Отговори
# 435
Усмивке, стискам всички палци всичко да е точно и бебчо да си чака минимум влизането в 9-ти месец! Ние с теб сме сестри по съдба с тази холестаза и много те мисля, да знаеш! Дано на всички бебоците ни да си изчакат кротичко 9-ти месец Hug

Лиилоо, може и да си казвала, но съм забравила - ти къде се следиш и доволна ли си? Аз от вчера още съм с горчив привкус от Надежда и нещо започвам да св разколебавам в последния момент.

Момичета, вие как сте с течението? При мен в последно време сякаш се позасили. Имам си по-обилно от самото начало, но сега, особено сутрин, е доста обилно и воднисто. Скоро ще пускам МБ да видим как е положението, но се чудех дали е нормално Thinking Нямам други оплаквания.

# 436
При мен от самото начало върви напред, като вече достига разлика от 4 седмици (в момента съм 31 + 3, а отговаря на 35 + 5 ... едно голямо, голямо бебе. Simple Smile

Не, нищо конкретно не гледат или казват. Просто на всеки преглед констатират, че отговаря на различна седмица. При мен може толкова да гледат на коя седмица онговаря, заради вероятността ми от преждевременно раждане. Нашето бебе още от 20г.с върви напред, а и аз съм леко скептична към ехографите като става въпрос за точни мерки.

# 437
Моето бебче според АГ си отговаря напълно на седмицата. Blush
Bibonss, не съм забелязала промяна в течението поне за сега. Миналата седмица ми взеха секрет за миркобиология и тази (в петък) ще разбера резултата. Дано всичко е наред Simple Smile
Утре ми е последен работен ден, с такова нетърпение го чакам! Grinning Донесоха ни дрешки, които трябва да прегледам, категоризирам и да почвам с прането и подреждането. Леглото е сглобено, многоо му се радваме Heart Eyes

# 438
Bibonss, не съм забелязала промяна в течението поне за сега. Миналата седмица ми взеха секрет за миркобиология и тази (в петък) ще разбера резултата. Дано всичко е наред Simple Smile
Утре ми е последен работен ден, с такова нетърпение го чакам! Grinning Донесоха ни дрешки, които трябва да прегледам, категоризирам и да почвам с прането и подреждането. Леглото е сглобено, многоо му се радваме Heart Eyes
Ох все едно за мен говориш с тва пране на дрехи и подреждане..ама с тая жега нз как ще седна да гладя сумати дрешки и се правя на разсеяна все още 😁😅 п.с. кой прах за пране избра?

# 439
Колебая се за праха за пране между Тео Бебе (всеобщото мнение е, че е много добър и доста майки го предпочитат) и Sano. На моя мъж сестра му ползва на Sano и е каза, че е много доволна. Трябва да погледна на живо и да помириша Grinning За гладенето и аз не знам в жегата как ще е, но като цяло не ми е неприятна задача, а като знам, че ще са малки сладки дрешки и ще ми е още по-лесно да се наканя Heart Eyes

Ох все едно за мен говориш с тва пране на дрехи и подреждане..ама с тая жега нз как ще седна да гладя сумати дрешки и се правя на разсеяна все още 😁😅 п.с. кой прах за пране избра?

# 440
Аз съм с Тео Бебе, да ви кажа бързо се прикшючва с тва гладене, те са толкова мънички дрехите, че за секунди. Аз само 2 дни гладих и сега си пипам ушите 🤣🤣🤣🤣 чакам тази седмица леглото и сме готови да се появява детето.
Bibonss в Аз съм на частно, а АГ-то ми изряжда в Тина Киркова. Иначе съм решила следващия път в Токуда.... вече категорично, просто сега не ми се сменя тепърва доктор...
аз съм вече
От 2 седмици в болничен и почвам да изперквам 🤣🤣🤣, чудя се какво да направя 👀

# 441
Момичета, при не добри тонове и последващ преглед се установиха леко намалели околоплодни води, при някой има ли го този проблем, какво казват АГ? Юнака както от бая време си беше хубаво главично, сега се е завъртял и е седалищно..

# 442
При мен има намалели околоплодни води от 32г.с и почнах тонове от 33та. Тоновете са ок, ходих два пъти до момента, а сега съм в 34та.
Утре съм на преглед при АГ и ще видим как е положението. АГ ми каза да пия повече вода, според друг АГ това няма връзка и колкото и да пия няма да повлияя на количеството околоплодни води. Друго не са ми казвали.

# 443
Koй ти е АГ?

Аз съм с Тео Бебе, да ви кажа бързо се прикшючва с тва гладене, те са толкова мънички дрехите, че за секунди. Аз само 2 дни гладих и сега си пипам ушите 🤣🤣🤣🤣 чакам тази седмица леглото и сме готови да се появява детето.

# 444
Здравейте момичета! Отдавна не се бях включвала, че някак си си взех спонтанна почивка от всякакви форуми, социални медии и т.н. в последния месец и сега "наваксвам"...
Много се радвам, че вече имаме бебочета и стискам палци всичко с всички да е наред!
Аз съм вече в 34та седмица и зачитайки се в неприятното изживяване на бибонс, да споделя и моето, което пък слава богу беше съвсем обратното, та се надявам в Надежда да е било инцидентно това, интересно кой лекар е бил това...
Аз също от ден 1 се следя в Надежда (а и преди това заради загуба за съжаление). Днес ми бяха първите тонове, дамата (нз дали е акушерка) беше безкрааааайно мила, аз лежах по гръб в 20 от 30те минути, но бебе като се раздвижи и аз като Лило щях да счупя машината от бип-кане, при граница 160, при мен стигна до 200!! Та тогава ме сложиха малко настрани, но доколкото знам, по-голяма част от времето си по гръб..ще видим другата седмица. Та, след това моята лекарка (не специалист по фетална морфология) която беше на смяна (аз знаех, имахме уговорка да мина) ми ги разчете - доколкото знам тоновете в Надежда ги разчитат или в кабинетите за Фетална морфология, два на брой, или ЖК, т.е. 3 са възможностите. Та при мен беше мега бързо..и понеже нон-стоп съм висяла пред кабинетите там, знам, че дамите с тонове минават с приоритет да им ги погледнат (неведнъж преди мен са минавали 2-3 а аз си чакам, но проявявам разбиране). И изобщо аз не чаках и съм много доволна от отношението, но ако този лекар/лекарка е всявал паника, трябва да се види защо и да се даде обратна връзка. Една от причините, поради които съм избрала Надежда е точно супер отношението и професионализма, та със сигурност такива неща трябва да се адресират. Бибонс, кой беше лекарят и в крайна сметка какво ти казаха, натискаха те да влизаш за хоспитализиране ли?
Иначе ние приключихме с пазари, разорихме се официално, чакаме огромна поръчка от Хиполенд, ИКЕА с мебели, количка и едното от двете креватчета (Next to me) ги бяхме взели вече...и се каня от поне 2 седмици да стегна чантата за болницата, но още не съм :/
Казаха ми да спирам магнезия, скоро спирам и аспирина и някак си...почва да става реално, ама аз си бачкам още, няма да взимам 45 дневен болничен, а доста по-малко и вече се чудя да се смея ли, то ще взема да родя на работа Grinning Прегръдка на всички!

# 445
Здравейте мами,как се храните Вие? Дайте идеи за по-здравословни неща може би.Все боклуци ми се хапват -сладичко и тестено Sad
Мъча я със салати,пържолки и плодове но все пак... 😀

# 446
Аз следобед много прегладнявам и хапвам котидж сирене  с някакви плодове - ягоди главно или банан, кайсии. Засища ме. Трудно ми е да измислям вече храни, ям доста ядки между храненията - бадеми, кашу.
Хапвам и протеинов хляб с Филаделфия и домат 😃
Като прегладнея и се чудя какво да ям изяждам едно варено яйце 😂 Вече и аз се изчерпвам откъм идеи..уж гледам главно протеини и полезни неща ама напоследък през ден ям и сладолед😬.
А иначе се мъча да добавям месо и риба към основните хранения, но направо насила ги ям..

# 447
Здравейте момичета! Отдавна не се бях включвала, че някак си си взех спонтанна почивка от всякакви форуми, социални медии и т.н. в последния месец и сега "наваксвам"...
Много се радвам, че вече имаме бебочета и стискам палци всичко с всички да е наред!
Аз съм вече в 34та седмица и зачитайки се в неприятното изживяване на бибонс, да споделя и моето, което пък слава богу беше съвсем обратното, та се надявам в Надежда да е било инцидентно това, интересно кой лекар е бил това...
Аз също от ден 1 се следя в Надежда (а и преди това заради загуба за съжаление). Днес ми бяха първите тонове, дамата (нз дали е акушерка) беше безкрааааайно мила, аз лежах по гръб в 20 от 30те минути, но бебе като се раздвижи и аз като Лило щях да счупя машината от бип-кане, при граница 160, при мен стигна до 200!! Та тогава ме сложиха малко настрани, но доколкото знам, по-голяма част от времето си по гръб..ще видим другата седмица. Та, след това моята лекарка (не специалист по фетална морфология) която беше на смяна (аз знаех, имахме уговорка да мина) ми ги разчете - доколкото знам тоновете в Надежда ги разчитат или в кабинетите за Фетална морфология, два на брой, или ЖК, т.е. 3 са възможностите. Та при мен беше мега бързо..и понеже нон-стоп съм висяла пред кабинетите там, знам, че дамите с тонове минават с приоритет да им ги погледнат (неведнъж преди мен са минавали 2-3 а аз си чакам, но проявявам разбиране). И изобщо аз не чаках и съм много доволна от отношението, но ако този лекар/лекарка е всявал паника, трябва да се види защо и да се даде обратна връзка. Една от причините, поради които съм избрала Надежда е точно супер отношението и професионализма, та със сигурност такива неща трябва да се адресират. Бибонс, кой беше лекарят и в крайна сметка какво ти казаха, натискаха те да влизаш за хоспитализиране ли?
Иначе ние приключихме с пазари, разорихме се официално, чакаме огромна поръчка от Хиполенд, ИКЕА с мебели, количка и едното от двете креватчета (Next to me) ги бяхме взели вече...и се каня от поне 2 седмици да стегна чантата за болницата, но още не съм :/
Казаха ми да спирам магнезия, скоро спирам и аспирина и някак си...почва да става реално, ама аз си бачкам още, няма да взимам 45 дневен болничен, а доста по-малко и вече се чудя да се смея ли, то ще взема да родя на работа Grinning Прегръдка на всички!

И аз се следя от самото начало в Надежда и съм получавала само добро и човешко отношение до момента. Доволна съм от следящата ме АГ на ЖК, акушерката на записа на тонове също беше супер мила, минала съм и през няколко други специалиста в болницата - от всички съм с добро впечатление! Но явно имах някакъв лош ден, лош късмет... не знам и аз. Въпросната лекарка, която ми изкара акъла и ме натискаше да вляза в болница на секундата, е д-р Панайотова. Не се бях срещала с нея до момента. Без да познава медицинската ми история, от един поглед и едно измерено кръвно установи, че съм за хоспитализация, че има огромен риск за бебето и за мен и когато аз казах, че ще помисля, тя ме гледаше и ми говореше сякаш съм супер безотговорна и подлагам на риск собственото си бебе... Каза ми: “Събираш си багажчето, минаваш през спешния кабинет и те приемат в болницата”. С тези думи ме изпрати да си ходя от кабинета и дори не ми каза как са тоновете на бебето... Можете да си представите колко се разстроих, дори не помня как съм излязла от болницата и как се прибрахме до вкъщи с мъжа ми, който ме чакаше отвън Confused

# 448
Аз следобед много прегладнявам и хапвам котидж сирене  с някакви плодове - ягоди главно или банан, кайсии. Засища ме. Трудно ми е да измислям вече храни, ям доста ядки между храненията - бадеми, кашу.
Хапвам и протеинов хляб с Филаделфия и домат 😃
Като прегладнея и се чудя какво да ям изяждам едно варено яйце 😂 Вече и аз се изчерпвам откъм идеи..уж гледам главно протеини и полезни неща ама напоследък през ден ям и сладолед😬.
А иначе се мъча да добавям месо и риба към основните хранения, но направо насила ги ям..

Ооо котидж и аз много харесвам 😀 Само един съвет от мен,ако ще хапваш черешки да са по-малко!Вчера омахах едно кило и се почна едни болки в корема,повръщане...ама си го заслужих де...

# 449
Ох, бибонс, много неприятно наистина! Значи, точно за тази Панайотова...не съм се сблъсквала лично с нея, но ще ти кажа това: когато се записах на ЖК и трябваше да правя 1вите фетални морфологии и БХС, моето АГ ми каза "записваш час при когото искаш от пренаталните специалисти, само не при Панайотова". Помня мноого добре - и впоследствие разбрах, че буквално до нервни кризи и паники е докарвала пациентки и моето АГ е трябвало да го играе и АГ, и психиатър...та сега като каза, се сетих. Явно наистина може да бъде прекалена тази жена, щом дори не говорим за ФМ, а само за тонове. Ако искаш, винаги можеш да пишеш на болницата. Иначе сигурно и аз ще се шашна, ако попадна на нея...ужас. Но поне ще знам да (се опитам да) не й се връзвам!

Общи условия

Активация на акаунт