Помощ за младежките отношения в обществения живот

• 4 493
  • 213
  •   1
Отговори
# 195
Добре пазете си тайните и не се интересувайте от останалите младежи сложете си капаците и си гледайте собствените деца. Жени смейте се по-силно на мъжете които споделят за проблемите които виждат или имат и желаят да направят нещо за доброто на някого. Повтарям не подавайте в никакъв случай ръка на чуждо дете това е срамно грешно  нередно и даже пагубно за богатството ви. Не съдействайте и не подкрепяйте и тези които желаят да променят нещо може да им препоръчате психиатър или най-добре го посъветвайте да иде на лекар.

П.С. Българио българио какви деца си отгледала?

# 196
  • София
Неграмотни!

# 197
Скрит текст:
Добре пазете си тайните и не се интересувайте от останалите младежи сложете си капаците и си гледайте собствените деца.
Жени смейте се по-силно на мъжете които споделят за проблемите които виждат или имат и желаят да направят нещо за доброто на някого. Повтарям не подавайте в никакъв случай ръка на чуждо дете това е срамно грешно  нередно и даже пагубно за богатството ви.
Скрит текст:
Не съдействайте и неподкрепяйте и тези които желаят променят нещо може да им препоръчате психиатър и най-добре го посъветвайте да иде на лекар.

П.С. Българио българио какви деца си отгледала?

Е, не! Мъж, решил да прави добро на някого, не ходи тепърва да споделя проблеми и да търси модели по които да го направи.
За подаване на ръка на чуждо дете не говори/пиши точно в тоя форум, просто много неща не са ти известни. А и не си дете.
За послеслова, думи нямам, запетайките преглътнах, ама България с малка буква не мога!
По тоя начин никакви отговори на въпросите си няма да получиш, вървиш по грешен път.

# 198
Нарича се борба за оцеляване. На никой не може да му пука за всички хора по света, не сме така устроени. И на теб не ти пука, личи си от всичко, което написа до тук, че ти пука само за теб.

Всеки обича най-близките си, любовта и тя не е безкрайна и е в лимитирани количества. Очакваш прекалено много, а не даваш нищо насреща? Доста нагло.

# 199
Много патос, много нЯщУ!

# 200
В крайна сметка - едно голямо нИщУ! И толкова изписани страници.....

# 201
В крайна сметка - едно голямо нИщУ! И толкова изписани страници.....
Странното е, че модераторите още държат такава тема, а други, в които има потенциал ги затриват доста бързичко, защото били спам.

# 202
Организирайте си с приятели група за помощ при пазаруване на възрастни хора във вашия град.
Организирайте си почистване на зелените площи, където играят деца.
През това време виж и се запиши на някакъв групов спорт. Ще се почувстваш много добре и с нови приятели.
Отиди в най-близкото читалище и се запознай с управата там. Сподели с тях, че искаш да допринесеш нещо за обществото и те ще ти дадат насока.

# 203
Нарича се борба за оцеляване.

Добре бе оцелявайте си докато някои хора в другите страни просперират и се развиват.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 16:57 от Калин Диянов 690774

# 204
  • София
Какво съм правила аз:
Работила съм с ментално болни хора по пътят им на самостоятелен живот.
Работила съм с жени в риск и многодетни семейства.
Организирала съм кампании за набиране на средства за лечение, концерти на самодейци, сама съм взимала участие в такива.
Организирала съм пункт на Капачки за бъдеще.
Няколко години съм белила картофи и лук в кухня за бедни в една църква.
Социално активна съм и ангажирам със себе си столичен инспекторат, кмет на район и кмета у наше село.

Ти какво направи, мрънкел?

# 205
Ох, то всичкото било за наше добро, ама ние........как не го схванахме навреме, сега стана късно е либе за китка. Ще си оцеляваме, това е!
Калине, намери начина ти да просперираш и успяваш. Наистина ти го пожелавам!

# 206
Рептилите са виновни за всичко!

# 207
Ти защо смяташ, че хората тук не се развиват и не успяват? Ало, имам познати на по 23-4 години, вече са на светлинни години от това, което много хора не могат да постигнат за цял живот. Всичко сами са си направили. До човек е, до характер, до воля, до ай-кю. Да не мислиш, че някой за ръчичка ги е водил някъде?

# 208
Писна ми да говоря на вятъра. Благодаря за няколкото добри съвета до тук.

# 209
Само ти смяташ, че говориш нещо дълбоко и смислено. Реално, дори не можеш или не желаеш да кажеш как точно си представяш, че трябва да се случват нещата и каква е крайната цел?

Общи условия

Активация на акаунт