Промоции на книги - тема 10

• 48 070
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Euskal Herria
Електронните книги са изключени от намаленията на Сиела, нали?
Все си мисля, че предишните пъти това бе упоменато в условията, но сега никъде не виждам.

# 211
  • под звездите
Електронните книги са изключени от намаленията на Сиела, нали?
Все си мисля, че предишните пъти това бе упоменато в условията, но сега никъде не виждам.
По принцип не ги включват, но сега виждам че са намалени с 20%. Нещо определено ли си търсиш?
Скрит текст:
Повечето могат да се открият в нета Simple Smile

Издателство Лист е с 25% намаление до 31.05.
Колибри също, но с 24%  до 24 май.
Бард с 20%. Чудя се дали ще пуснат електронно двете книги на Анди Уеър...

Аз мисля да се въздържа този път. Тази седмица пристигна един кашон от Озон, а преди това поръчах други от промоцията им с 4 книги...

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 10:57 от Preria

# 212
  • Euskal Herria
Благодаря!
Книгите (електронните) на Сиела са си - 20%, понякога смъкват и до 25%.  Малко повече се чака, докато пуснат този вариант, ама какво да се прави. Колебая се дали да купя хартиените издания сега. При миналата промоция го направих и веднага след нея пуснаха електронните формати.

# 213
  • под звездите
За съжаление, не всички пускат електронно. Прецени кое би излязло по-евтино, в момента ще е книжният носител, защото е 50% намаление, а докато(ако) се появят електронните им формати, то ще е след промоцията и може би няма да са намалени с 20 или повече процента. Тогава има и голяма вероятност някой да ги разпространи в мрежата.

И bgknigite.com с промоция.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 11:21 от Preria

# 214
Препоръчайте ми заглавия от издателство Сиела от всички жанрове. Ингересувам се и от българските автори , които издава Сиела . Кой от българските автори пише увлекателно?

# 215
Някой има ли информация дали Озон ще имат промоция за 24-ти май?
На сайта им продължава 13 дни отстъпки, които са едни такива никакви.

# 216
Санито - Георги Бърдаров - "Аз още броя дните", Захари Карабашлиев, нови и много красиви издания на класики като "Малки жени", "Добри съпруги", "Гордост и предразсъдъци", Ремарк, Уилям Уортън, Джеймс Клавел, братя Стругацки, "Аз, Клавдий"...

# 217
  • Mostly in my mind
Аз този път само "Елегантността на таралежа".

# 218
  • София
От българските и за "Мазето" има добри отзиви, но още не съм стигнала до нея.

# 219
Това от фб го препоръчват, аз още съм в чуденка какво да поръчам Ако поръчвам. Оцелелите и Лисицата са ми в списъка..

# 220
Store.bg имат отстъпки, но не знам това обичайните им месечни ли са или са специално за 24ти май? Дали да чакам неща за 24ти?
Аз съм си харесала няколко на издателство Дамян Яков, ходих им на сайта, онлайн магазин няма, препраша към Сторе.бг-то и там са по -20% повечето

Честно казано май до сега никога не съм поръчвала от там, макар че много се кефя, че се стараят и представят книгите с видео, може да се разгледа книгата как изглежда отвътре и т.н., а не като другите книжарници - изплескали една корица и ходи гадай какво те чака като я поръчаш

https://www.book.store.bg/c/p-l/discount-1/c-4562/knigi-na-promo … ionalni-ceni.html

# 221
Сиела се срина..

# 222
Хаха, и аз това гледам. Хем не я пуснаха в 00:00, а по-късно, а докато се логна да поръчвам и вече падна Simple Smile

# 223
  • София
Сиела един път не се справиха да пуснат намалението без технически проблеми.

# 224
  • Варна
Тъкмо идвам и аз да се оплача. Друг път поне до 1:00 все се оправяше сайтът.. Sob

Общи условия

Активация на акаунт