Отговори
# 555
Анна, не ме гледа, въпреки, че се бях подготвила за вагинален преглед.... аз да си призная..... подготовката беше едно от най-унизителните ми преживявания 🤣 това гологъзене пред огледалото.... ахахахаха ще ми се смеете амаааа, безсрамно честна съм 🤣 бременността е епично преживяване.
JJDILAH и аз съм взела същата козметика на бебето, пелените, кърпичките. Ние още чакаме леглото... не знам какво е това бавене... обещаха да е най-късно в понеделник в магазина. Да го изперем, да изпера и нещата по количката и вече да излиза когато си прецени, само леглото си да изчака, че ако не съм го оправила ще ми е филм. В понеделник съм на очен преглед, сега в петък съм на масаж иииии да изчистя още 30 пъти 🤣 та съм готова. Ох, момичета да препоръчате някоя фирма в София за пране на диван и матрак?

# 556
@Лиилоо, и аз бях на очен преглед днес, но ми казаха, че няма много смисъл от него, защото от хормоните няма да има акуратно измерване на диоптъра...дори ми казаха, че ако кърмя е най-добре следващият преглед да е след  като спра и минат няколко седмици или месец-два. Преглед имаше все пак де, като цяло няма голяма разлика при мен аз съм с  -1.25, та сега беше -1.50...но пък знам, че през тези последни седмици на бременността може да виждаме размазано...на кратно ще си нося сегашните очила...

# 557
За майките като мен, който не са разбрали 😁 Ако се регистрирате на сайта на Hipp ,ще ви изпратят подаръчен комплект с мостри.
Условието е: Да качите последна снимка от видеозон и да напишете промокод HiPP-Frosch.

Аз имам една чуденка. Ако някой може да даде съвет. С таткото подписахме граждански брак и вчера бях да си пусна документите за нова лична карта с новата фамилия, но жената в бързината ми е пуснала обикновена поръчка, а аз исках бърза.. Дадоха ми картонче, че на 30ти ще е готова, но ако се наложи да ме приемат в болница по-рано трябвя да представя старата лична карта 😁 та дилемата ми е дали евентуално ако се случи ще ме запишат със старата фамилия или тази, която е вече след брака...

# 558
  • Варна
Честито 🎉Звучи ми сложен казус 😁 Предполагам,ще има някакъв протокол за следване,но дали го знаят хората 😁

За майките като мен, който не са разбрали 😁 Ако се регистрирате на сайта на Hipp ,ще ви изпратят подаръчен комплект с мостри.
Условието е: Да качите последна снимка от видеозон и да напишете промокод HiPP-Frosch.

Аз имам една чуденка. Ако някой може да даде съвет. С таткото подписахме граждански брак и вчера бях да си пусна документите за нова лична карта с новата фамилия, но жената в бързината ми е пуснала обикновена поръчка, а аз исках бърза.. Дадоха ми картонче, че на 30ти ще е готова, но ако се наложи да ме приемат в болница по-рано трябвя да представя старата лична карта 😁 та дилемата ми е дали евентуално ако се случи ще ме запишат със старата фамилия или тази, която е вече след брака...

# 559
Мария, при мен се случи този казус скоро, иди до РПУ-то и помоли и си доплати за бърза поръчка, при мен бяха много услужливи. Можеш за да не се разкарваш първо да им звъннеш и да попиташ какво правите при такъв въпрос.
Благодаря за новината за Хип❤

# 560
Мами а не е ли по-добре козметиката за бебче да е медицинска? Аз съм се спряла на Биодерма и тъй като аз ползвам доста техни продукти съм много доволна от нея:)

# 561
Аз мисля, че е добре да се роди бебето и според кожата да се избере подходяща козметика. Аз си ползвам Мустела с баткото, но той е с нормална кожа. Кремът против подсичане им е супер

Мами а не е ли по-добре козметиката за бебче да е медицинска? Аз съм се спряла на Биодерма и тъй като аз ползвам доста техни продукти съм много доволна от нея:)

# 562
  • Варна
Аз не мисля,че е трябва да е медицинска,ако бебчето няма непоносимост разбира се. За съжаление баткото беше с дерматит и се моля бебчето да не е 😔
Иначе на биодерма съм взимала слънцезащитно и съм доволна

# 563
Момичета, за Hipp знам, че имат "най-изчистено" съдържание, т.е. не много химия...за Mustela пък само отзиви съм чувала и чела, но мисля, че и то е много добро като съдържание.

# 564
Взех Здраве бебе био... Надявам се да е хубава, иначе и аз мисля като се роди да питам в родилното каква да взема и ако няма нужда от нещо специално да си я ползвам тази. Харесвам много ХИП как мирише, но мисля че е прекалено силен аромат за бебешки продукт. За подсичане взех Бепантен и Бочко. Изобщо нямам представа избора ми дали е правилния, за първи път ми е и няма как ще се уча в движение😅

# 565
  • Варна
О за подсичане Бочко ми е фаворит (и сега го ползвам на себе си от време на време).
Бепантен съм ползвала от мостри,също ми допада.
Бях взела и масово предпочитания Судокрем,но не ми хареса това,че е прекалено гъст и трудно се размазва (поне на мен ми беше по лесно и бързо да пляскам Бочко по на бързо 😁)

# 566
И аз много се чудех каква козметика да избера и след прочетени мнения и препоръки от приятелки се спрях на Hipp - измивен гел, лосион и кремче против подсичане.
Момичета, искам да взема за родилното малък пакет Pampers /26бр/, но никъде не намирам, обиколих няколко аптеки и дрогерии, все са изчерпани. Случайно да сте виждали някъде? /София/ В краен случай ще поръчам онлайн Grin

# 567
Момичета, има ли бебчета, които са слезли вече надолу? Аз съм 34+1г.с. и преди два дни АГ каза, че главичката е ниско. И аз си усещам как ми натежава от скоро. Освен това тази сутрин при ежедневното ми посещение на wc-то имах режещи болки ниско долу, които отминаха . Досега не ми се е случвало и не знам дали са притеснителни. Контракции под формата на стягане и втвърдяване имам отдавна.

За козметика съм се спряла на Мустела измивен гел и крем против подсичане, а за лосион за тяло се колебая още.

# 568
И мойто е доста ниско,седалищно и доста силно се усещат ритничетата отдолу,не знам дсли е слязло,защото аз отначало си го нося така. Аз козметика съм взела на д-р Тайс и топикрем по препоръка на моя приятелка фармацефтка,пък ще видим как ще му понеде,няма никакъв мирис.

# 569
Аз в началото бях отписала Мустела, чудех се между Биодерма и Юриаж, но по съвет на моя близка приятелка дерматоложка, тя сподели, че Мустела е най- доброто за бебчета на пазара, та съм взела от най- малките разфасовки. Кремче за подсичане ще бепантен, а иначе ми донесоха от Германия Kaufmanns, сестра ми изгледа близначки само с него, без други кремчета, та ще видим. Тепърва има време да се видят различни марки.

Общи условия

Активация на акаунт