Отговори
# 315
Здравейте, да попитам някой поръчвал ли е от сайта на Хиполенд по време на намалението и получихте ли имейл за потвърждение? Аз поръчах количка, но абсолютно нищо не получих на имейла и сега не знам да я очаквам ли въобще.

# 316
Аз поръчах в 00 часа на 14.05. и още на следващия ден в 10 часа по e-mail имах потвърждение, а днес даже ни доставиха количката и столчето.
В събота поръчах още 2-3 неща, които ги нямаше налични в магазина, но за тази поръчка още нямам потвърждение. В сайта им пишеше срок до 31.05. Може би просто имат много работа... Дано ви дойде количката Blush Каква избрахте?

Здравейте, да попитам някой поръчвал ли е от сайта на Хиполенд по време на намалението и получихте ли имейл за потвърждение? Аз поръчах количка, но абсолютно нищо не получих на имейла и сега не знам да я очаквам ли въобще.

# 317
Аз съм +10 кг в 31 г.с.. остават ми още 5 кг до 60..тайничко се надявам да не ги мина 🙈😁
Имам доста целулит по краката и дупето.. а уж пия вода, движа се.. 🤷‍♀️
Много ме сърби корема..направо понякога нощем се правя на рани и ММ веднага тича с мазилата, аз полубудна недоволствам 😀

# 318
Аз съм 35гс +10кг. Предния път качих 13, сигурно и сега така... почнах от 62кг

# 319
#bebe1107 аз в петък по обяд я поръчах, понеже го нямаше нашия цвят в магазина. Иначе Chipolino Elite избрахме, надявам се да я изпратят когато и да е, ама и нещо на имейла да пуснат та да ми е спокойно 😀

# 320
Mery, супер, дано имаш скоро потвърждение Simple Smile)

# 321
Здравейте, в миналата тема някой беше споделил сайт с евтини детски дрешки, но не го намирам, ако някоя мама се познае ще помоля да го сподели пак. Hug

# 322
Здравейте!
Аз съм в 32 г.с. и съм с 10+ кг, като последния един месец не съм мръднала на килограми, но беба е. Отначало помислих, че вървя доста нагоре с килограмите.
Относно намалението в Хиполенд - аз поръчах онлайн в петък по обяд мисля че беше. Имейлът си ме чакаше в Спам папката , така че проверете и там, иначе веднага дойде. Днес ми се обадиха от магазина и ми казаха, че ваната, която искахме, я няма налична. Тръгнах да я търся по други сайтове и навсякъде беше изчерпана. Sad Тръгнах да търся нова вана със стойка и реших да погледна в Айко, че там някои неща все по-евтино им излизат цените от другите магазини и ХОП - 20% намаление на всички бебешки неща. Така че който иска и има нужда от нещо разбира се, може да погледне промоциите им. Ние днес отидохме до магазина (от София сме), че ми искаха 15 лв за доставка от Еконт. Тръгнахме си освен с ваната и с кошара за едната баба, а и количката, която поръчахме от там, която се оказа, че ни чакаше в склада, та напълнихме колата. Smiley

# 323
Здравейте, тъй като днес попаднах в един магазин реших да споделя с вас за тези, които са от Варна. Магазинчето е за бельо намира се на ул.Брегалница срещу общежитията на ВИНС, та там имаше нощници за кърмачки с къс и с дълъг ръкав с копченца на 7,50лв 😯 нямам представа що за качество ще са, но аз лично смятам само за болницата да ползвам такива, та не ми е важно колко ще издържат. Имаше доста големи размери. Както и памучни тип бюстиета за кърмене също на около 8 лв, аз останах много изненадана от цените и реших че на още някой може да е от полза в приготовлението 🤗🍀

# 324
Здравейте, в миналата тема някой беше споделил сайт с евтини детски дрешки, но не го намирам, ако някоя мама се познае ще помоля да го сподели пак. Hug
https://bagabontichko.bg/ този коментирахме

# 325
Да, много благодаря Flowers Bouquet
https://bagabontichko.bg/ този коментирахме

# 326
  • Варна
Страхотни находки 😍 Аз смятам да нося обикновенни роклички,че Ношниците за кърмачки никък не са ми удобни и завирам с тях.  Поне ще стискам палци в София да ми разрешат 😁 Във Варна (окръжна) преди 4г не са ли правили проблем поне.
Бюстиета са уникално удобни. Ходя с такива вече 6 месеца и не знам как ще сложа сутиен пак 😁😁😁🙄

Здравейте, тъй като днес попаднах в един магазин реших да споделя с вас за тези, които са от Варна. Магазинчето е за бельо намира се на ул.Брегалница срещу общежитията на ВИНС, та там имаше нощници за кърмачки с къс и с дълъг ръкав с копченца на 7,50лв 😯 нямам представа що за качество ще са, но аз лично смятам само за болницата да ползвам такива, та не ми е важно колко ще издържат. Имаше доста големи размери. Както и памучни тип бюстиета за кърмене също на около 8 лв, аз останах много изненадана от цените и реших че на още някой може да е от полза в приготовлението 🤗🍀

# 327
Много ви благодаря, сега като проверих наистина имам имейл в спам и количката дори е изпратена 🥰
Здравейте!
Аз съм в 32 г.с. и съм с 10+ кг, като последния един месец не съм мръднала на килограми, но беба е. Отначало помислих, че вървя доста нагоре с килограмите.
Относно намалението в Хиполенд - аз поръчах онлайн в петък по обяд мисля че беше. Имейлът си ме чакаше в Спам папката , така че проверете и там, иначе веднага дойде. Днес ми се обадиха от магазина и ми казаха, че ваната, която искахме, я няма налична. Тръгнах да я търся по други сайтове и навсякъде беше изчерпана. Sad Тръгнах да търся нова вана със стойка и реших да погледна в Айко, че там някои неща все по-евтино им излизат цените от другите магазини и ХОП - 20% намаление на всички бебешки неща. Така че който иска и има нужда от нещо разбира се, може да погледне промоциите им. Ние днес отидохме до магазина (от София сме), че ми искаха 15 лв за доставка от Еконт. Тръгнахме си освен с ваната и с кошара за едната баба, а и количката, която поръчахме от там, която се оказа, че ни чакаше в склада, та напълнихме колата. Smiley

# 328
Много е важно началното тегло, с което стартирате... колко повече кг сте били преди забреняване, толкова по-малко ще качвате сега.

# 329
Момичета, някоя ползва ли овлажнител за въздух? Може ли да ми препоръчате някой, че не съм сигурна, че разбирам нещо 👀
Бибонс, как си? Усмивке?

Общи условия

Активация на акаунт