Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 17 583
  • 540
  •   1
Отговори
# 90
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни? Кои са любимите ви коледни традиции?
Ще ги прекарам в домашна обстановка със семейството ми. Обичам Коледа и всичко, свързано с нея, коледни приказки и филми, мирис на канелени вкусотии, мандарини, подаръци, прекалено много коледна украса (която бих държала до февруари, ако зависеше само от мен), цялото семейство заедно по празниците, готвене с участието на всички н традиционни ястия.

# 91
Все още нямам конкретни планове за празничните дни, но очаквам с нетърпение коледната атмосфера. Любимата ми коледна традиция определено са подаръците – обичам както да получавам, така и да избирам нещо специално за близките си!

# 92
  • София
Празниците ще прекарам с близките ми хора, а традициите се спазват стрикно.

# 93
Плановете са за едни уютни семейни коледни празници. Съпругът ми го чакам след тримесечно отсъствие, семейството на брат ми също си пристига от чужбина. Повече нищо не искам.

# 94
Ще прекараме празниците вкъщи или при нашите. Любимата ни традиция- да украсяваме и да приготвяме храна, да слагаме лампички и да се забавляваме. Обичм целия период около Коледа, защото е приказен и с неповторим дух!

# 95
  • Пловдив
Празниците ще прекарам със семейството си Hug

# 96
  • София, Дружба 2
Празниците ще прекараме семейно, а традициите си ги спазваме всяка година.

# 97
Конкретни планове нямам. Обикновено се събираме със семейството и празнуваме заедно, а тази година ще станат три години откакто празнуваме и рожден ден на сина ми, който си избра Бъдни вечер за свой личен празник. Simple Smile
Всички коледни традиции са ми любими, но най си обичам да си правим традиционните коледни меденки и питки с дъщеря ми.

# 98
Коледните и новогодишни празници ще прекараме у дома в тесен семеен кръг.
Приготовленията за Бъдни вечер и Коледа са ми най-любимите.

# 99
За празниците ще съм със семейството. Това си ни е традиция. Най-светлите празници с най-близките хора.

# 100
Ще приготвя както винаги много ястия и десерти! Simple Smile
За мен е удоволствие да готвя, особено за семейството си на празници като Коледа, Великден, рождени и именни дни!

# 101
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни?
- Празничните дни със сигурност ще прекараме вкъщи в приятна и уютна обстановка.
 Кои са любимите ви коледни традиции?
- Събирането вкъщи е най-любимо!

# 102
  • ЛОВЕЧ
Празниците ще прекараме семейно, а традициите си ги спазваме всяка година.

# 103
Тъй като сме с бебенце, тази година ще пропуснем празниците 😅 То с детето всеки ден е празник все пак 😂 Любимата ми традиция е събирането на цялото семейство за празниците ♥

# 104
Ще прекарам празниците със семейството си.
Най - любимата традиция -  приготовленията на трапезата на Бъдни вечер.

Общи условия

Активация на акаунт