Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 8 257
  • 541
  •   1
Отговори
Наближават най-обичаните семейни празници, съпроводени с вкусни ястия и срещи с приятели и роднини. Пищната празнична трапеза е част от кулинарната традиция в България, а балансираното хранене е все по-трудна задача и голямо предизвикателство в празничните дни.

Важно е да не забравяме за водния баланс. Освен всички ползи от водата, тя ще помогне и за храносмилането. Жаждата често се бърка с глад, затова ако мислите, че сте гладни и посегнете за пореден път към храната, първо изпийте чаша вода. Изчакайте около 5-10 минути и ще разберете, дали наистина сте били гладни.

Подходяща за ежедневна употреба от цялото семейство е изворна вода „Михалково“. Тя е чиста планинска вода, която извира на 1800 м надморска височина в подножието на връх „Модър”, в екологично чист район в Западните Родопи.

Изворната вода на „Михалково“ е с ниска минерализация, с непроменливи показатели, състав и качество. Одобрена е от Българската педиатрична асоциация като вода, подходяща за бебета и деца, с най-ниско съдържание на сол, без микробиологични замърсители и с pH - 7.4. Ниските показатели на натрий, нитрати и флуориди я прави подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи.

Процесът на доставка на водата от източника до крайния потребител се контролира и отговаря на изискванията за безопасност в ЕС.

Изворна вода „Михалково“ се предлага в различни разфасовки – 0,300 мл стъкло; 0,5, 1 л, 1.5, 3.5 л , 8 л и Bag-in-Box опаковки от 15 л.

Повече информация на www.mihalkovo.com

Включете се в играта!
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни? Кои са любимите ви коледни традиции?

На 29.11. и 05.12. ще изтеглим по двама късметлии, които ще спечелят поларено одеяло и бутилка изворна вода.

🎁 Вижте победителите от етап 1 >>> ТУК

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 16:56 от Жaклин

# 1
Празниците ще прекараме със  семейството,с близки и роднини,които живеят мнооого надалеч!Имаме си планове за прекарване на празниците и нямаме търпение да си дойдат и да стоплят сърцата ни!

# 2
  • до морето
Ще прекараме празниците семейно. Стараем се да спазваме българските коледни  традиции.

# 3
Задължително на село семейно. Дъщеря ми няма търпение да отиде при дядо и да гледа как вали сняг.
Със сигурност ще ми помага и да украсим елхата там, както и да приготвим любимите ястия за празничната трапеза.
За нас най-важно е да сме заедно на тези празници!

# 4
  • При децата ми
Ще прекарам празниците със семейството! Любимите коледни традиции са: Украсяването на дома за Коледа, събиране на семейството в тихата и свята Бъдни вечер, обяда на Коледа в майка ми и най-вече времето прекарано с близките ми хора!

# 5
Празничните дни ще бъдат със семейството и гости от далечни дестинации. Любима коледна традиция е да правя огромни количества коледни лакомства, които да подарявам.

# 6
Празниците ще прекарам със семейството си Wink

# 7
За момента още нямаме плановете, а традициите ще се спазят задължително!

# 8
  • Там...
Празниците ще са вкъщи, около камината Sparkling Heart

# 9
  • Пловдив
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни? Кои са любимите ви коледни традиции?

Нямам още планове. Празниците в края на годината и истерията за купуване на подаръци около тях ме натоварват страшно много. Изгубил се е смисълът на Коледа. На това, че не празнуваме раздаването на подаръци за хиляди левове, а раждането на Христос.
Откакто се помня на Бъдни вечер у нас се събираме семейно. На масата има нечетен брой постни ястия. Прикадяваме с тамян. Повод да направим равносметкана изминалата година и да си пожелаем следващата да е по-добра.

# 10
Ще прекарам празниците у дома с децата. Най-много обичаме да украсяваме елхата и дома си.

# 11
Бих желала да прекарам празничните дни основно с децата, вкъщи на топло, без ангажименти и в лежерно настроение.

# 12
Празниците само да сме живи и здрави планувам да прекарам със семейството ми. Лежерно, топло и уютно да ни е.

# 13
  • Сливен
Ще прекараме празниците със семействата си. Най - любимата традиция - събиране на цялото семейство, около трапезата на Бъдни вечер..

# 14
Коледа ще я прекараме с близките си. Любимо естествено е украсяването вкъщи, както и разопаковането на подаръците от децата.

Общи условия

Активация на акаунт