Домакини 75/ Ще я помним

• 56 971
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Лейди,кога порасна това дете?!
Сладкият той!

# 466

Добро утро!
Пореден слънчев ден при мен Kissing Heart

Славе порасна.... чак аз се чудя кога мина това време. Как е твоята принцеса?

И днес зарязвам къщата и се мятам в градината.

# 467
Честит празник на всички деца! BalloonBalloonBalloon

Тези, с които съм приятелка във фейса вече са разбрали, че профилът ми беше хакнат. Три дни се разправям с фейсбук и се отказах. Ще си направя нов профил тези дни. Само искам да си запазя инстаграма, те пък са свързани и сега ще търся начини да не си губя снимките там.

# 468
  • Германия
Добро утро момичета, честит празник на който е запазил детското в себе си.
Аз ви прочитам от време на време, но не ми остава време да пиша.
Получих си пратката прежди от България и сега всяка свободна минута плета.
Като луд с къртечница съм, не искам да спя, а само да плета.
Всеки луд с номера си, а аз с цяла програма Smile

# 469
  • София/Севлиево
Честит празник на всички малки и големи деца ❤️❤️❤️
Смърфи,няма ли начин да се оправят нещата.Примерно със смяна на мейла.На мен ми се прецака пощата,с която съм регистрирана във ФБ и тук във форума.Прехвърлих ги към другата и реших проблема.
И моят много порасна,толкова много за 1 година,че се оказа с остерпороза и сега ще ходим по лекари да видим как ще го лекуват,щото остеопороза на 13 ми звучи много страшно.

# 470
Смърфи, дано бързо си оправиш фб.
Ели, как остеопороза на 13 години? Какво забеляза, че ти светна лампичката?

# 471
  • София/Севлиево
Личната ни прати,той нали е с ТЕЛК и от телка ни поискаха изследване на костна плътност и неговата е едва 50%.Сега ще ходим на детски ендокринолог,после ортопед и още нещо беше.А само забелязах,че много бързо израства и почна да се оплаква,че го болят костите.Навремето тъй сестра ми порасна изведнъж,но то бе преди 20 години и не е ходила никъде...

# 472
  • при късмета
Привет!
Смърфи, надявах се да се оправят нещата
За жалост остеопорозата все още се смята, че е "старческа" болест. А преди 20 години като за пръв път тръгнах по терапии, физиотерапевтката казваше, че има 15 годишни пациенти и възрастта продължава да пада.
Ели, дано да има ефект от ранното хващане. Бързото израстване е нормално на тази възраст. Болят най-често колената, защото заради сложната става най-често не успява да навакса растежа на другите кости и стави. Това се случва и при деца без други проблеми.
Мария, първите признаци са проблеми с гръбначния стълб. Умора, болки, схващане на крайници или чести болки в тях и разбира се голяма предпоставка е гръбначно изкривяване. Лошото е, че сега не знаеш децата от тежките раници ли са получили това изкривяване или заради заболяване.

# 473
Оф, ама въобще не ме успокоихте.

# 474
Ели, стискам палци за момчето ти! Наистина е малък за такива проблеми, но пък може да е нещо временно и лесно да се решат нещата. Важното е да се намери причината.

Със смяна на мейл не става тоест става, но това си е нов акаунт. Аз изобщо не мога да си вляза в стария, че да сменя каквото и да е било. Аз последните две седмици нон-стоп получавах известия да си сменя паролата, че някой се опитва да ми влезе в акаунта. И аз я сменях. Вече накрая се чудех какви пароли да мисля. То големи букви, то малки, то цифри, то знаци и накрая пак го хакнаха.

# 475
А какво печелят от хакването?

# 476
  • при късмета
А какво печелят от хакването?
Ей това и аз се чудя.
Смърфи, т ФБ нищо ли не могат да направят или не реагират?

# 477
И аз не ги знам какво печелят... А от фейсбук ми казват, че не виждат проблем...

# 478
  • при късмета
Оф и тези не са наред. Ти им казваш, че друг ти е взел профила, те "ами няма проблем"

# 479
  • София/Севлиево
Сега като се замисля в петък или събота някой бе опитал да влезе в профила на ММ.Пък той даже не го ползва,а го направи ,за да може да влезе в групата на класа.Показа ми от кое ай пи е влизано ,че даже че било от Уиндоус 7...

Общи условия

Активация на акаунт