На море в Обзор 2025 г.

• 6 240
  • 94
  •   3
Отговори
Линк към старата тема :
https://m.bg-mamma.com/?topic=1514101

Здравейте. Дойде време за резервации. Нека тази година напълним темата за почивка в Обзор с много добри цени, вкусна храна и невероятни емоции.
Първият въпрос е:
Започнахте ли да гледате ранни резервации? Тук е мястото да споделим полезна информация и цени.

# 1
Аз имам резервация за Марина Сандс.7 нощувки през юли за двама възрастни и дете.За трети път ще сме гости на хотела.

# 2
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема! Heart
Откакто се помня почивам в Обзор почти всяка година поне по веднъж. Обичам го и го познавам по-добре от родния ми град. Heart Eyes Много рядко правя предварителни резервации, в повечето случаи си харесваме нещо на място. Дъщеря ми и мъжът до мен също се влюбиха в Обзор и всяка година чакат с нетърпение почивката там. Миналата година успяхме да отидем в началото на юли и после в края на август, надявам се и тази година да успеем така. Heart Eyes

# 3
И ние обожаваме Обзор. Все едно е нашето местенце. Дори бих искала да имам имот там. Поради тази причина темата ми е на сърце. Три години сме в Казабланка и тази искаме май да разнообразим. Има какво да се желае вече там. По - скоро от към храна. И трите години бяхме в нови стаи, качвала съм ги в старата тема.

# 4
  • Телиш/Плевен
Дори бих искала да имам имот там.
Това ми е мечта от дете. Heart Eyes Надявам се да имам възможността да я сбъдна. В момента на дневен ред ни е бебе, но през ден гледаме обяви и въздишаме. Satisfied
Аз, както казах, почти не правя резервации, отсядаме където ни хареса, обикновено около автогарата или Спиди тъй като пътуваме с влак (от Плевен до Варна и оттам с маршрутка до Обзор). Багажа пък пращаме по Спиди, за да не го мъкнем, та като пристигнем, гледаме свободните места в близост и така избираме. Не съм писала досега, защото дори не предполагах, че има такава тема, но тази година ще поправя тази грешка. Heart Eyes
За хапване любими са ни Морска перла и бистро Обзор. Heart Eyes
И като казах Морска перла, се сещам за този прекрасен техен кадър от миналия сезон:

# 5
И ние хапваме само в Морска перла. А имах честта по време на този кадър и аз да съм на плажа.

# 6
Здравейте, мои познати всяка година от 4г насам са на почивна база БулМаг, ние почиваме в Китен по принцип, и днес когато им споделих, че вече съм си избрала място в Китен, почнаха да ме увещават за почивната база, уважавам им мнението, ще е хубаво да сме заедно, но техните деца са по-големи и ходят сами до плажа, а и са отлични плувци, а аз не познавам плажа, който е в близост до базата, мисля че е южния, не знам хубав ли е, дали ще е подходящ за моите деца, за приемер мога да дам южния плаж в Китен, който е до кокалчетата поне 10м навътре, това разбирам аз под "подходящ за деца". Та, това искам да знам най-вече, плажа хубав ли е, каменист ли е, общо мнение.

# 7
Почивната база на Булмаг е желано място заради цената. Не е нещо уау. Плажът там не е хубав. Каменист и дълбок. Не е с толкова широка ивица. Базата е в края на Обзор , на голямо разстояние от централния плаж.

# 8
Почивната база на Булмаг е желано място заради цената. Не е нещо уау. Плажът там не е хубав. Каменист и дълбок. Не е с толкова широка ивица. Базата е в края на Обзор , на голямо разстояние от централния плаж.
Много благодаря, питах и нашите познати за плажа, но за тях е добро всичко, което има пясък и вълни 😆 за това странично мнение ми беше важно. На тях им харесва базата понеже хем има бунгала, хем басейни, хем ядат каквото си поискат а не Олинклузив. А самата база гледам, че има доста удобства, но не се решавам честно. Главно заради плажа.

# 9
  • нейде там, където ....
За мен също е любимо място, с много спомени.
Хареса ми базата на Булмаг, но не мога да намеря цени. Бихте ли споделили, ако имате информация, за това лято?

# 10
  • Асеновград
Здравейте , до сега никога не сме почивали в Обзор. Тази година ми се иска да го посетим , двама възрастни с дете. Бихте ли препоръчали хотел , но задължително да е  All Inclusive.

# 11
Обзор е и моето любимо място …… но тази година няма да бързам с ранни резервации .ще следя темата ,но май повече се обсъждат големите хотели .за моето семейство бих предпочела  апартамент  ,и ще си избирам до юли

# 12
  • На плажа
Шанън лий
Базата на Булмаг може да се ползва само от техни служители.
Не е лоша,аз понеже живея в Обзор,не съм нощувала там,но сме посещавали басейна и често правим рожденни дни там.Хубаво,спокойно,зеленина,храната преди беше много хубава и евтина.Сега не знам,че децата пораснаха вече.Плажа не е далече,повечето Обзорци там ходим,че е по спокойно.Но малко по наляво по алеята.Дълбоко е както навсякъде,в никакъв случай не е до кокалчетата, и зависи от това по кое време сте в Обзор.Както повечето знаят ,август морето по-често е бурно.Септември месец има по-голяма вероятност да е до кокалчетата.Не съм сигурна има ли спасители точно там,проверете.Колко са големи децата ви?
Сега намерих една снимка от 5.08 ,преди няколко години.Да видите колко е дълбоко,когато морето е спокойно.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 09:54 от Дaни

# 13
  • оттам, откъдето започва България
Базата се ползва и от клиенти на Булмаг, но все по-трудно става да се вредиш.
Не е евтино и не е луксозно, обаче мястото е много хубаво, защото не си затворен в хотелска стая, децата играят на воля и ти си спокоен, има игрище, има тенис маса, има храна със записване, има храна и на ресторантски начала, има си и магазин, има и барче. Басейнът също е предимство.
Обикновено до обяд сме на басейна, а след 16 ч. слизаме към плажа. Не е задължително да ползваш плажа, който е точно долу под баира, може да се тръгне към града и там има много хубави и широки места, а до тях и капанчета.
Вечер спокойно може да се ходи до града по крайбрежната алея.
Когато сме без деца ходим за по няколко дни и на квартира в града, но това обикновено е през юни или септември.
Обичам Обзор!!!!  HeartbeatHeartbeatHeartbeat

# 14
Бул маг е Шуменска верига. Аз съм от Шумен. Всички клиенти имаме право, условието е задължително да платим 30 лв.от клиентските си карти. Така, че ако нямате или не си намерите карта, няма как да резервирате и почивате. Винаги има места ако резервирате до Май.

Общи условия

Активация на акаунт