Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 17 575
  • 540
  •   1
Отговори
# 30
Празниците ще прекарам със семейството в къщи, на топло, по домашному. Най - любимата традиция е украсяването на Коледната елха.

# 31
Празниците ще прекарам със семейството си. Обичам да правя сладки за празниците и да ги раздавам на приятели за Коледа.

# 32
Празниците със семейството в топла и уютна обстановка. Подаръци и вкусна храна

# 33
Ще прекарам празничните дни със семейството. Обичайно украсяваме къщата, приготвяме коледни сладкиши, разменяме подаръци.

# 34
  • Телиш/Плевен
Ще празнуваме вкъщи или на село с моята дъщеря. Любимите ни традиции са украсяването на елхата и приготвянето на трапезата за Бъдни вечер. Heart

# 35
Ще сме си вкъщи с децата и мъжа ми. Аз обичам семейния уют и предпочитам да съм с най-близките ми хора.

# 36
Нямам планове все още. Най-вероятно вкъщи със семейството си. Любимото ми е отваряне на подаръците в коледната сутрин от две сънени фъстъчета. Незабравими спомени!

# 37
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Ще прекарам празниците със семейството си. Любима коледна традиция за всички е да украсяваме елхата заедно.

# 38
Празниците ще прекарам със семейството,бих искала да заведа децата на екскурзия,но засега нямам възможност!

# 39
  • София
Празниците ще прекарам със семейството. Спазваме традицията за украса на елхата и приготвяне на коледни и новогодишни лакомства.

# 40
Любима традиция ни е печенето на коледни сладки и питки.
Ще прекарам празниците у дома с децата и семейството.

# 41
Все още нямам точни планове, но бих искала да е в спокойна обстановка съд семейството ми. Любимите ми коледни традиции са свързани с украсяване на дома и готвене на празнични ястия.

# 42
Коледа, както винаги, ще прекараме в широк семеен кръг. Коледна елха, греяно вино и много подаръци. Това е нашата традиция.

# 43
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни? Кои са любимите ви коледни традиции?
У дома със семейството, на топличко и с чаша чай. Любимата коледна традиция е именно факта, че се събираме всички заедно

# 44
Празниците ще празнувам със семейството си. Любимите ми традиции са украсяването на домът ни и сядането на празничната трапеза.

Общи условия

Активация на акаунт