Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 19 211
  • 540
  •   1
Отговори
# 180
Празничните дни ще прекарам със семейството ми! Обичаме заедно да подготвяме коледната украса и да приготвяме празничната трапеза на Бъдни вечер!

# 181
Празниците семейно, без пътуване.
Отварянето на подаръци в коледната сутрин е най-забавната традиция

# 182
Със семейството си .Много коледни подаръци.

# 183
На ски в планината със със семейството.

# 184
Коледните празници ще посрещнем  семейно ,спазвайки българските  традиции.

# 185
Празничните дни ще прекарам у дома с любимите хора-семейството.Семейният уют е най-ценното за мен.
Винаги спазваме семейните традиции на всеки празник.За Коледните празници  любимите традиции са почистването и украсата  на дома и празнично греещата  елхичка, приготвянето на нечетният брой  постни ястия за трапезата на Бъдни вечер,уханието на джинджифил и канела от коледните сладкиши.Еуфорията и настроението на Коледният дух.Надеждата и вярата за нещо хубаво,което предстои.На Коледа се случват чудеса!

# 186
Ще бъда със цялото си семейство.Да обичам и спазваме традицията на Бъдни вечер ,както и на Коледа.

# 187
Плановете всяка година са едни и същи. Събираме се цялото семейство /сестри, братя, братовчеди/ при баба и дядо. Хапваме, разменяме си подаръци и се забавляваме.

# 188
Тази година искам да се придържам към традициите - коледна украса, коледни ястия, срещи с роднини и приятели, семейна вечеря на Бъдни вечер и всички ритуали  свързани с празника. Топлина, взаимност, обич- нека Коледният дух обади всеки дом и семейство.🌲❤️🍀

# 189
С най-близки роднини ще празнуваме. Тази година ще е специална на нас, защото ще са първите Коледа и Нова година за сина ни! Обожавам традиционните ястия по това време на годината!

# 190
Ще прекараме празниците у дома със семейството.

# 191
Коледните празници ще прекарам със семейството, а новогодишните - с приятели.
Любимите ми коледни традиции са украсяването на коледната елха и на дома, вкусните постни ястия на Бъдни вечер, баницата с късмети за Коледа и подаръците, които раздавам и получавам.

# 192
  • Пловдив
Разбира се, че имаме коледни традиции Simple Smile На Бъдни вечер се събираме у дома, като освен нашето семейство, аз, трите ни деца и баща им, идват и нашите родители. Нареждаме трапезата с постни ястия, прикадяваме  я, както и жилището ни, казваме молитвата "Отче наш" и всеки нарича пожелания за здраве, успехи, късмет и само хубави неща. След което сядаме и се веселим, като интересна част от вечерта е разчупването на питката с паричка. На следващия ден отиваме на гости на Коледа у родителите ми, където се събираме със семейството на сестра ми. Разбира се има подаръци от сърце за всеки. Много е весело и децата с нетърпение чакат Коледните празнични дни.

# 193
Коледните празници прекарвам със съпруга ми и с неговото семейство.Спазвам всички български традиции.

# 194
Любимата ми традиция е украсяване на елхата с децата. Ще прекараме празниците в домашна семейни атмосфера.

Общи условия

Активация на акаунт