Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 19 178
  • 540
  •   1
Отговори
# 165
Ще прекарам празниците вкъщи със семейството. Старая се да спазвам традициите за Бъдни вечер и за Коледа

# 166
Празниците ще прекараме в семеен план, с най- близките. Очакваме и бебче точно покрай Коледа и ще съберем родата у дома. Обичаме да преготвяме различни ястия и да се радваме на семейния уют.

# 167
За мен празниците са за да прекараш повече време със семейството.
На кратко - вкъщи на топло до камината ще правим коледни меденки и сладки, ще правим сурвачки и ще чакаме коледарите.
Ще чакаме и снега ☆☆☆

# 168
  • София
Празничните дни ще прекараме семейно у дома.

# 169
Празниците прекарваме в къщи със семейството си. На Бъдни вечер се събираме в къщи, като всеки носи по нещо постно, на Коледа сме в дома на родителите ми на капама.
Традицията която искам да запазят децата ми е, да са заедно. Да не се забравят!

# 170
  • There I was on a July morning
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни? - Все още обмислям, но най-вероятно вкъщи.
Кои са любимите ви коледни традиции? - Коледната украса, вечерята на Бъдни вечер и семейните събирания.

# 171
  • София/Севлиево
И тази година ще прекараме празниците със семейството на съпругът ми.
Традиция вече повече от 20 години е на Бъдни вечер да се събираме у свекърите и да си правим домашна коледна фотосесия край елхата,а в дните до нова година да посетя баба ми.

# 172
Надявам се по време на Коледните празници да се съберем с близките ми. Любима традиция ми е приготвянето на нечетен брой постни ястия за Бъдни вечер, подготовката на празничната Коледна трапеза и разбира се, разопаковането на подаръците под елхата.

# 173
Празниците ще изкараме в тесен семеен кръг. Нашето семейство решихме да създадем традиция на качествено време, прекарано с децата. Ще ги водим на театри, хижи, кафе-книжарници и други подходящи места за тях. Ще правим неща и ще ходим на места, за които някак все не остава време иначе.

# 174
Ще сме с близки и приятели у дома, за Нова Година ще сме извън града на хотел, отново с приятелска група.Обичам тези дни и уюта им.

# 175
Като всяка година празниците ще прекарам със семейството си. Коледни филмчета, топли и уханни напитки, приятно четиво, кулинарни предизвикателства, Коледна музика. На Бъдни вечер ще се съберем вкъщи с мама, татко, брат ми и семейството му. Децата ще получат подаръци. Нямам търпение. Иска ми се. Коледата да продължи по-дълго, защото я обичам много. Heart

# 176
  • София
Празниците ще прекараме със семейството. Любимите ми коледни традиции са как всички заедно украсяваме елхата, печем сладки и се спускаме с шейни (ако няма сняг  си правим разходка сред природата).

# 177
Имам възрастни родители и ще празнуваме при тях.

# 178
"Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни?" - все още не.
"Кои са любимите ви коледни традиции?"- украсяването на елхата, събирането на семейството, подготовката на трапезата.

# 179
Празниците ще прекарам със семейството си вкъщи. Любимите ми коледни традиции са украсяването на елхата и правенето на коледни сладки.

Общи условия

Активация на акаунт