Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 17 574
  • 540
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
За Бъдни вечер се събираме цялото семейство в домът на родителите ни, а Новогодишната нощ ще я посрещнем със семейни приятели в планината.
Традициите ни започват още от края на ноември с празничната украса - цялото семейство се включваме в начинанието, като всеки си има свое "задължение" Simple Smile
На 1.12 пък вкъщи "пристигат" две от джуджетата на Дядо Коледа - Пакости на и Сторипакост, които носят със себе си писмо от Белобрадия и сдвентите на децата.
Всяка нощ, докато ние спим, въпросните джуджета измислят някоя щуротия, но щом някой вкъщи се събуди, магията им изчезва и те замръзват на мястото си.

# 76
  • при късмета
Ще прекараме празниците семейно, а някои дни с приятели. Лично аз не робувам на традициите дословно и в подробности, важното е да има настроение и да е приятно. Заедно с детето правим коледни бисквити всяка година, включва се и в приготвянето на питката за Бъдни вечер и в готвенето изобщо.Преди това  украсяваме цялото семейство, нататък плановете на момента

# 77
  • на последния етаж
Все още нямам планове за празниците. Любимите ми коледни традиции са семейните събирания на Бъдни вечер, украсяването на елхата, питката с късмети, каденето на дома, сурвакането от децата.

# 78
  • Сф
Ще прекараме празниците вкъщи. Любима традиция- подготовката по посрещането - украсата на дома, приготвяне на храна, вярата в по- добро бъдеще. Целият период около Коледа е вълшебен и с неповторим дух!

# 79
  • Варна
Празничните дни ще прекарам вкъщи със семейството. Нямам търпение за повече почивни дни и спокойствие. Най-любимо ми е да си направим коледни меденки

# 80
Празничните дни ще прекараме семейно. Ще бъде първата Коледа за моето бебе. Ще украсим дома е ще сготвим вкусни народни рецепти. Любимите традиции за мен са свързани с Бъдни вечер - семейно включвате в приготвянето на всички гозби, разменяне на подаръци и добри пожелания. Уважаваме и обичаите с коледуване и сурвакане, които искаме да предадем на децата.

# 81
  • Пазарджик
Ще прекараме празниците семейно. Стараем се да спазваме българските коледни  традиции.

# 82
Празниците ще ги прекараме вкъщи семейно. Правим си караоке вечер.

# 83
Празниците чакаме с нетърпение, защото имаме близки, които ще се приберат от чужбина за Коледа. Приготвяме любими български традиционни ястия - сармички, баница, баклава, питка, децата ще сурвакат за здраве с приготвени от тях сурвакници.

# 84
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни? Кои са любимите ви коледни традиции?

Ще прекараме празничните дни вкъщи цялото семейство. Любимите ми традиции са приготвянето на нечетен брой ястия за Бъдни вечер и коледарите,които обикалят къщите и пеят коледни песни.

# 85
По празниците планирам всички да се съберем в къщи, да сготвя вкусна храна и да се забавляваме заедно. Любимата ми традиция е Семейната вечеря, малките подаръчета, снимките и пожеланията.

# 86
Ще празнуваме семейно на Коледа. На Нова година може би с приятели.

# 87
Празниците ще празнуваме семейно вкъщи с децата. Спазваме си традициите, любими са ни украсяване то на коледната елха, приготвянето на сладки и гледането на коледни филми с децата с топъл шоколад ❤️

# 88
  • София
Празничните дни ще прекарам с най-близките си хора в уютна домашна обстановка.
Любимите ми коледни традиции са украсяването на коледната елха, трапезата с постните ястия на Бъдни вечер, правенето на коледни сладки, купуването и подаряването на подаръци.

# 89
  • оттам, откъдето започва България
Коледа и Нова година ще прекарам със съпруга ми и любимите ни деца, снахи и внуци.Simple Smile
Разбира се, че спазваме българските традиции.

Общи условия

Активация на акаунт