Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 70

• 41 529
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Сигурно и без направление процедурата е същата. Но незнам как стои въпроса с картона.

# 586
Когато исках да си сменям АГ ми казаха, че ще трябва да си искам от стария изследванията и тн. Просто отиваш, казваш, няма какво да се обясняваш, да са ти оказвали адекватно наблюдение на бременността. Другият вариант е да изчакаш да ти наближи термина и един месец преди него трябва следящият АГ да ти издаде направление за раждане и съответно с него получаваш и останалите необходими неща и си хващаш шапката. Аз лично така направих, моят изрод даже ми беше назначил секцио цели 20 дни преди термин, нещо се беше разбързал човекът. Пък нищо не налагаше секцио, още по-малко пък ранно вадене на бебето, та просто се обадих и казах, че няма да присъствам и си родих, където си бях решила. Обсъди тези неща и с лекаря, при когото имаш намерение да раждаш, и той най-добре може да те ориентира какво да правиш. Пожелавам успех ❤️

# 587
Heart Благодаря ви

# 588
Здравейте! Някой ходил ли е на фетална морфология при др Чачева от Надежда? С какви впечатления сте? Simple Smile

# 589
Здравейте! Някой ходил ли е на фетална морфология при др Чачева от Надежда? С какви впечатления сте? Simple Smile
Аз. И трите морфологии ми бяха при нея. Супер специалист е. Ако очаквате обаче много приказки, омилкване и мили думи не е за вас. Приятна за разговор, ако попитате, винаги отговаря. Иначе обяснява най- важното винаги. Общо взето се радвате, ако не говори, казва винаги, ако види нещо дори и най- малкото притеснително. Препоръчвам я.

# 590
Аз исках да се запиша за БХС при нея, но точно в моите седмици е в отпуск. Обмислям за феталната дали да е при нея. Сега ще съм при доктор Патрикова. За нея имате ли впечатление, какво да очаквам? Препоръчаха ми я като специалист близки.

# 591
В 12 г.с.съм.Нормално ли е да имам жълто зеленикаво течение?Няма никаква миризма ,нито сърбеж.Микробиологията ми е чиста,цитонамазка ок.Имам само завишени левкоцити в урината.Вярно ли е че обикновената милробиология не открива някой бактерии,като трихомони например?

# 592
Следя отговорите, защото и аз имам нещо подобно, но много малко и не всеки ден.
Чакам първи преглед на ЖГ в сряда, за да ми пуснат всички изследвания.
В 12 г.с.съм.Нормално ли е да имам жълто зеленикаво течение?Няма никаква миризма ,нито сърбеж.Микробиологията ми е чиста,цитонамазка ок.Имам само завишени левкоцити в урината.Вярно ли е че обикновената милробиология не открива някой бактерии,като трихомони например?

# 593
Жълтото течение започна в 13 г с, до сега го има, няколко микробиологии правих, всичките чисти, док казва, че било нормално и аз незнам..

# 594
И аз имах такова течение в началото на бременността. На моменти леко зеленикаво. АГ каза, че е възможно да е от утрогестана, който приемах по това време. Каза, че не е притеснително. И при мен микробиологията и урината бяха чисти.

# 595
Аз. И трите морфологии ми бяха при нея. Супер специалист е. Ако очаквате обаче много приказки, омилкване и мили думи не е за вас. Приятна за разговор, ако попитате, винаги отговаря. Иначе обяснява най- важното винаги. Общо взето се радвате, ако не говори, казва винаги, ако види нещо дори и най- малкото притеснително. Препоръчвам я.
Благодаря! Аз си запазих час за 3-та фетална при др Чачева. Simple Smile А дава ли снимки не бебчо?

# 596
Благодаря! Аз си запазих час за 3-та фетална при др Чачева. Simple Smile А дава ли снимки не бебчо?
Дава в профил. Ако говорите за 4Д снимка, ако я помолите и бебчето е в добра позиция дава Simple Smile

# 597
Благодаря за отговорите!Доста съм се панирала.Както казах и моята МБ е чиста ,но някаква по профилирана се правела за тригомони,микоплазми и т.н.А и тея завишени левкоцити в урината …,въпреки че и за тях казват че било нормално по време на бременност.

# 598
Попринцип обикновената микробиология не засича мико и уреаплазма, за трихомони не знам. Може да помолите и на стъкло да дадете секрет за изследвания, БВ там се хваща.

# 599
Благодаря за отговорите!Доста съм се панирала.Както казах и моята МБ е чиста ,но някаква по профилирана се правела за тригомони,микоплазми и т.н.А и тея завишени левкоцити в урината …,въпреки че и за тях казват че било нормално по време на бременност.
За да се хванат се прави ПСР тест. Не във всяка лаборатория се прави.

Общи условия

Активация на акаунт