Домакини 75/ Ще я помним

• 56 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Ели, то и аз толкова го ползвам... Има няколко групи, които следя. Даже едниният опит за влизане беше от София, хаха. Абе разправия си е, ама като е станало, ще се занимавам с проблема.

# 481
Честит празник!
Съвсем го бях забравила Laughing Ама нали още съм дете Kissing Heart

Ели всичко е поправимо Kissing Heart Как си ти? Нарастваш ли?
Смърфи много е гадно, като при всяка кражба...
Баба Яка я бързо кажи каква прежда и какво плетеш! Аз завърших едно мнооого дупчено лятно пончо на една кука и сега се опъва - после ще покажа. Нали вече съм с малко дъртичко тяло - не мога да се изпраскам само по потник Laughing

# 482
  • при късмета
И аз щях да питам Бабчето какво плете и се отнесох. Ама главоболието още ме държи, надявам се довечера след масажа малко да се освестя. Дрогата явно не помага.
Калинче, така става с дрехите и при нас е същото. Ако пак те чуя да казваш, че си "дъртичко", мисли му!
А ще става още по-зле, от пролет до есен няма да му стават нещата. Затова докторите напираха за операциите, за да е преди бързия растеж през пубертета. Иначе настроенията вече ги докарва от време на време. Joy
Днес изобщо няма да е доволен, имат 7 часа и тъкмо ще свършат, ще завали и няма да могат да беснеят навън.

# 483
  • София/Севлиево
О,аз съм добре Раста на корем,иначе още ми стават доста дрехи,пък и комшийката ми донесе от дъщеря ѝ,та дано не стана огромна до есента и да се оправя с това,което имам.Качила съм 8-9 кг,ама в жегите ги усещам като 20.Добре че все още е повече хладно.Юли и август ще се скрия някъде на сянка и тъй ще ги изкарам.

# 484
О, къде е тази жегаааа? Тук е 13 градуса, ааааа!

# 485
  • София/Севлиево
А,имаше няколко дни с около 30 градуса,направо ми се стъжни-цялата се подух и едва мърдах...Иначе и тук днес вали и е доста хладно...

# 486
  • София
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГОЛЕМИ, ПО-ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА! ДА ЖИВЕЯТ ПОД МИРНО НЕБЕ, ДА СА ЩАСТЛИВИ И ВЕСЕЛИ!

# 487
Смърфи идвай при мен - трети ден 25гр, ясно, без вятър - не се диша! Ей сега слънцето е в долната градина и в горната е прохлада под дърветата.

Това са две мискинки, които ровят минзухарите в 7ч. сутринта. Едната се подава от къпините Laughing

# 488
Честит празник на всички деца!
Смърфи много неприятно това с профила. Аз там  влизам ако сме с автобуса докато пътувам и евентуално събота и неделя. Във форума повече време прекарвам, в градинарски и цветарски теми.
Ели дано всичко при момчето ти се нареди добре.
Баткото е втора смяна и се прибира след 19:30 та успявам и вечерята да приготвя.

# 489
Калинка - идааааа, вардаааа! Ама много ви сложни правилата за влизане, шЪ му се и не знае! Joy

# 490
Смърфи поне не влизате от държава в "червения" списък  Laughing
Сега на седми ще се ревизират списъците и ще видим колко ще се увеличи "зеления" списък - там е лесно.
Иначе днес за първи път от началото на ш'бана пандемия в целия UK няма починал от ковид.

За сега "зелени" са Португалия и Исландия.
Значи препоръчвам ти едно посещение на Синята лагуна в Исландия за 10 дни и после влизаш без проблем в UK Laughing

# 491
О, Исландия.... Ама не! Аз студ и тук си имам, хаха! Иначе ми е в топ листата за пътувания.
Нашата ситуация е доста сложна - значи бг паспорти, идващи от не ЕС страна. Да падладееш, направо, а? Аз мисля, че по-добре би било първо Португалия и после Англия, нали? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 492
Въпрос на усещане е.

При 15-20гр на въздуха, при висока влажност, в тази термална лагуна ммммммм

В Португалия е голям пек Laughing

Има ли проблем, че сте с бг паспорти и пристигате от страна извън ЕС?
Мисля, че няма проблем. Ние сме пристигали от Турция, а сме с бг паспорти.

# 493
Честно да ти кажа вече се омотах кой къде с какво го пускат.... Някаква лудница е и всичко се променя много бързо. Имаме позната тук, която отиде в Лондон на операция. Тя е българка, но с два паспорта - бг и американски. Стоя 10 дни в карантина и направи 2 или 3 теста, за да излезе от карантина. Тези дни е минала операцията и следващата седмица трябва да се прибере тук. На всичкото отгоре е и дипломат...

Иначе силно се надявам поне това лято да е малко по-нормално за пътувания от предното. И то не за да пътуваме напред-назад, ами да можем да се прибираме в БГ нормално.

# 494
Смърфи не е до паспорта, а до това държавата от която влизаш в кой списък е.
Повечето държави са в "жълтия" списък - при влизане 10 дена карантина и 2 задължителни ПСР, а пък ако искаш плащаш и 3-ти на 5-я ден за да съкратиш карантината.

Турция например е в "червения" и ако влизаш от там е същото като горното, но карантината е в хотел за който плащаш около £2 000

За сега "зелени" са Португалия, Исландия и островите от GB вкл. Гибралтар

На 3 седмици ще ъпдейтват списъците - сега чакаме 7.06. Може да се увеличи "зеления"

Общи условия

Активация на акаунт