На море в Обзор 2025 г.

• 6 686
  • 99
  •   1
Отговори
# 30
Алуа покрива изцяло изисквания ви. Намира се точно до парка и до атракционите.

# 31
Много Ви благодаря, Vils! Дано да изкараме добре!

# 32
  • оттам, откъдето започва България
Със сигурност. В Обзор няма как да не изкарате добре. Simple Smile

# 33
  • На плажа
В Обзор не ви трябва кола,спокойно може да го разгледате целия пеша.

# 34
Много ви благодаря, момичета. А някой знае ли дали този сайт за резервация е ок, че цената ми се струва доста добра? Това изглежда като официален сайт на хотела.
https://www.asheb.hyattinclusivecollection.com/bg/bookcore/avail … %257D%255D&occp=1
Също така ни предлагат 1 стая - едно голямо двойно легло и 2 разтегателни фотьойла. Бабата ще спи с малката на двойното легло, а аз и синът ми - явно на  фотьойлите. Мислите ли, че голям човек може да спи на такъв?
Досега все сме почивали на квартира и не съм много запозната какво да очаквам, затова питам подобни въпроси.

# 35
Може ли мнения за хотел Черно море. Близо ли е до плажа? Храна, чистота,никога не съм била в Обзор.Благодаря предварително!

# 36
5 години почивахме в Черно море. Малко семейно хотелче. Басейна е чист. Стаите не са уау. Съвсем обикновени. Има закуска, има какво да хапваш. Общо взето спокойствие. Намира се на 2 мин.от плажа. До хотел Казабланка е. Ако не сте претенциозен турист ще ви допадне. Особено ако сте с малки деца.

# 37
И ние бяхме един път в този хотел ,потвърждавам написаното . да добавя ..мисля че басейна няма детска част ,на моето му беше дълбоко ,аз не съм влизала .закуската беше прилична има обедно меню и вечеря .

# 38
Момечета, извън иронията, морето ще става ли за деца откъм чистота?

# 39
Момечета, извън иронията, морето ще става ли за деца откъм чистота?
В никакъв случай! В Черно море само извънземни се къпят.

# 40
  • На плажа
Хахаха ,ние смятаме да се къпем цяло лято Smiley

# 41
По чиста вода от тази в Обзор не съм виждала по нашето черноморие. Миналата година бяхве с бебе на 9 месеца и батко на 5. Толкова вода изпиха,особено бебо- нищо им нямаше,нито повръщане , нито разтройство...

# 42
Такова понятие "водата в Обзор" не съществува, защото по нашето крайбрежие има осезаемо течение на морската вода от север към юг със средна скорост около 1 километър в час. И това важи особено за открити брегове като обзорския. В по-затворените заливи, течението е по-слабо.

# 43
Значи, може да се организират състзания с водни колела!

# 44
Значи, може да се организират състзания с водни колела!

Е след като един преди години успя да стигне почти до Резово с колело Simple Smile Ха едва ли е въртял педалите само и течението му е помогнало Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт