Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 70

• 41 597
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
В аптеката има вероятност да знаят по- добре кое е ок да се приема от бременни. Само казвам.

# 436
Момичета, кръвното ми е 100/50 какво е добре да приемам, за да оправя малко кръвното?

# 437
Момичета. Боли ме гърло. В 14+5 седмица съм и в аптеката ми предлагат Кармолис бонбони за смучене. Подходящи ли са за бременни?
На мен са ми изписвали при настинка Инфлуцид в комбинация с Цинабсин. В аптеката потвърдиха, че могат да се взимат по време на бременност. Бях с хрема и възпалено гърло, някъде около 5-6 месец.

# 438
Момичета, кръвното ми е 100/50 какво е добре да приемам, за да оправя малко кръвното?
Пий много течности, чувала съм, че солените храни също помагат.

# 439
И моето кръвно е такова сутрин като стана. От 16г.с. Сега съм в 19 и все още сутрин е такова. Лекаря ми каза да пия кола и кафе, но кола не обичам, а от кафето ми се гади. На закуска хапвам 2 препечени филиики с нещо и аирян със сол. След 20минути се нормализира. Не мисля, че има нужда от лекарства за покачване.

# 440
Аз съм със 100/60 цяла бременност, преди нея 90/60, никога не ми е предтаствалявало проблем.
Ако е необичайна стойност за вас, айрян със сол, не излизате в горещини, винаги имате бучка захар и бонбонка фруктоза във вас, не стойте гладна. Успех.

# 441
И моето кръвно е такова сутрин като стана. От 16г.с. Сега съм в 19 и все още сутрин е такова. Лекаря ми каза да пия кола и кафе, но кола не обичам, а от кафето ми се гади. На закуска хапвам 2 препечени филиики с нещо и аирян със сол. След 20минути се нормализира. Не мисля, че има нужда от лекарства за покачване.

Аз бях така цяла бременност. От ниското кръвно още повече ми се гадеше. Хапвах по парченце черен шоколад и 1чч зелен чай на ден, понякога и два пъти ако се наложеше само и само да не ми се вие свят и да не ми е лошо.

# 442
Момичета, в 10 г.с съм .Днес забелязах едно жълто зеленикаво течение на ежедневната превръзка.Слагам Утрогестан вагинално.Незнам дали може да е от него?

# 443
Момичета, в 10 г.с съм .Днес забелязах едно жълто зеленикаво течение на ежедневната превръзка.Слагам Утрогестан вагинално.Незнам дали може да е от него?

От него е, спокойно.

# 444
Здравейте, дами! Тези от вас , които са на ЖК при др Вецев, взимали ли са болнични? Минава ли се през лекарска комисия? Simple Smile

# 445

А имаш ли неразположение? Ако нямаш, не е нужно да "оправяш" нищо. Ниското кръвно е за предпочитане по време на бременност.

# 446
Здравейте някой приемал ли е ALERACT? Ако да как ви се отрази, имаше ли ефект от него.?Ще съм благодарна за мнение 🙂

# 447
Здравейте някой приемал ли е ALERACT? Ако да как ви се отрази, имаше ли ефект от него.?Ще съм благодарна за мнение 🙂
Аз в момента го приемам (14г.с.), но не мога да дам категорично мнение за ефекта му все още. Приемам го заради контракции, които имах още в началото и с първата ми бременност и сега пак... на този етап бих казала, че има положителен ефект спрямо това, защото когато си почивам повече и не се изморявам, нямам контракции.

# 448
  • София/Севлиево
Аз съм на Алеракт от 9 г.с.2х1.Мисля,че има ефект,обаче вземам и Магнерот 2х2...

# 449
И аз пия Алеракт от две седмици, нл още не мога да кажа как е защото пия и Диаспорал. Момичета, как сте със съня? Аз не мога да спя повече от 1.5-2 на вечер, и така съм от 2 месеца. Събуждам се ужасно нервна. Заспивам към 1:30-2:00 и се събуждам към 3-4 и бодувам до 6-7 сутринта. Направо не издържам... Пробвах чайове, мляко с мед, но не помага

Общи условия

Активация на акаунт