Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 70

• 41 565
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, дами. Имам температура 38.0 градуса в 37 г.с. съм, свързах се с АГ и каза да пие парацетамол. Искам да ви попитам някоя от вас вдигала ли е такава темп. и знаете ли дали може да се случи на бебето?

# 511
Здравейте, пиша ви пак за този кринон който ми изписаха. Първите 3 дни никакви проблеми с поставянето никакво изтичане нищо по бельото все едно организма си взимаше всичко което е нужно. Ей два дни все нещо по бельото остава.. Четох някъде че след поставяне трябва да има движение, движението ми не се е променило от 1ви ден. Случвало ли се е и при други, които са ползвали прогестерон вагинално. Надявам се съм обяснила правилно 😃🤞

# 512
Да, лекарят ме предупреди иэрично, че от утрогестана ще имам ,,течение" по бельото. Аэ имах от първия ден остатъци и бяха обилни, неприятно е.

# 513
И при мен има течение от утрогестана.Съвсем нормално е.

# 514
Имам въпрос, не е точно за тази тема, но не мога да се ориентирам къде да го задам. Нормално ли е вече след раждане като се завърне цикъла да се върне 2 пъти? Първия път беше буквално да 1 ден, няма и 2 седмици от днес, и сега гледам пак. Дори не знам дали е било това предния път, нямах болки. Сега имам леки. Минаха 3м,  кърмя на поискване. Не знам дали има значение. Питам да не би да е сигнал за някакъв проблем.

# 515
И при мен беше така. После се нормализираха нещата.Не кърмя

# 516
Нормално е. Хормоните ти не работят нормално все още, а щом като кърмиш, не очаквай редовен цикъл веднага. При мен след първото раждане имах менструация 2 пъти за 2 седмици, след което 6 месеца нямах(кърмих 1 година). Вероятно при мен това дори не е било менструация, а доизчистване след раждането, тъй като се случи веднага след спиране на лохиите.

# 517
Здравейте, дами. Имам температура 38.5 градуса в 37 г.с. съм, свързах се с АГ и каза да пия парацетамол. Искам да ви попитам някоя от вас вдигала ли е такава темп. и знаете ли дали може да се случи на бебето?

# 518
  • Седмото небе
Пийте си каквото е казал доктора и това е. Всякакви (разумни) натурални лекове също може да пробвате. На бебчето ще му е добре, щом и вие сте добре. Малко ви остава, а (може би) големите притеснения за важни неща тепърва предстоят. Успех и леко раждане!

# 519
Момичета снощи нещо ме ухапа за крака и не можах да разбера кърлеж ли беше или нещо друго, защото беше миниатюрно и го махнахме набързо. Мъжа твърди че не е имало кърлеж, има като червена дупчица и е леко зачервено. Не сърби. В 17 г.с и незнам да ходя ли да ми правят тетанус и дали въобще може по време на бременност

# 520
Здравейте ! Нова съм тук 🙂
Имам болки в кръста и придърпване ниско в
корема ,гадене често ходене по малка нужда имам и закъснение на МЦ но несъм правила тест все още можели някъкъв съвет  може ли да е бременност 🙂🙂

Извинявам се ако съм объркала нещо !!

# 521
Може да е бременност, може и да не е.

# 522
Мисля по- скоро не, лично моите симтоми започнаха доста по късно и макар че съм в 7г.с не бих казала че имам.

# 523
Здравейте,

Тъй като вече главата ме боли да мисля, какво мога и не мога да ям - ще питам вас Grinning

Панирани топени сиренца и прясно сирене ( солено), мога ли да ям???

А, да - бременна съм Simple Smile)))

# 524
Здравейте,

Тъй като вече главата ме боли да мисля, какво мога и не мога да ям - ще питам вас Grinning

Панирани топени сиренца и прясно сирене ( солено), мога ли да ям???

А, да - бременна съм Simple Smile)))
Защо чак толкова се вглеждате във всичко? Според мен можете да си ядете всичко, което ви се яде, без да прекалявате.. стига да е с доказан произход, да не е отровно или с изтекъл срок на годност. Blush

Общи условия

Активация на акаунт