Домакини 75/ Ще я помним

• 56 868
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!
Мако идвам на кафе на твоя остров Kissing Heart
Рано сутринта е валяло, сега напича слънце - тревата ми танцува:laughing:
Тъкмо изкосих и оформих камъните на ръка....
Дано ме остави поне 3 дни без косене.
Иначе такова пеене на птици - няма как да кача аудио файл.

# 541
Умирам за кафе на такова място. Добро утро!

# 542
Добро утро!
Смърфи прибави и мен към умиращите Laughing

Малко смях от мен - ние продължаваме да се разправяме за вратовръзки.... Казах му, че след като иска да изглежда така
Скрит текст:

то поне дамата му да изглежда по същия начин.....

# 543
  • при късмета
Добро утро!
Днес станах още по-рано, че шефа е на екскурзия и много рано ги искаха в у-ще. Сърцето ми заспива, а трябва да излизам.
Искам на остров, искам на плаж, искам да е топло и най-вече сухо. Искам пък. Ще се отспя на плажа Joy
Калинче, остави човека на мира Joy

# 544

Искам на остров, искам на плаж, искам да е топло и най-вече сухо. Искам пък. Ще се отспя на плажа Joy

Аз съм на острова, малко плажа ми е далеко Laughing обаче слънце и суша колкото искаш LaughingLaughingLaughing

Вчера поне през нощта беше валяло и поляло, обаче после като напече.... не се диша от висока Т и влажност.
Днес от 5ч. има слънце.... поливах цветята. Мочурището в градината изсъхна Laughing
Имам излизане до поликлиниката, а по целия път няма сянка - изобщо не ми се излиза от моята гора.

# 545
  • при късмета
На мен топлото и сухото ми е решаващо. И тук съм далеч от морето и на влажно, нищо, че не е остров. Joy
И днес го дават да вали, ще съсипе екскурзията на децата. До Полвдив са, трябваше и до Крумово да ходят, до музея на авиацията, но са го сменили с палеонтологическия музей в Асеновград, предполагам защото на авиацията почти всичко е на открито. Шефа веднага се сети, че там сме ходили "където имаше цял скелет на динозавър, оригинала е в София, а у твоята приятелка ядохме много вкусни кюфтета и лютеница". Щях да се разплача, а той не знаеше защо ме е разстроил. Едва  замах положението

# 546
Мако Kissing Heart

Иначе на остров сухо няма Laughing дори и да не е валяло месец, влажността е висока.

# 547
  • София
Ма ко, прибра ли се Шефа? Как е минало?

Лейди, а дамата му коя ще е?

Утре сме на втора доза с ММ. Стискайте палци да мине добре.

# 548
Вале всичко ще е добре Kissing Heart
Не ще дама LaughingLaughing две му предложили - Кратун отказал LaughingLaughing

# 549
  • при късмета
Шефа се прибра много доволен разбира се, нали е разнообразие и е с децата. Даже ги е валяло само в автобуса на връщане и времето им е било хубаво. Каза, че сега динозавъра му се видял много по-малък Joy Уредничката в музея е била впечатлена, че е идвал толкова отдавна, а е запомнил всичко за него. Преди почти 6 години сме ходили там. Миналата година ходихме пак само в историческия музей и Асенова крепост, защото ги бяхме обиколили, ама тогава нямахме книжка и не бяхме взели печатите
Вале, всичко ще е наред с ваксината
Калинче, по-добре да е соло на бала, ще има по-голям избор Joy
А за влагата, по някаква причина на морето я усещам по друг начин. Не мога да си обясня защо, но много рядко ме болят ставите там. Случва се, но не всеки път и не ме болят силно, примерно да ме тресне мигрената, а някак по-притъпено. Иначе започвам да усещам влагата от Айтос още , но с приближаването до морето се променя усещането. На остров, заради морето/океана предполагам е същото. Тук обаче, независимо дали Т е висока или е по-хладно, всяко покачване на влагата ми разказва играта

# 550
Лейди, да му издърпаш ушите на Кратун. Два пъти. Две девойки да го поканят, не той тях, а те него и да им е отказал......Вместо той да вземе инициативата, да зарадва някое момиче, да я поиска за дама, той се прави на недостъпен. Как ли се чувстват горките момичета? Ми като те поканят- приеми и се надуй кат пуяк, покрай теб и момичето ще се надуе и ще разцъфне.

# 551
Като ви казвам че е Кратун, вие си мислите че нямам основания LaughingLaughingLaughing
Малко ми беше непонятно като дойдохме как ги делят момичетата и момчетата. До ден днешен на рожден ден на момче се канят само момчета и обратно. На бала като завършваха началното училище имаха обща дискотека, но на изпращането последния ден момчетата празнуваха на едно място, а момичетата на друго LaughingLaughingLaughing
По физическо винаги са били само момчета/момичета.
Някои от приятелите му имат от скоро гаджета - сиреч вървят заедно след училище.
Значи много се внимава да не говориш на саме с някое момиче, защото щели да говорят, че сте гаджета Laughing
Та за това и отказвал - да не си помисли някой, че му е гадже LaughingLaughingLaughing

Мако важното е детето да се е забавлявало Kissing Heart
Сина ми  "динозавърския" период още не го е напуснал. Имаме и динозавърска енциклопедия... Аз имента не мога да им запомня, камо ли кой от кой клон, разред и т.н...... а всичко започна от филма Динозавър и няколко фигурки....

# 552
  • при късмета
В този музей, т.е и в софийския палеонтологичен де, е единствения цял скелет на динозавър в страната. Нещо като мамут, но бивните му са на долу, не напред
https://www.peika.bg/statia/Na_gosti_na_Ledena_epoha_v_Asenovgra … _ledena_na_v.html И тук пише, че е макет. Намерен е наблизо, но е изпратен в софийския музей, а там е останала оригинална само една бедрена кост.
На мен честно казано и сега ми се вижда голям, на шефа как му се смали, не знам Joy Който има път на там, музея е интересен като цяло.

# 553
Не съм ходила в нито един музей в София за мой срам.... То аз и в София съм ходила няколко пъти по работа Laughing

Ходихме в Природоисторическия музей в Лондон - ами големи са били динозаврите, както и яйцата им Laughing

Сега четох за открит динозавър 2007г. в Австралия, който до сега са датирали, оразмерявали, изследвали - висок 6,5м и дълъг 30м - колкото баскетболно игрище
https://www.bbc.co.uk/news/world-australia-57394830

# 554
  • София
Хайде, ранобудници, ставайте!
И ни стискайте палци днес, да мине ваксинирането безпроблемно.

Общи условия

Активация на акаунт