Ако някой знае някъде да чакат повече, да каже. Но по това, което съм чела, повечето и толкова не чакат... Това с натискането на корема е някаква много отчаяна мярка, когато не се получава, и ако наистина е било твърде рано и са били притиснати да действат, изглежда оправдано в някаква степен. А в доста болници си го правят редовно все още.

Аз затова се надявам да не ми преместят термина напред, защото бебето върви голямо, за да си имам повече време преди да започнат да ме притискат.

За тези, които са се следяли при външен АГ, искаха ли ви да се прехвърляте накрая, или някак съчетавахте нещата? В последните седмици ходили ли сте на преглед и при следящия, или само при зебрите?
[/quote]
Не съм се прехвърляла, ходих при следващия ми бременността докато не разбра, че няма да раждам при него. (Около 2 седмици преди термина) При зебрите само на тонове всяка седмица и никакви прегледи след единствения ми в 36та. Аз и не съм искала, все пак всяка седмица ме преглеждаше друг лекар. Наистина никъде лекарите не чакат, подтикват жените за секцио с глупости като, тесен таз, увита пъпна връв, бебето е много голямо, не е слязло достатъчно ниско.. Нали чета по групите причините за "планирано секцио". А ако случайно някоя иска естествено на място я убеждават, че се налага да я срежат и си измислят причини, после казват " спешно секцио "