На море в Обзор 2025 г.

• 6 695
  • 99
  •   4
Отговори
# 15
  • нейде там, където ....
Бул маг е Шуменска верига. Аз съм от Шумен. Всички клиенти имаме право, условието е задължително да платим 30 лв.от клиентските си карти. Така, че ако нямате или не си намерите карта, няма как да резервирате и почивате. Винаги има места ако резервирате до Май.

Видях изискването за клиентските карти, имам такава, но не намирам пълната цена колко е.

# 16
Здравейте , до сега никога не сме почивали в Обзор. Тази година ми се иска да го посетим , двама възрастни с дете. Бихте ли препоръчали хотел , но задължително да е  All Inclusive.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sol-luna-bey-mare- … zort-obzor-19799/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-suneo-helios-biych-obzor-23478/
Има тема само за ОИ хотели на море в България.
В старите теми за Обзор има изписано тонове за хотели, квартири, апартаменти, ресторанти, магазини, море и плаж хам.

# 17
  • Козлодуй
Изписано, ама например аз искам да препоръчам Рио но той смени името си и така очакваме нови отзиви, а не да ни пращате в 10-та глуха да четем Simple Smile
И аз харесвам Обзор и искам да задам въпрос дали е чисто морето ни след разлива на мазут в Черно море - безопасно ли е тази година да ходим на Обзор?

# 18
  • оттам, откъдето започва България
Знам условията за ползване на базата, но Булмаг, освен в Шумен, имат магазини в Търговище и Варна, така че желаещите ставаме много. Simple Smile

# 19
Изписано, ама например аз искам да препоръчам Рио но той смени името си и така очакваме нови отзиви, а не да ни пращате в 10-та глуха да четем Simple Smile
И аз харесвам Обзор и искам да задам въпрос дали е чисто морето ни след разлива на мазут в Черно море - безопасно ли е тази година да ходим на Обзор?

Много е мръсно Черно море, цялото е покрито с мазут, особено в Обзор и по-добре не рискувайте!
А който иска намира каквото му трябва. Теми и инфо бол, отзиви от хотели също както в мамата, така и на много места в нета. Риото под новата верига Алуа също е коментирано и са давани отзиви. 
Ето и тук може да се прочетат от лято 2024 г.   
  https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … %D0%B5%D0%B9/436/
https://www.google.com/travel/hotels/entity/CiII-PGU19DZ2ceCARDA … xUAAAAAHQAAAAAQBA

# 20
Знам къде отвориха магазини. Писала съм, че е Шуменска верига магазини ( седалище, офиси, складове). Който има клиентска карта и има събрани пари в нея, да действа.
Знам условията за ползване на базата, но Булмаг, освен в Шумен, имат магазини в Търговище и Варна, така че желаещите ставаме много. Simple Smile

# 21
  • нейде там, където ....
Знам къде отвориха магазини. Писала съм, че е Шуменска верига магазини ( седалище, офиси, складове). Който има клиентска карта и има събрани пари в нея, да действа.

А знаете ли цените за сезон 2025, толкова ли са тайни? Не ми ги изписва, преди да дам номера на картата. Ами ако не ме устройват, а само си дръпнат пари от нея за резервацията?

# 22
Това е от миналото лято. Две години нямаше промяна. Сега и да има, няма да е кой знае колко. Може да питате по телефона. Няма нужда да си давате картата за питане.

# 23
  • Козлодуй
Щом е мръсно ще резервирам в Гърция - мислех, че ще се прочисти морето само

# 24

Есента очакват да се поизчисти замърсяването там където се разляха танкерите - за останалата част от Черно море е рано се каже каквото и да е - надеждата е да няма мазут на плажа и в рибата , ако всичко е ОК при нас ще направим август една Казабланка или Рио - миналата година края на август нямаше вълни и беше супер

# 25
  • Козлодуй
Да и ние винаги ходим края на Август началото на Септември и няма вълни - много хубаво беше ще потърся снимки за да не съм голословна Simple Smile
Стаята в рио с кон да тичаш из нея Simple Smile

Гледката от балкона Simple Smile

Чайка на олинклузив край басейна Simple Smile

Морето чисто и плитко само малко повече мидички - боцкат на краката Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 18:39 от pvacheva

# 26
Вярно ли не разбрахте иронията?!!! Учудвам се как хората се ловят като шарани на бастун. То не бяха умрели крави, петна от мазут, замърсяване от язовир на май...та си, бомби, дронове и т.н. Разбира се нищо от това не се случи, но конкуренцията от съседните държави какво ли не прави, за да привлече турсти. Ако четете и слушате нашите продажни медии или пък Библията ФБ, по която се прехласват някои хора, то може изобщо да не припарвате на ЧМ.
Прекрасно е в Обзор. Години наред от 2013 насам почивам там, нито съм прихващала вируси, нито съм имала стомашни проблеми от бактерии в морската вода, нито от лоша храна и хигиена. Само две години съм почавала с апартамент на мои познати до парка и централният плаж, на гърба на сегашния Алуа Хелиос Бийч хотел, а през останалите  години само в 4 * хоти на ОИ. Т.к. често се пита за плажа и морето в Обзор да напиша отново. Плажът на Обзор е един общ, дълъг почти 8 - 10 км доста широк в северната част повече от 200 м. с не от най-финният пясък да речем като на Слънчев бряг, но хубав. Морето е открито, не е в залив и често е ветровито с вълни. Бързо става дълбоко. При влизане във водата до брега има едно първоначално хлътване, а после пак става по-равно и плитко. В южната част в морето има доста и големи камъни. Обзор е спокойно, зелено и чисто градче. В него се намират едни от най-класните хотели по българското Черноморие.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 13:45 от Fatalina

# 27
  • Телиш/Плевен
Препоръчвам това видео на всички, които се колебаят дали да посетят това прекрасно място - Обзор - градът на слънцето Heart

Попадна ми новина, че се строи археологически музей. Heart Eyes
"Несебър строи нов археологически музей в Обзор. Сградата ще бъде двуетажна и ще разполага с две експозиционни зали, хранилище и работни помещения.
"Строителството на археологически музей е проект, който осъществяваме в името на историята, науката, културата и популяризацията на едно от най древните селища в България – Обзор. Тук ежегодно се извършват проучвания и броят на ценните предмети, с датировка от античността и ранното средновековие, е внушителен. Обзор заслужава да има нов археологически музей, чрез който неговата древна история да добие широка известност и да започне да привлича все повече посетители. Без съмнение, институцията Археологически музей носи престиж и дава възможност за развитие на алтернативни видове туризъм”, каза кметът на общината Николай Димитров.
Цялата статия

# 28
Ние днес си запазихме 7 нощувки от 20 август в COOP CENTRAL за 3 година там. Иначе 5 поредни години вече почиваме на Обзор.
Наистина миналото лято децата изпиха толкова морска вода и нищо им нямаше...

# 29
Здравейте, мислим да почиваме в Обзор тази година, но ще сме аз, едната баба (по баири не може да ходи много) и две деца на 8 и 4. Търсим AL на първа линия. Децата обаче имат  изисквания за водни пързалки към басейна и да е близо до централната улица, тъй като вечер търсят бънджи, атракции и т.н. Почивали сме Обзор преди 15 г поне и не помня как беше разположен града. Харесах Алуа на първо четене, но може ли да се стига пеша до атракциите вечер? Без кола ще сме. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт