Промоции на книги - тема 10

• 48 063
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Разпиляна във въображението
Фолклорът на света на диска   
Сделката
Грешката   
Еми и Крадецът на сенки   
Смъртоносна академия   
Сътворението - Гор Видал   

За тези не съм сигурна, но са в списъка

Френското булчинско магазинче   
Малката книжарничка на любовните истории

# 196
И аз ще купя "Сътворението" с твърди корици, дано да има наличност.

# 197
Ех, заинтригувахте ме с това Сътворение. До колкото разбирам е исторически роман? Ще ме прощавате за незнанието, виждам, че е доста известна книга.

# 198
  • Варна
Не го бях чувала, но го цъкнах в гугъл. Две издания има, 2003 и 2011 година. И двете неналични. Не знам дали някъде във физическа книжарница е останал екземпляр.

# 199
  • София
На сайта на Сиела я има и в книжарнцата им също. Явно съвсем скоро е излязла.
И в Гугъл излиза, но малко по-надолу. С шарена корица.

# 200
  • Варна
Оф, да, сега видях. Уж в сайта на Сиела гледах.

# 201
Да,това е ново издание и май е доста по-луксозно от предишните.

# 202
  • София
Аз на Сиела съм харесала "Фатална изповед".
Иначе видях отгоре, отгоре книгите в промоцията на Ориндж и ми се видяха интересни и търсени заглавия. Не ми се стори като да са опитали да отбият номер.
Ако имате списъци за панаира също ги споделете, моля. А и не само за него. 😃

# 203
  • Mostly in my mind
Не го бях чувала, но го цъкнах в гугъл. Две издания има, 2003 и 2011 година. И двете неналични. Не знам дали някъде във физическа книжарница е останал екземпляр.
Новото излезе преди 3 дни. А преди 2 дни излезе "Елегантността на таралежа ". Чест им прави, че не го правят след промоцията. Simple Smile

# 204
Сътворението е много приятна книжка. Аз не обичам исторически, но този е супер, а и не знам дали е точно исторически Simple Smile Не познавам човек,  на когото да не е харесала Simple Smile

# 205
Сътворението е много приятна книжка. Аз не обичам исторически, но този е супер, а и не знам дали е точно исторически Simple Smile Не познавам човек,  на когото да не е харесала Simple Smile
https://chitanka.info/book/987-sytvorenieto  това издание съм чела аз . Но като ученичка и може би сегашен прочит ще да е различен.
Много ми хареса тогава - но в детайли не помня почти нищо.

# 206
# 207
  • Бургас
Аз съм си набелязала поредицата Жокери по Джордж Р.Р. Мартин. Ако някой я е чел да даде отзиви, моля.
- "Светът на Ванката" за детето (11г) дали ще става, че му е голям фен
- книгата за Judas Priest дето на предната промоция много й се чудих
- Кратка история на иновациите
- Звездните рейнджъри гледам, че е намалена трайно на 5лв., дано да я има налична

# 208
  • в сърцето на един мъж...
Алекс, благодаря за отзива. Май се отказах от тази Simple Smile Изнамерих си исторически роман "Бунт" на Робърт Йънг. Аз се сещам, че и преди съм искала да я взимам, ама явно други книги са ми били по-интересни. Мисля този път да си я купя.

Ако става дума за тази книга

тя има втора част, има и трета, която не е издадена заради липса на читателски интерес. А е много хубава и доста интересна, става дума за бунтовете в Шотландия.

Артлайн имат и те промоция
Използвай код PLATINUM за 20% отстъпка към изданията, които не са част от настоящите промоции и не са на приордър.

https://artline-store.net/

# 209

Geia, благодаря за отзива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт