Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 17 566
  • 540
  •   1
Отговори
# 45
Празниците ще прекарам с приятелите и семейството. Ние сме в малък град и всички сме кажи реши заедно.
Любимата ми коледна традиция е запалването на елхата Simple Smile

# 46
  • burgas
Празниците ще прекараме заедно цялото семейство у дома

# 47
На Бъдни вечер ще сме у дома. Ще празнуваме семейно както повеляват традициите . На Коледа ще празнуваме с най-близки приятели както всяка година. На Нова година най-вероятно ще сме си у дома.

# 48
Празниците ще ги прекарам вкъщи, със семейството ми. Това е нашата традиция.

# 49
Празниците ще прекараме вкъщи. Ще се съберем най-близките роднини. Традицията е това - да бъдем всички заедно по празниците. Не ни се получава лесно. Също и суетенето, покрай приготвянето на храната.

# 50
Да. Празниците ще прекараме за първи път като новодомци във вилата ни в Балкана. С цялото семейство. Сред членовете му имаме рожденици и именици, а двама близки роднини ще сключат и брак. Коледните празници винаги отбелязваме семейно, тази година локацията само ще е различна. Дори приготвяме всяка година и едно и също меню, направихме си го традиция.

# 51
Още нямаме планове за празниците. Предполагам, че ще сами за първа година в ново жилище.

# 52
  • Sliven, Bulgaria
Празниците ще прекараме семейно у дома. Всичко свързано с Коледа ми е много любимо. Обичам украсяването, традициите и обичаите и коледната атмосфера.

# 53
Ще прекарам празниците със семейството. Стараем се да спазваме традициите.

# 54
Коледа прекарваме у дома със семейството. Обичаме домашната храна и Коледните традиции. Blush

# 55
  • София
Празниците ще празнуваме със семейството. Сред любимите занимания са украсяването на дома, хапването на вкусна храна и времето, прекарано със приятелите и семейството.

# 56
Празниците ще прекараме всички заедно със семейството,  защото обичаме традициите , особено , свързаните с Коледа. Коледните пости и радостта за всички деца , подаръците винаги се спазват.

# 57
Празниците ще си бъдем аз, съпругът ми и кучето. Обожавам Коледа, защото тогава отваряме подаръците под елхата 🙂 Винаги празнуваме вкъщи.

# 58
  • На морето!
Празниците ще прекараме със семейството, ще попътуваме малко и после отново семейно ще посрещнем Нова година.

# 59
Празниците ще прекараме по гости и самите ние ще посрещаме гости. Традиция ни е да приготвяме питки, баници, ястия със кисело зеле и руска салата.

Общи условия

Активация на акаунт