Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 17 597
  • 540
  •   1
Отговори
# 150
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни?
Ще бъдем вкъщи, цялото семейство!
Кои са любимите ви коледни традиции?
Украсяваме елхата и дома празнично. Също аз и трите ми деца правим заедно коледни меденки.

# 151
Празниците ще прекарам със семейството си в родния град, това води със себе си много срещи с приятели, семейство, разходки, готвене. Любимите ми коледни традиции са да прекарам Коледа със семейството си, а не да ходим някъде на почивка през тези почивни дни.

# 152
Ще прекараме празниците  със семейството и роднини. Любимите ни коледни традиции  са украсяването на елхата, приготвянето на коледни ястия  и подаряване на подаръци.

# 153
Да, както всяка Коледа - при моите родители, майка ми е и именик тогава. А Нова Година - в къщи. Много обичам предколедното готвене, печене на тиквеници, курабийки, торти. Когато всички сме си в къщи и се радваме на свободна програма - готвене, разходки, филми, игри с децата, пъзели, конструктори.

# 154
Празничните дни са идеалното време за уют и споделени моменти с близките! Определено бих планирала украсата на елхата, семейна вечеря с най-близките ми хора и размяна на коледни подаръци. Със сигурност не бих пропуснала да отделя и малко време за себе си уютен ден с книга, горещ шоколад и празнична музика.

# 155
Традиция е да прекарваме заедно коледните празници. Украсяваме елхата и релакс на цялото семейство, и разбира се подаръци под елхата на Коледа.

# 156
Чакам с нетърпение празниците, защото ще ги прекараме с най-новия член на семейството ни - нашата дъщеричка! Нямам търпение да бъде част от традиционното семейно събиране! Разбира се, украсяваме елха, правим постни ястия, подаряваме си подаръци.

# 157
С нетърпение очаквам коледните празници. Да се съберем цялото ни семейство, за най- прекрасния празник.
За жалост моите родители,  вече не са сред нас, но винаги ще си спомням бъдни вечер и Коледа, когато татко прикадяваше масата, а мама правеше най- хубавата коледна трапеза.
Ние продължаваме традицията с нашите деца!

# 158
Празниците при нас започват от 18-ти декември  с Рожденни Дни  винаги са семейно и с приятели. Опитваме се да спазваме всяка традиция която в характерна за района в който живеем .

# 159
Тази година сме си в къщи- ама ще има нужда от нас известно време!Средата на януари ще са за нас празниците, защото тогава ще се прибере и детенце!

# 160
  • София
Чакам с нетърпение празниците. Ще се съберем семейството и приятелите. Обичам да приготвям вкусни традиционни рецепти и празнични трапези. Настроение прибавя и коледната украса.

# 161
Коледа ще прекарам със семейството си. Ще се съберем за Коледен обяд, а вечерта ще останем само най-близките. Любимите ми коледни традиции са печенето на сладки и събирането около елхата за отваряне на подаръците.

# 162
Празничните дни планувам да бъдем само семейството. Любима Коледна традиция ми е подготовката на трапезата с типични български гозби и печенето на ароматни меденки.

# 163
Ще прекарам празниците със семейството си. Украсяваме елхата и дома празнично. Спазваме българските коледни традиции.

# 164
  • Благоевград
Празниците ще прекарам у дома със семейството си. Любимите ми коледни традиции са украсяването на елхата и опаковането на подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт