Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 17 586
  • 540
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Празниците ще пракарам вкъщи със семейството. Любимата част е украсяването на елхата.

# 106
  • Пловдив
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни? - Традиционно, коледните празници ще прекарам с близките си, а новогодишните - с приятели.

Кои са любимите ви коледни традиции? - Приготвянето на коледната трапеза и особено направата на коледни меденки заедно с двете ми дъщери.

# 107
Нямам още планове за празниците.
Като любимо занимание за нашето семейство са направата на джинджифилови сладки.

# 108
Празниците ще прекарам със семейството си. Обичам да правя сладки за празниците и да ги раздавам на приятели за Коледа.

# 109
  • Бургас
Празниците ги прекарваме у дома със семейството. Елхата е украсена и се приготвят любимите сладки. Момчетата много ми помагат. За цялата подготовка.

# 110
Коледа ще прекарам с близките си, това е един от любимите ни празници.

# 111
  • София
Празниците обичаме да ги прекарваме у дома, за да усетим домашния уют. Събираме се цялото семейство, украсяваме елхата. Приготвяме традиционната трапеза.

# 112
Очаквам с нетърпение Коледните празници! Събирането със семейството, топлотата и уюта ми пълнят сърцето. Всяка година въпреки,че децата са вече големи, един от нас се облича като дядо Коледа и той раздава подаръците Simple Smile

# 113
  • Велико Търново
На Нова година ще сме с приятели на хижа, а Коледа и Бъдни вечер ще сме си вкъщи цялото семейство с традиционните ястия приготвени от мен.

# 114
Празниците ще прекараме с близките си. Винаги се събираме и отбелязваме Бъдни вечер, Коледа с всички традиции.

# 115
Ще прекараме празниците  със  семейството. Стараем се да спазваме българските коледни традиции.

# 116
Празниците ще прекараме у дома - ще украсяваме коледното дърво с внуците и задължително ще направя питка за Бъдни вечер.

# 117
Коледа ще я прекараме със семейството си ! Винаги спазваме традициите,а на Коледа правим вкъщи капама.

# 118
Със семейството на планина

# 119
Празничните дни ще прекарам със семействотона вкусна трапеза.

Общи условия

Активация на акаунт