ОСМИ клас 2020/2021 - Великденска отмора и морски широти - във ОСМИ КЛАС е време за стоплящи мечти!

• 31 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Подозирам, че и журналистката така се е чувствала, докато е скалъпвала статията. Joy

# 586
  • София
Освен журналистите в Днес още да го карат по Юлианския календар. За друго не се сещам.

# 587
  • sofia
Ами то, днешната журналистика....Като онова интервю на известна двойка, които споделят, че очакват бебе. Въпросът: "Разкажете, как се случи?"😀

# 588
  • софия
Air, успех на състезанието! Без травми и с медал Bicyclist

# 589
Наборката ще я освобождавам на 27 и 28-ми - на балове сме тогава - на баткото ни и на неговата приятелка. Та съвсем ще й се скъси ПО, освен ако не го продължат съвсем - до края на годината. "Учителката" по математика каза, че класното ще е присъствено през юни и че най-вероятно след 17-ти се връщат вече до края на годината. Щяло да е само на вписани и описани фигури, ужас някакъв.

# 590
Осми клас кога ходиха присъствено? Сетих се, че още втория ден правиха едно контролно по математика, а от него още няма оценка в Школо. Струва ми се, че беше много отдавна.
Нашите по математика са взели само вписани в окръжност фигури. Гледах в учебника, че са два урока, после следва вписана окръжност.
В Школо са дадени дати за класни 26.05 за БЕЛ и 31.05 за математика.

# 591
  • Някъде в Европа...
Благодаря, момичета!
От мястото на събитието:

Доволни са..Теренът бил уникален, труден, но уникален. Аз си спестих обиколката му, достатъчно ми беше като видях финала - на снимката не се вижда, но е голяма височина с няколко последователни виража за кратко разстояние и накрая скока по дървената пътека..Времето е добро, духа, но не е много студено..Целите сме в брокат, камъчетата тук са като сребърна слюда и вятъра носи във въздуха сребърен прах 😀

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 14:18 от AIR

# 592
  • Отвъд алеята зад шкафа
Леле, нямах време да чета тия дни, сега качвам едни снимки и се връщам назад.

Хора, вчера присъствах на невероятно природно представление, просто невероятно! Мордор на живо! Тътен, огън, снежна виелица, изгоряла трева, пукаща лава...наденички върху нея... 32 000 крачки, кал до ушите! Около 10 изригвания видях, лавата летеше във всички посоки и се стичаше по стените на вулкана като течно, мазно злато...

Не знам как да кача видео.

Преди това бяхме на друго страхотно място, но в сравнение с вулкана бледнее. Там плувахме, но няма как да пускам снимки с лица.

# 593
  • Велико Търново
Невероятно е, Гадамер! Благодаря ти, че споделяш с нас тези красоти!
Air, браво на наборчето! Много му се радвам 🙂

# 594
  • София
AIR, браво на момчето. Наборът тази година му мина мерака за състезания. Кара почти всеки ден вече, но с неговите си авери. Предполагам, че пръст има факта, че никой от тях не се запали по състезания.
Днес е решил да прави мисловна карта за есето си по литература. По японски отделиха много време на това, когато ги учиха как да структурират изложение. Не мисля, че някога по БЕЛ са правили подобни упражнения, а ми се струват полезни, особено за типаж като набора, който има проблем с формулирането дори на кратки изречения.
Утре е канен на РД на бивш съученик. РД ще се състои в спускане с колелета от Витоша, като преди това сами ще са качат до Златните. Правиха го и миналата година и въпреки че беше зверски изморен, беше много доволен от себе си.

# 595
  • Между гори и планини
Моя реве и решава задачи. В четвъртък контролно,  пък частната учителка давала по-трудни и много 😥 Пророних сълза... заплаших, че утре заминавам на пазар 50км от тук, оставям го с математиката и преди това кодирам компютъра. Млъкна и сега пише.
Супер Исландско преживяване,  пълна програма!

# 596
  • sofia
А моят се сетил, че има да прави сайт, но било до края на годината😉 Карам го да го предава вече за да се съсредоточи върху другите неща. С учителя по БЕЛ си подават  "пасове", да видим как ще завърши мача😊

# 597
  • София
Gadamer, благодаря, че споделяш това преживяване с нас,  изглежда наистина невероятно. Наслаждавайте му се!
AIR, стискам палци на наборчето.

# 598
Момчетата ми, и двете, са на състезание в София. В залата на НСА Simple Smile Отивайте да гледате Simple Smile За училище изобщо не са се разтревожили. Предната седмица бяха освободени заради тренировките ( то и без това два дни през ден...)
Нямам идея кога са класните. Контролни по немски прави всяка седмица, вече не ни впечатлява Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 18:06 от MollyBy

# 599
  • гр.София
Гадамер,направо без въздух ме остави гледката.  А трудно ли се диша там?Има ли дим и изпарения?

Успех на всички състезатели- и на Миласара ,и на Моли, и на AIR !
Бисе, как е в Парадайс? Smile
Аз съм социопат. За няколко дни два пъти ми се наложи да ида там,беше лудница и побързах да се измъкна. Свикнала съм с друг МОЛ, в който си ходим на кино  и е много по-празен.
Явно всички правят сайтове по ИТ. Нашите са по двойки,  и го правят на стъпки и етапи. Най-добрите щели да участват в междуучилищно състезание. / не че сме се запътили/

Общи условия

Активация на акаунт