Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 17 590
  • 540
  •   1
Отговори
# 135
  • Ямбол
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни? Задължително със семейството. Синът ми 4г. няма търпение да види дядо Коледа и да гледа как вали сняг и да се пързаля с шейната (а тук не вали сняг). За нас най-важно е да сме заедно на тези красиви и святи празници!
Кои са любимите ви коледни традиции? Със сигурност синът ми  ще украси елхата, както и ще ми помогне  да приготвим любимите коледни бисквитки за дядо Коледа.И да гледаме как пеят и тропат коледарите.И разбира се подаряването на подаръците и радостта в очите на синът ми и на племенникът ми.

# 136
  • София
Празничните дни планираме да прекараме семейно. Вече ни е завладял коледния дух. Тази година доста по-рано, щото сме новодомци и си накупихме Коледна украса, коледни чаши и аксесоари. За Бъдни вечер спазваме традицци за постни яденета и питка с паричка, а за Коледа се събираме на богата месна трапеза и си разменяме подаръци.

# 137
Обичам да прекарвам празничните дни със семейството ми.
Любимите ми традиции са - украсяване (обичам по-семпли декорации, свещи, нежни и деликатни светлини), опаковане и подаряване на подаръци, готвене, и като цяло самата атмосфера по време на празниците.

# 138
Предстоящите празници ще прекарам заедно със семейството и роднините. Много обичам украсяването на дома и коледното дръвче, приготвяне и опаковане на подаръците, празничнатата трапеза.

# 139
  • София
Все още не знам, от работа не мога да вдигна глава Sad

# 140
Празничните дни ще прекараме семейно вкъщи,няма по-голяма радост от това.
Любимата ни коледна традиция е украсяването на елхата,на първи декември го правим заедно,радостта на децата е неописуема,заедно правим украсата с големия,гирлянди и за елхата,после украсяваме,редим,радваме се на лампичките.От няколко години включих и коледните календари,всеки ден се чака изненадата и се броят дните до пристигането на дядо Коледа и подаръците.

# 141
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни? Кои са любимите ви коледни традиции? - Вкъщи със семейството

# 142
  • Плевен
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни?
- Не, все още нищо не сме обсъждали вкъщи. Твърде далеч ни се виждат все още новогодишните дни.

Кои са любимите ви коледни традиции?
- Като смесено семейство от българка (не само по лична карта, а и по самосъзнание) от турски етнически произход и етнически българин, атеисти още от преди да създадем семейство, не отбелязваме никакви религиозни празници, било то християнски, мюсюлмански и т.н и затова нямаме никакви традиции. Приемаме ги и двамата просто като приятни неработни и почивни дни с възможност да сме допълнително с децата, пътуване или виждане с роднини и приятели  с които живеем в различни населени места. Живеем по светски и отбезязваме редовно всички официални светски празници на Република България.

# 143
Бъдни вечер както всяка година ще бъдем в къщи цялото семейство с традиционите за нас пълнени чушки с боб, лютика от картофи и сушени чушки, турция, питка и така до 7 броя ястия на масата. След този ден ще посетим роднини и приятели. Весели празници на всички!

# 144
И тази година празниците ще прекарам със семейството си. За Бъдни вечер приготвям традиционно меню, макар малкият ми син да е рожденик тогава. Тази година обмислям да нарушим традицията и да има и торта, а не на следващия ден. За Коледа винаги правя по няколко вида коледни сладки.

# 145
  • София
Празниците ще прекарам със семейството си Heart Eyes

# 146
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни?

Ще пътувам по празниците и за съжаление няма да съм с цялото семейство.

Кои са любимите ви коледни традиции?

Събирането заедно за няколко дни,  без значение дали е на масата и какво има на нея Wink

# 147
Празниците ще прекараме със семейството, близки и роднини. Любимите ми коледни традиции украсяването на елхата, приготвянето на коледни ястия и подаръците под елхата.

# 148
Ще прекараме празниците със семейството. Любимата ми традиция е украсяването на елхата.

# 149
  • София
Плановете са за почивка, много почивка. Меки одеяла, топли напитки и сериали. Ако завали сняг, може и каране на ски. Семейно от събиране на Бъдни вечер е любимата ми традиция, както и събиране с приятели, което стана традиция малко преди Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт