Промоции на книги - тема 10

• 47 839
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Да това с доставката много дразни,харесах си 3 книги от Ориндж но 3,90 не ми се плащат.
 От Озон много се чудя,но има книга която не е в промоция 3+1 ,даже не беше налична до сутринта, когато писах на оператор той провери и след 5мин книгата вече е налична но не е в офертата, а нещо не мога да си ги наглася с близки цени та да си заслужава.

# 601
Другото е, че не ми отчита 6 книги като 2 промоции, а само една ми намаля. В Озон си ги отчита.

# 602
  • София
Аз пробвах в Ориндж за 6 книги ми даде две безплатни. /Още се колебая за поредицата "Мечокът и славеят" дали е подходяща за тийн?/
Възможно е някоя от вашите да не е включена в промоцията 3 за 2 и затова да не отразява намалението.

# 603
Пергамент прес също имат промоция на -50% за избрани заглавия  до 10 август.

# 604
Чудя се, Хермес, дали ще пуснат -30% скоро или да взимам от Озон? Гледах, че юли миналата година съм поръчвала от тях на - 30%, но този юли не попаднах на намаление.

# 605
В крайна сметка с малко комуникация успях да си пусна поръчката. Системата им се била обърквала заради намалението от ваучера и това от 2+1

# 606
Имам код за 10% отстъпка от ненамалени книги в озон. Кодът ми е от теленор, от играта с петъчните късметчета в приложението.
Снощи опитах да си поръчам, не ми отчете кода..
Бла бла....не можело да се комбинират две промоции. Обяснявам аз, че промоция не ползвам, нищо не комбинирам, защото пускам една книга на редовната й цена...еле отсреща казаха, че за мен можело да направят тогава изключение.
Е какво изключение, като спазвам условията и на кода, и на озонци...ядосах се и отказах поръчката..

# 607
Във Фейсбук ми излезе, нямам наблюдения в/у автора и книгите но на някой може да му е полезна информация

# 608
  • Варна
Ау, какъв симпатичен автор Grinning

# 609
Да,за разлика от онзи с татуировките 😄

# 610
Мен ме кефи онзи с татуировките Grinning да не говорим, че има страхотен глас .

# 611
Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 11:06 от Happy Mijjj ツ

# 612
Успях да си ползвам кода аз кэм озон. С писмена кореспонденция се получиха нещата. Преди това с телефон - не.

# 613
Цяла седмица коригирам списъка с книги, които искам да взема от промоцията "Вземи 4 плати 3". От 34 броя в любими, наистина ми е трудно. При 3 от книгите няма да има промяна, но за четвъртата се чудя. Някой с впечатления от "Торто арадо" и от "Сънища за Мариам Таир. Сини ботуши и портокалови цветове"?

# 614
Бързи са озонци, днес ми идват книгите.

Общи условия

Активация на акаунт