Помощ за младежките отношения в обществения живот

• 4 437
  • 213
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Само да реши какво иска Whistling

# 151
Давай, помогни на сънародниците, гледай каква голяма трибуна имаш..?

Добре но правилата и организацията на тази трибуна не са много подходящи.
С кого трябва да говоря който може да ми съдейства да се изготвят други по-подходящи условия?

Например първото за което се сещам е структурирането на публикуваните мнения по темата защото по този начин разговор е трудно да се води във голяма трибуна. Може ли всеки потребител който желае да пише по темата да има възможност да публикува само един единствен пост в който той и автора на темата да проведат разговора си като чат видим за останалите?
Също така е добре да може да се правят и подтеми над които автора на основната тема има повече функции.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 11:42 от Калин Диянов 690774

# 152
Имаме цяло министерство на младежта и спорта, с цяла Дирекция за младежки политики.
Пиши направо на министъра.

https://nism.bg/

# 153
Не мисля че имат решенията на проблема. И там не мисля че ще срещна разбиране ако нямаме готов проект и други хора със мен които го подкрепят.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 11:31 от Калин Диянов 690774

# 154
Калине, ти на кого и с какво помогна?

# 155
  • София
И какъв е проблема, туй никой не разбра....

# 156
Скучно му е на Калин, туй е проблема. Но пък правим, каквото можем, за решаването му.

# 157
Скучно му е на Калин, туй е проблема. Но пък правим, каквото можем, за решаването му.
... и мисли, че мисли.

# 158
Някой ще ми отговори ли на последните два въпроса? Благодаря ви за вниманието което проявявате.

# 159
  • София
Кои са въпросите, че само ти си следиш мисАлта?

# 160
  • Най-красивата страна
Разбира се,че ви учи обществото.
Още от детската градина детето се учи на дисциплина и някакъв ред например,социализира се...
Училището-образованието е важно нещо.Там вече носиш отговорност-да си напишеш домашните например,да покажеш знания...
Започва се с четене и правопис.
Семейството също играе голяма роля.Още в детската градина се очаква ,че вече си получил някакво домашно възпитание.
Родителите са тези,които трябва да изградят полезни навици и които трябва да възпитат детето,да го научат как да се държи,да го научат,че за да постигне нещо в този живот,трябва да положи някакви усилия.
Да се научи ,че всеки си има някакви задължения ,които трябва да изпълнява.Тоест да носи отговорност.

И като си добре възпитан и научен на ред,дисициплина,отговорност,трудолюбие , като  не си прост и наблягаш на образованието,няма да ти е трудно да се сдобиеш с добра професия и да се впишеш в обществото.

Правописът има голямо значение.
Не само във форума.

# 161
  • София
Като изключим липсата на запетаи, други грешки няма - нито синтактични, нито граматични, нито никакви.

# 162
Като изключим липсата на запетаи, други грешки няма - нито синтактични, нито граматични, нито никакви.

Вгледай се по-добре, има си доста грешки- "със мен", "във голяма трибуна" и т.н.

# 163
Добре се изразява, може да спретне един проект. Ще му наслагат запетайки и готово Simple Smile

# 164

Вгледай се по-добре, има си доста грешки- "със мен", "във голяма трибуна" и т.н.

Има, има, не че са болка за умирачка, лесни са за оправяне, лошото е, че господинът, дето се е загрижил за глобални проблеми и иска готови решения, не понечва да приеме и опита да оправи правописния си проблем, поне пред "че" и "но" да слага запетайки. Показателно е -  когато не желаеш да положиш минимални усилия  и да решиш дребния проблем, а го игнорираш, няма как да решиш и глобалния, още повече, че чакаш наготово решения някой друг да ти даде.

Общи условия

Активация на акаунт