Промоции на книги - тема 10

• 48 073
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, от намаленията какви детски романи поръчахте? Търся интересна книга за 10 годишна, нещо тези от задължителните в училище не й харесват, а искам да я науча да чете за удоволствие.

Вижте книгите за Пърси Джаксън или Хари Потър дали не са намалени някъде, на моите деца (13 и 11 години) съм им ги купувала преди и ги харесват.

# 241
ИК Бард има 20% намаление.
Не го виждам обявено, но току що направих поръчка и ми намали. Освен това ми намали допълнително, освен тези 20%, и от съкровището ми в профила, та излезе без пари.
Има и БД...до адрес, без ограничение на сумата.
Супер е.

# 242
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Така, само да добавя към моя опит от днес. Сиела ми писаха, че имат проблем с плащането онлайн. Да знаете! Казаха, да пусна нова поръчка с наложен платеж или Easypay. Старата е прекратена. Само за инфо. Иначе аз уважих днес само тях.

# 243
Егмонт -
При поръчка от 40 до 60 лв намалят с 10%
от 60 до 100 лв с 15%
от 100 лв нагоре - с 20%

Някои от техните книги са намалени и в другите онлайн книжарници, така че проверете за по-добри отстъпки отколкото на сайта на издателство Егмонт.
Пример:
В Ориндж има 4 на цената на 3: https://www.orangecenter.bg/shest-vrani.html
В Озон има -25% на Хари Потър: https://www.ozone.bg/product/kolektsiya-hari-potar-palna-poreditsa/

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 15:59 от surasura

# 244
  • Бургас
Здравейте, от намаленията какви детски романи поръчахте? Търся интересна книга за 10 годишна, нещо тези от задължителните в училище не й харесват, а искам да я науча да чете за удоволствие.

Сина ми много харесва поредицата за малкия Никола. На Сиела харесва поредицата за Тими провала и Живота на Лота. Ако има някъде намалени книги на Роалд Дал презполагам, ме ще й харесат също

# 245
Туне Глимердал?

# 246
И аз се отчетохах с две книги от озон.Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 16:45 от bobi_bs

# 247
Издателство Инфодар имат намаление на сайта си. На повечето им книги е по 20%, но някои са и повече. Показват новата цена директно на страницата на книгата.
На сайта им им секция Промоции, но кода от там изглежда е бил само за м. април и вече не работи

# 248
  • в сърцето на един мъж...
Снощи, някъде към 2 часа бг време поръчах от Сиела без проблем, но много скромно. Честно казано все по-малко неща мога да си харесам от тях Sad И мен ме изненада неприятно 3.99 за доставка. От 33 лв поръчка, 4 допълнително за доставка. Това си е колкото една книга.

# 249
Аз затова правя поръчки 100+лева, така доставката се избива многократно Wink.
Минах през България Мол и съм много доволна, Живот в скалите, Заживели обидено, Новата прическа на Вики и Кой те излъга какво е щастие Heart Eyes Исках и Бабо, разкажи ми спомен, и останалите заглавия не бяха никак лоши- Яворов, Вазов, но...все пак съм много доволна Simple Smile Друг път пак.

# 250
И аз да се отчета, на Сиела бяха най-изгодни намаленията.

# 251
Снощи, някъде към 2 часа бг време поръчах от Сиела без проблем, но много скромно. Честно казано все по-малко неща мога да си харесам от тях Sad И мен ме изненада неприятно 3.99 за доставка. От 33 лв поръчка, 4 допълнително за доставка. Това си е колкото една книга.

Винаги поръчвам без доставка. Там където се предлага такава опция.
В сиела ги нямаше моите книги. А и често се предлагат на различни места..едни и същи заглавия, та избор има ..дали да е с или без доставка Wink
Чета ви че сте разочаровани от доставката в сиела, и се чудя защо пак от там сте поръчали.

# 252
Защото е 50 процента на техните книги, такава промоция рядко има. За една книга малко се обезсмисля, но за няколко си струва много

# 253
Проверих за книгата Глина..от скрийншота горе...от софтпрес е същата цена като от сиела - 17лв от 19, което не е 50%, но има БД над 22 лева.

Само казвам че има варианти. Просто трябва да се провери на няколко места.

# 254
Не знам как противоречи на написаното от мен? Глина не е на Сиела.

Общи условия

Активация на акаунт