Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 17 587
  • 540
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Тази година мислим да си стой у дома и да се наслаждаване на времето си заедно.

# 121
  • Велико Търново
Ще прекарам празниците у дома, със семейството ми. Мисля че няма по-хубаво от това.

# 122
Празниците ще прекараме със семействата на мен и мъжа ми. Любими са ми украсяването на елхата и вечерите на Бъдни вечер и Коледа.

# 123
Празниците както всяка година ще прекараме у дома със семейството! Спазваме традициите на 24 декември само постни ястия, нечетен брой на трапезата, а на Коледа приготвяме печената пуйка! А и да не забравим винаги оставяме топла чаша мляко и бисквитки под елхата с детенцето ми, в навечерието на Коледа!

# 124
Тази година детенцето ни вече е на 2 годинки и разбира, плановете ни са да украсим заради него хубаво и да посетим всички баби и дядовци ,да прекараме време а тях в тези светли празници. Пожелаваме ви и на вас весели празници.

# 125
Ще празнувам с цялото семейство както всяка година.

# 126
На Коледа се събираме цялата фамилия. Стремим се да спазваме традициите - на Бъдни вечер слагаме постни ястия на трапезата.

# 127
Все още не знам как ще посрещнем празниците.Най-любимо ми е децата как търсят паричката в питата на Бъдни вечер.

# 128
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни?
Със семейството на село, с приятели на гости.
Кои са любимите ви коледни традиции?
Най-обичам да пека хляб за Бъдни вечер и питка за Коледа !
Като се замисля и капама в гювеча и коледни сладки !
А с Изворна вода "Михалково" всичко става по-вкусно и пивко !

# 129
Празниците като винаги ще прекараме с най-близките си хора. Коледа за мен е много специален празник и винаги го чакам с нетърпение. Опитваме се да спазваме всички традиции вкъщи. Нямам търпение!!! Heart Eyes

# 130
  • Б
На Коледа ще се съберем семейството, с родителите, племенниците.  Спазваме традициите на 24 срещу 25 на масата да има само постни яденета , нечетен брой.

# 131
  • София
Да, вече имаме планове. Ще ги прекараме със семейството, надявам се да има сняг и да направим хубави разходки в планината. Спазваме задължително традицията на 24-ти декември и слагаме на масата нечетен брой постни ястия.

# 132
Тази година празниците за мен и моето семейство ще са по-специални , тъй като наскоро родих моето първо детенце. Ще ги прекараме семейно вкъщи с домашно приготвена храна.

# 133
  • Пловдив
За Коледа- със семейството. За Нова година- още нямам планове.

# 134
  • Пловдив
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни? - плановете вече са готови
Кои са любимите ви коледни традиции? - Да съм със семейството ми, заедно да украсим дома ни. На Бъдни вечер поднасяме постни блюда. Децата са нетърпеливи за подаръците. Преобладават свещи и светлини. Всички са щастливи от това, че сме заедно.

Общи условия

Активация на акаунт