Промоции на книги - тема 10

• 48 072
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Затова утре отивам в книжарницата.
Coco Milk, Оцелелите може да си я спестиш. Най-глупавата книга, която четох тази година.

# 226
Редактирам се за въпроса с безплатната доставка на Сиела: последно миналата година бях поръчвала, беше безплатна, гледах си мейлите от тогава, а тази година ми добавят 4 лв за доставка.
Казват: ВАЖНО! По време на кампания -50% на книгите на Сиела и DejaBook безплатната доставка в Ciela.com за всички стоки отпада за срока на промоцията! Доставката до обект Сиела Графа е безплатна.
*Но от Адреси не може да се избере Сиела Графа Simple Smile Разбира се, съветват да поръчват само от Сиела и че платените с карта се обработват по-бързо.

Мамини златни. Не съм за четирите лева, напълнила съм кошницата с неща за общо 210лв и се колебая за още няколко за 50лв. Възмущавам се как във всички сервизни текстове на сайта си говорят на потребителите по отвратителен начин, направо да ти стане гузно, че поръчваш по интернет и им даваш парите си. Като не искат да продават изданията на други издателства, да ги свалят от сайта и животът им ще е цветя и рози. Или да си спрат бъгавия сайт с грозното клиентско обслужване и да си продават книгите през Озон.

Не знам защо се подлъгах да им давам шанс. Миналата година получих книгите си от промоцията им -50% в края на м.юни, а ми върнаха парите за онези, които продават, а ги нямат, в началото на юли. Смеех се, че стоките от Китай с Български пощи пристигат по-бързо, а парите ми ги връщат за дни нещо като не може да се достави Head Band Но ето, една година и нещата в Сиела стават от лоши на същински кошмар.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 03:29 от surasura

# 227
  • София
Ей, сега поръчах. Доста бързо стана. ( Ама не съм станала толкова рано, заради тях де- никакъв шанс. 🤣)

# 228
Озон май пропускат този път...сигурно ще пуснат Панаир на книгата...

От Сиела вече само на място, но по принцип от тях рядко имам много желани книги.

# 229
  • Sredets/Burgas
Сега поръчах от Сиела. Мина съвсем безпроблемно,
но иначе бях направо скромна - 8 книги, от които две са за подарък.

# 230
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Така, стигнах до плащане в Сиела, избирам с карта и ДСК сайта за плащане умря. Сега имам поръчка на която пише очаква плащане. Ще изчакам малко и ще им пиша.

# 231
# 232
  • Бургас
Препоръчайте ми заглавия от издателство Сиела от всички жанрове. Ингересувам се и от българските автори , които издава Сиела . Кой от българските автори пише увлекателно?

Аз много харесвам двете книги "Да оцелееш като родител" на момичетата от сайта Майко мила. Харесвам също и братя Мормареви. На предната промоция си купих някои техни книги.

# 233
Книгите на Бил Брайсън и Мат Ридли струват ли си

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 10:47 от 🍀HAPPY 🍀

# 234
  • София
Surasura вече е написала каквото исках да кажа за Сиела. Само да добавя още едно нещо, което ми направи лошо впечатление. Пише, че доставката е безплатна, ако избереш взимане от книжарница Сиела на Графа, обаче при финализиране на поръчката дава избор само между доставка до адрес или офис на Спиди като и в двата случая е 3,99 лв.
Поръчах де, но ме дразни хитруването на дребно и недоизпипаните неща.  Двайсетте процента на озон също не са нещо особено, но поръчах две книги да не съм капо.

# 235
  • Варна
Аничк@, много благодаря за кода на Озон. Имах списък на детски книжки, които чакаха някакво намаление.

# 236
  • Варна

Честит празник на българската азбука, просвета и култура и на славянската писменост, скъпи читатели! 📚 ✍️ 📚
От 24 май до 6 юни на egmontbulgaria.com направете своя пролетен комплект от #книги по #избор с #отстъпка ! 🌼 🎁 🌼

Ако стойността на поръчаните издания е над 50,00 лв., разходите по куриерската доставка се покриват от издателство „Егмонт“. При поръчка над 100,00 лв. като подарък ще получите КЛУБНА КАРТА ЕГМОНТ*, която да ви предостави постоянна отстъпка от 20% до края на 2021 г. за всички заглавия, налични на egmontbulgaria.com (*до изчерпване на количествата). 🌟
Предложението не важи за книги с дата на издаване след 31 май, както за други активни промоции с отстъпка. Вижте нашето пролетно предложение на сайта и се радвайте на светъл празничен ден, приятели! 💐
#ЕгмонтНАЖИВО, пролетно издание ✨

# 237
Уважих и Сиела, и Озон аз.

# 238
Здравейте, от намаленията какви детски романи поръчахте? Търся интересна книга за 10 годишна, нещо тези от задължителните в училище не й харесват, а искам да я науча да чете за удоволствие.

# 239
  • София
Благодаря! Сега се връщам от България мол. На партера има една къщичка, където можете да дадете книгите си на едно любезно момиче. Получавате талон за една книга на български автор (има списък на заглавията в линка даден горе). Чудесна инициатива и отлично организирана! В самата книжарница има маса точно до входа. Става бързо и в самия мол също е спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт