Промоции на книги - тема 10

• 48 076
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Само "Глина" беше на 10% отстъпка, всички останали са на 50% намаление.
Книгите на други издателства са с различни отстъпки 10,15,20%

# 256
Но нямат доставка. Това коментирах по повод оплакватията че сиела начислява такава, въпреки промото.
Странна ми е такава промоция, пък с редовна доставка.
Зависи и от книгите, разбира се.
Но коментирам принципно..

# 257
Е, аз затова утре ще отида до книжарницата - за да си спестя 4 лв Simple Smile
Озон пропускам за сега - има книги, които много искам, но ще чакам повече от 20%, ако не от тях - от издателствата следващата седмица.

# 258
  • в сърцето на един мъж...
На мен в момента ми е трудно да поръчвам друго яче, а 50% на някои книги са си 50%. Обаче все по-често установявам, че няма нищо интересно в Сиела или поне не това, което чета или харесвам и все по-често се отказвам. В озон или орандж има често промоции и от там си купувам, нищо, че не са с такива намаления. Един път в годината бива...

# 259
  • Бургас
Сиела от миналата година имат доставка по време на промо 50%,но въпреки това си струва. Няма друго издателство с такова намаление. Тази година пропускам. Все още чакам поръчка от Озон на преордер за 74 лв. Моите пари за книги съм си ги изхарчила

# 260
Аз днес посетих Сиела на място, отидох само за две книги и двете бяха налични, така, че съм доволна. Според мен Озон не се отчетоха, защото ще направят Онлайн панаир на книгата, дано има добри намаления.

# 261
Аз днес посетих Сиела на място, отидох само за две книги и двете бяха налични, така, че съм доволна. Според мен Озон не се отчетоха, защото ще направят Онлайн панаир на книгата, дано има добри намаления.
Е как Озон има 20% с код 24MAY

# 262
Озон имат.
Почти навсякъде днес има намаления на книги.

# 263
Озон имат 20 процента, да, освен това се спукаха от промоции. То пък се понапълнихме с книги Simple Smile

# 264
Е как Озон има 20% с код 24MAY

Бях ги забравила, видях чак към края на деня, че са пуснали код. Нищо няма да взема, ще бъда лакома и ще чакам по-големи намаления за Панаира. Grinning

# 265
Кога и къде ще е този Панаир на книгата?

# 266
Записах се от Сиела, скромно ... детската книжка е за подарък, даже не е намалена но няма да поръчвам от другаде.

# 267
Не вярвам да има по-големи на панаира, не и кой знае какви, та мисля да поръчам 5-6 от Озон. Алчна съм, бях казала, че вече няма, но отново се появиха няколко, които ми събудиха интереса.

# 268
Отчетох се и аз в озон, след като мислех да се въздържа...но поръчах Ключът на Сара, докато не е свършила и Абсолво те, защото имах 6лв до безплатна доставка и по-добре книга Grin

# 269
  • Варна
50% намаление не се сещам друго издателство да е правило на всичките си книги, ако поръчаш няколко книги доставката не се усеща. Естествено, че ще поръчват от там хората, лошото е, че тези намаления са само на конкретните издателства, затова и не се възползвам от другите, там процентите са по-малки и трябва да направиш голяма сума за безплатна доставка, та все едно я няма. Поне за мен, аз 100 лева накуп за книги не мога да дам. Особено сега, когато съм натрупала няколко камари, даже съм забравила какво към купувала. И на четеца имам качени много, изобщо... Само една книга си взех от Сиела от книжарница. И озон ще пропусна, иначе тях ги обичам най-много, защото имат най-ниска праг за безплатна доставка и книги на най-различни издателства.

Общи условия

Активация на акаунт