч в рейс не се виждам -седнал...
Споделеното май не е опция или?

Видях някакви оферти за полети от 17Е /може и за Вн да е било/, но в сайта почват от 78€ /двете/
...и 27 € в едната, заминаващ неделя за Бс... /това ми допадна и като цена/
Още разучавам системата им, не съм летял.
-краен вариант е нощен влак - спален. Или с нощуване при познат/и някъде по средата.
В кой сайт сте ги гледали?
Дори 27 евро в посока е добре.
  esky.bg

# 581
Няколко думи само ще драсна за RIU Helios Bay в Обзор, защото за този хотел е писано достатъчно и се знае, че е добър. Бях го резервирал за родителите ми, които не са по жегите и юни и септември са им идеални, трябваше да е втората половина на юни, но поради разни причини го изместихме в началото на юни и пак им се получи добре, от миналата седмица са там и ще изкарат 10 дни. Ние също минахме много набързо, с добри впечатления останах, на този плаж освен RIU знаете, че има още няколко много добри хотелa, а Обзор си е малко и спокойно градче, което на някои хора също ще им хареса.      

Времето в Обзор е предимно около 23/24 градуса, слънчево-променливо, водата в морето на мен лично никога не би могла да ми бъде студена, вероятно защото бях плувец (в тази връзка записвайте си децата на плуване от малки, освен че е много полезен спорт и тренира всякакви качества, после няма да треперят по басейните и моретата, свиква се просто, както и няма да питат "плавен ли е преходът?"), но останалите не влизат много. Морето пред самия хотел има някаква по-дълбока част в началото, в другия край до реката е плитко. В хотела има вътрешен много топъл басейн с отделна част и за деца, а отвън малкото басейнче тип джакузи също топло, така че има къде да се прескача през деня според настроението на облаците, както впрочем правят и моите родители. Шезлонгите и чадърите на плажа както знаем са платени, по 4 лева са тази година и включват като екстра и безплатен информационен поток от чадъропродавача за това кой е собственика на хотела, колко етажа са достроени наскоро, за местната обстановка и международното положение и затова колко са скръндзави гостите на хотела, че един чадър не искат да си вземат, а кибичат около басейните на цели 30 метра по-назад...

Като цяло са доволни от хотела, като обслужване, понеже все още не е пълен се ъпгрейдват и стаите, те си получиха стая на върха в една от "кулите" до морето с огромна тераса, за което са повече от доволни. Храната е добра, стараят се и с тематичните вечери, работят и двата алакарта - азиатски и испански, които също стават като някакво разнообразие. Сега са пристигали и повече румънци и поляци и са започнала да се усещат повечето хора предимно по шума, които създават.  

Пак напомням, че хотелите на RIU, които според мен са добри за нашите си стандарти, тази година са и на добри цени от техните сайтове (в менюто хотели) и са с безплатно анулиране до последния ден. Не отговарям обаче, ако някой от тях реши да се изложи нещо за разнообразие, четете си в нета пресните отзиви от сезона.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 14:18 от Не се сърди, човече

# 582
  • Пловдив
Adventurer
Благодаря!!Както винаги много полезен.От сайта на хотела ли направихте резервацията или от агенция?Какви забавления има за деца и възрастни?Храната качествена ли е?

# 583
Здравейте, тази година нещо се затруднявам с избора за море. Моля, помагайте. Държим на първа линия, хубав плаж и ОИ. Тийнейджъра, на 14 години, вече се брои за възрастен и ми излизат едни оферти за по 3500 лв., което си е жив обир за 7 нощувки (според мен). Били сме в Серенити, Бела Виста и търся нещо подобно на юг. Ще съм благодарна за препоръки. Simple Smile

# 584
Арапя дел Сол тази година щяла да е с друг собственик и който е имал резервация е пренасочен към Приморско дел сол на цената на първоначалната резервация.
Условията обаче са различни- бях запазила 4 редовни легла, а сега ми предлагат 2 легла + диван, а децата са големи и ваече не им е удобно. Отказах и направих нова резервация за Поморие, Петър и Павел. Цената е друга Angry  Ранните отстъпки са минали

Общи условия

Активация на акаунт