Отговори
# 480
  • Варна
Да,това за кърмата е наистина похвално. Мама и бебоче герои

Аз в крайна сметка реших да тръгна за преглед. Приеха ме в Шейново с контралции,без разкритие. В момента съм със система магнезии и ми биха инжекция за дробчетата ако реши да излиза. Но май вече не усещам контралциите,ще видим утре на тонове.
Вече три пъти ревах от мъка по баткото 😁
Момичетата от стаята сигурно се чудят вече каква ревла са настанили при тях😁

# 481
Там ли ще останеш до раждането?

Аз в крайна сметка реших да тръгна за преглед. Приеха ме в Шейново с контралции,без разкритие. В момента съм със система магнезии и ми биха инжекция за дробчетата ако реши да излиза. Но май вече не усещам контралциите,ще видим утре на тонове.

# 482
  • Варна
Тъкмо мина визитацията и питах. Казаха ми,че ако се чувствам добре и нямам контралции ще ме пуснат да си ходя. Честно казано искам да си ходя,колкото и да се притеснявам,че вчера от както решихме да тръгнем сме пътували 3 часа.
Иначе вече нямам контралции,поне не усещам,ще видим на тоновете и имам 50% скъсена шийка (1см) и бебето е измерено 2,300кг. Отделно ми бият инжекции за дробчетата на бебето ако се роди по-рано

# 483
Здравейте мами.Да ви споделя ,че плановете при нас се промениха вчера и вече имаме дата за секцио на 23.06..Не ми се искаше да е така а нормално раждане,но малкия неиска да се обърне..Каквото такова важното е да се роди жив и здрав!Ако някоя е раждала с секцио и може да даде някой съвет..цялата съм в слух! Блг предварително! 🌹

# 484
Аз така отидох миналата година в Шейново , но с 3 см. И ми проточиха раждането с 24 часа. Ако не ти е притеснено според мен се прибери. Този път ще чакам вкъщи до последно. Там като ме вържат за тонове и разкратие на кукуво лято

Тъкмо мина визитацията и питах. Казаха ми,че ако се чувствам добре и нямам контралции ще ме пуснат да си ходя. Честно казано искам да си ходя,колкото и да се притеснявам,че вчера от както решихме да тръгнем сме пътували 3 часа.
Иначе вече нямам контралции,поне не усещам,ще видим на тоновете и имам 50% скъсена шийка (1см) и бебето е измерено 2,300кг. Отделно ми бият инжекции за дробчетата на бебето ако се роди по-рано

# 485
  • Варна
Лорси, притеснявам се само за това,че с първото раждане усетих,че нещо се случва едва на 6см и все си мисля дали ще стигнем от Врачанско до София 😁  Но пуснат ли ме,се прибирам.
Ти доволна ли остана като цяло от Шейново?
Аз сега съм в отделние рискова бременност и май съм доволна. Като отношение само На една сърдита лелка попаднах на приемен кабинет,която ме пита какво търся там и щ,че не е кабинет да си ходя на прегледи когато искам,а си платих тоновете в приемния кабинет Misc Bomb

# 486
Пак там ще бъда, като цяло - да. Но си имам и забележки де. Но съм без избор и съм се нагласила, че ще има и криви лели

Лорси, притеснявам се само за това,че с първото раждане усетих,че нещо се случва едва на 6см и все си мисля дали ще стигнем от Врачанско до София 😁  Но пуснат ли ме,се прибирам.
Аз сега съм в отделние рискова бременност и май съм доволна. Като отношение само На една сърдита лелка попаднах на приемен кабинет,която ме пита какво търся там и щ,че не е кабинет да си ходя на прегледи когато искам,а си платих тоновете в приемния кабинет Misc Bomb

# 487
Здравейте мами.Да ви споделя ,че плановете при нас се промениха вчера и вече имаме дата за секцио на 23.06..Не ми се искаше да е така а нормално раждане,но малкия неиска да се обърне..Каквото такова важното е да се роди жив и здрав!Ако някоя е раждала с секцио и може да даде някой съвет..цялата съм в слух! Блг предварително! 🌹
Съвета за секциото е да се раздвижиш колкото е възможно по-рано след операцията и да не се залежаваш. Самото секцио не боли, но първото ставане след него е доста неприятно. Успех... Стискам палци всичко да е наред. HeartFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 488
Ейййй, че хубава датаааа. Имам РД тогава ❤ Изпращам на теб и бебенцето цялата си позитивна енергия.
Както и на всички мами, които имат нужда 💐
Аз цяла сутрин съм с нещо като менструални болки, вчера влязох в 33 г.с..нещо ми е едно притеснено и напрегнато..

# 489
На моменти и аз имам менструални болки и така не разбрах трябва ли да се притеснявам или са нормални....

# 490
Здравейте мами🌷 Дали някоя от Вас знае при записване сега юли за личен лекар,веднага може да ми се издаде направлението с което от болницата в която се следя да ми издадът такова за 45дни преди раждане?

# 491
  • Варна
Направи ми впечатление,че почти всички ме питаха дали съм избрала някой,а реално даже сега нямам общо с родилното отделение. А то всъщност избрах акушерка само заради пътя дето трябва да измина,да имам връзка с някой

Пак там ще бъда, като цяло - да. Но си имам и забележки де. Но съм без избор и съм се нагласила, че ще има и криви лели

# 492
Аз също имам и не знам, моля някой компетентен да отговори.
На моменти и аз имам менструални болки и така не разбрах трябва ли да се притеснявам или са нормални....

# 493
  • Варна
Като говорих с акушерката преди няколко дни,тя каза при най-малките менструални болки да я търся (в предвид скоростното първо раждане и пътя до София). Да обаче,като не ме е болял никога корем,де да ги знам дали ще ги разпознава 😁 Спървото раждане си спомням вече силните болки след окситоцина

Аз също имам и не знам, моля някой компетентен да отговори.

# 494
Относно контракциите.
Аз ще съм с планово секцио и не ги мисля ,не искам да ги имам дори.
Предишните ми бременности (две планово секцио преди 25 и 14 години) никога не съм изпитвала контракции и не знам какво е това, нито болки ,нито стягания съм имала.
Онзи ден като бях на тонове обсъдих това с акушерката,защото гледам тук колко момичета изпитват контракции под формата на стягания или болки,а аз никога не съм изпитвала такова нещо. Акушерката каза: ако имаш контракции ще знаеш ,че са те,не можеш да ги сбъркаш.
А менструалните болки са контракции на матката по време на месечен цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт