Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 17 571
  • 540
  •   1
Отговори
# 60
  • Елхово
Ще прекараме празниците семейно. Стараем се да спазваме българските коледни  традиции.

# 61
Със семейството в уюта на домашното огнище.Ще приготвим традиционната трапеза и ще украсим елхата,с дъщеря ми Simple Smile

# 62
Празничните дни ще прекарам със семейството и любимите си хора. Традиция е да украсим елхата и дома и да приготвим трапезата за празника.

# 63
Декември месец е изпълнен с много празници в нашето семейство. Освен Коледа и Нова година, имаме много рожденици (вкл.аз самата) и именици. Планираме живот и здраве да отделим внимание на всички близки хора и тъй като сме в различни краища на страната, се очертава да има доста пътувания. Обожавам традициите по украсяването на Елхата, както и готвенето за Бъдни вечер. Усеща се доста магично и уютно.

# 64
Празничните дни прекарваме традиционно със семейството. Имаме и гости.
Любима коледна традиция е да украсим коледното дърво, да изпробвам няколко коледни рецепти и да гледаме коледни филми. #самвкъщи.

# 65
Ще се съберем цялото семейство, около трапезата на Бъдни вечер. Всичките любими хора заедно.
А най-любимото ми е подготовката за това с печене на коледни сладки, украсяване на коледната елха, приготвяне на подаръци за всеки.

# 66
Все още нямаме планове за празниците, но задължително на Бъдни вечер ще сме си семейно вкъщи, а по Коледа- среща с роднини и приятели.

# 67
Ще прекарам празниците вкъщи със семейството.

# 68
Бъдни вече и Коледа със семейството с вкусна храна и много подаръци, а Нова година с приятели.

# 69
Празниците ще прекараме в семейството, традиционна Коледна трапеза и подаръци под елхата.

# 70
Плановете за Коледа вече са готови. Ще се съберем с част от семейството в къщи, за да отбележим този свят ден. Ще направя питка и на масата ще има нечетен брой постни ястия. Ще украсим елхата и под нея ще оставим подаръците.

# 71
У дома със семейството за Бъдни вечер и Коледа,а за НГ-с приятели,отново в домашна обстановка.

# 72
  • Washington,USA
Ще гледам коледни филми и ще чета коледни книги и истории и ще слушам коледна музика. Любимите ми традиции са украсяванено на къщата

# 73
Ще прекарам празниците  със семейството.Задължително елха и подаръци.

# 74
Ще сме вкъщи, надявам се да си почина. Това е мечтата

Общи условия

Активация на акаунт