На море в Обзор 2025 г.

• 6 717
  • 99
  •   2
Отговори
# 45
Точно заради водата и спокойствието, широката ивица избираме Обзор всяка година.
Любим на цялото семейство.
В анкетата на bgmama, относно лоялната програма, отбелязах, че ще е много мотивиращо и чудесно ако има ваучери за почивка. Така много хора ще успеят да резервират с допълнително намаление по - добър хотел в Обзор.
#BGMлоялнапрограма

# 46
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Някой посещавал ли е all inclusive хотелите в Обзор по време на майските празници? Как е качеството на услугите преди началото на лятото? Не сме се насочили към конкретен хотел, по скоро към хотел до 100 лв на човек на ден и безплатно за дете до 13 г. До момента разгледах само Сънрайз Ол суитс и Сол Луна.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 16:07 от Guinness

# 47
От много години не сме ходили в Обзор и го избрахме за основно море през юли. Резервирах частен апартамент в Сънрайз ол суитс, защото ще бъдем с куче. На място има опция за доплащане ОИ, заслужава ли си ?

# 48
Здравейте! Досега не сме почивали в Обзор, но от миналата година следя темите и "уаауу, само суперлативи!". И така решихме да се насочим натам. Бихте ли споделили първата седмица на м. Септември дали времето е подходящо за плаж ? Както и моля да препоръчате прилични хотели на първа линия с ол инклузив 🙏 благодаря предварително на всички отзовали се!

# 49
Здравейте! Досега не сме почивали в Обзор, но от миналата година следя темите и "уаауу, само суперлативи!". И така решихме да се насочим натам. Бихте ли споделили първата седмица на м. Септември дали времето е подходящо за плаж ? Както и моля да препоръчате прилични хотели на първа линия с ол инклузив 🙏 благодаря предварително на всички отзовали се!
Никой не може да ви гарантира какво точно ще бъде времето не само в Обзор, а навсякъде в БГ.  В последните години точно в периода края на август -  първата седмица на септември бе дъждовно и студено, след което времето се оправяше и съответно прекрасно за плаж, без да е горещо. В Обзор с малки изключения ол инклузив хотелите на първа линия са едни от най-класните по Черноморието, така че който и да изберете няма да сгрешите, стига да ви влизат в определеният бюжет. От линка, който ви качвам не бих избрала Сънрайз Ол Суит Ризорт, който не е на първа линия, както и Сънрайз Блу Меджик Ризорт. Казабланка е компромисен хотел, който също не е на първа линия. В него част от помещенията не са реновирани, а и храната е със забележки. Ла Бохем е нов хотел, който това лято ще работи за първа година и няма как някой да ви даде мнение за него. Имайте предвид, че е само за възрастни над 16 г.  Като отворите офертата за даден хотел, може да кликнете върху "Мнения" и от падащото меню да изберете "Първо най-новите", за да си прецените дали въпросният хотел ви устройва.  Отзиви за тезии хотели има и в Гугъл и Букинг като пак избирате първо най-скорошните. От филтъра избирате All inclusive, а от локациите - Обзор и така ви излизат всички ол инклузив хотели само в Обзор.
https://visit.bg/oferti-pochivki/ranni-zapisvanija/

# 50
  • София
Някой откри ли сезона в Обзор, има ли мазут по плажа?

# 51
  • Някъде по Дунава
Вчера се прибрахме. Ме видях мазут по плажа.

# 52
Здравейте! Началото на юли ще ходим с жена ми и детето (2г 6м) за 9 нощувки в Обзор. Може ли малко повече информация относно:

1. Коя част от плажа е най-подходяща за толкова малко дете?
2. Препоръки за ресторанти с качествена храна
3. Препоръки за магазин, откъдето да пазаруваме (ще сме в апартамент с кухня)
4. Тук не знам дали ще помогнете, но дали има подходящи условия за риболов в морето или по реката?
5. Още нещо, което може да ви дойде наум за споделяне, що се касае до летуване в Обзор с малко дете Simple Smile

Благодаря много!

# 53
Bg.tatkoo, целият плаж на Обзор е прекрасен, но морето никъде не е подходящо за малко дете. Морето от самият вход става дълбоко. Често е с големи вълни и доста бурно. Детето е препоръчително да влиза във водата само с възрастен.  На ул. "Рибарска" в горната част има голям супермаркет "Алдо", в който има всичко, включително и топла витрина. В града на доста места има и по-малки хранителни магазини, но зависи в коя част ще сте настанени и къде ще ви е най-близо за пазаруване, защото града не е малък и има апартаментни комплекси доста извън градската част или пък къщи под наем високо горе на баира и съответно далеч от всичко. За ресторанти не мога да съм особено полезна, т.к. почивам само на ол инклузив. В темата най-често са препоръчвани две заведения на крайбрежната алея: "Морска звезда" и "Морска перла". На риболов съм виждала да ходят в най-южната част на плажа след хотел Марина Сандс, като това е доста извън града и си стига само с автомобил, както и в най-северната част до пристанището на гр. Бяла, което е достъпно през път в новата южна част на Бяла. От местни знам, че предпочитат да ходят на риболов, на Иракли.

# 54
От много години не сме ходили в Обзор и го избрахме за основно море през юли. Резервирах частен апартамент в Сънрайз ол суитс, защото ще бъдем с куче. На място има опция за доплащане ОИ, заслужава ли си ?

Зависи от доплащането. Гладни няма да останете.
Ако си похапвате и пийвате, винаги ОИ e за предпочитане.

# 55
  • София
След 2 седмици ще посетим за първи път Обзор. В частност ще сме в Сол Луна Бей за 7 нощувки. Някой знае ли как е водата в момента, то е ясно, че е доста рано, ама да се подготвя колко ще ми мрънка хлапето? От хотела до града може ли да се стигне пеша, напр. по плажа?

# 56
Може, от 15 до 20мин е пеша.
Може и по пътя зад Обзор бийч ризорт да се върви спокойно, може и по плажната ивица

----------
По принцип мразя тази политика на хотелите, но нямам планове да отсядам в този, на някого ако му е полезно:

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 12:57 от aiwabg

# 57
  • София
Има ли форумци, вече почиващи в Обзор? Как е времето/водата? Става ли за плащ?

# 58
  • Някъде по Дунава
В края на другата седмица отиваме и ще споделя.

# 59
  • София
Благодаря, Guinness!

Аз ще ти споделя - ние заминаваме тази събота.

Общи условия

Активация на акаунт