Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 70

• 41 599
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Моите започнаха около 17-18та седмица, доста са неприятни и доста се притеснявах през цялото време, но родих предизвикано накрая.

# 421
Според доктора не са защото като легна и става мек като поничка,а при котракции и легнала и права все ще е твърт,и вече не знам какво да правя.

# 422
Според доктора не са защото като легна и става мек като поничка,а при котракции и легнала и права все ще е твърт,и вече не знам какво да правя.
Точно вчера със същия въпрос бях при док. Каза, че ако се втвърдява целият корем не са котракции, а червата.

# 423
От няколко седмици и аз това се опитвах да разбера, какво точно ми е, защото съм на конски дози магнезии, а първо че втърдяването ми не е така както го описват (втърдява се за мин и се отпусса), а вечер става целия твърд и така си стои. Помислих си че може да е от това, че не успявам редовно да ходя до тоалетна и май наистина ще се окаже така. [/b]
Точно вчера със същия въпрос бях при док. Каза, че ако се втвърдява целият корем не са котракции, а червата.

# 424

Здравейте,да го повторя ли утре сутринта
Има ли причина за радост 😇

# 425
Аз виждам само една черта. За положителен тест трябват 2.

# 426
Иэглежда ми прекалено напоен теста. Не се вижда добре има ли втора черта или не, по-скоро няма.

# 427
Ами има една много много бледа черта
Но мисля все пак да го повторя утре сутринта

# 428
Ако на вас ви се вижда, че имате втора чертичка, направете друга марка тест. Аз на престо имах бледа, няколко часа по-късно на шуърчек имах две много ярки черти. Надявам се да получите желания резултат ☺️

# 429
Здравейте. Знаете ли кога най-рано може да се види сърдечна дейност? А кога най-рано може да се чуе сърчицето?
Благодаря!

# 430
Здравейте. Знаете ли кога най-рано може да се види сърдечна дейност? А кога най-рано може да се чуе сърчицето?
Благодаря!

Здравейте, аз бях на преглед в 5та седмица и се видя сърдечна дейност, но беше твърде рано и се видя само една трептене, викат ни пак около 9та седмица и се надявам вече да го чуем

# 431
Благодаря!

Сърдечна дейност видях между 7-8 седмица... Днес бях на преглед 9с0дни и чух биенето на сърчицето...

# 432
Сърдечна дейност се вижда най-рано към 7ма-8ма седмица, а се появява към 6г.с.

А за контракциите,наистина ако няма стягане на корема, не са контракции. Самата контракция представлява свиване на матката. Ако няма такова, значи е някакво друго неразположение - болки в червата, в стомаха, газове, болка от разтягане на матката, движения на плода и др.

# 433
Момичета. Боли ме гърло. В 14+5 седмица съм и в аптеката ми предлагат Кармолис бонбони за смучене. Подходящи ли са за бременни?

# 434
Момичета. Боли ме гърло. В 14+5 седмица съм и в аптеката ми предлагат Кармолис бонбони за смучене. Подходящи ли са за бременни?
Не знам, аз ползвах Прополки без захар и Тантум Верде за смучене.
Ангинхил като хомеопатично, ако ползвате такъв тип хапчета.

Общи условия

Активация на акаунт