Отговори
# 510
Добър ден, момичета! Two Hearts

Желая ви успешна и ползотворна седмица! Nature Sunny

Как трябваше да завърши онази вечер.. Nature Fire

Диди, и сърцето му не остана здраво.. Бе разбито на пух и прах. Сценаристите нямаха капчица съжаление към него.

Бахар се е захванала с тренировките.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 18:02 от Madison.

# 511
Имам гадже пози и щрак...🤭😔

Интервюто на Ози

# 512
Само на мен ли ми се струва, или откакто Озан се хвана с Пелинай, занемари външния си вид.. Thinking Не му влияе добре девойката. Joy А какъв хубавец беше докато Сера и Бахар бяха около него.. Close Satisfied

# 513
Скрит текст:

ООООООффффффффф! Тая не и ли омръзна да го снима. Да си се снима нея си! И без това и трябват повече последователи, ако иска фирмите да се натискат да и плащат, за да ги рекламира.

# 514
Озан не ми е занемарен той така си ходи
Но вижте му очите колко са подути
Дано е добре с здравето

# 515

Интервюто на Ози
Диди, мацето, което си отрязала от първата снимка, не е ли сестрата на Озан? Май се радват на края на строгата карантина в някой парк. То си е за кеф и за снимка, семейна, така да се каже Wink

# 516
Не, това на снимката не е сестра му. Ето я изрязаната.....

Скрит текст:

Отврат!

И сестра му Heart

# 517
Озан ква работа има с тия кифли пууууу????
Шена постигна своето Недим и Дженк си приличат по едно наивни до дупка щом става дума за Шена.

# 518
При първото гледане и аз повярвах, че е Недим. Откъде да ми хрумне, че Шениз е чак толкова откачена??? Знам, че е интригант и т.н., но нейното е прекалено, психопатично

# 519
Тая Шениз направо е извратена. И на дявола не би му минало през главата подобно нещо.

# 520
Ох, като започнат така да мълчат или да сричат във важни моменти... Ама няма интрига иначе. Джерен веднъж да ми хареса и да направи нещо умно. За съжаление няма да може да помогне, гледах. Но ми хареса, че ще застане твърдо зад Недим докато другите се чудят той ли е, не е ли той.

# 521
Боби, само тя и Недим знаят прегрешението на Шениз. Нормално е да са наясно колко е отчаяна. Но и тази вечер като слушах Недим, записът нямаше да му помогне, дори напротив. Недим няма бърза реакция, той е такъв тип. Това не е нито лошо, нито добро, но в случая беше лошо за него.

# 522
Боби, именно! Затова ги харесвам двамата в тандем. Джерен може да е всякаква, но подкрепя Недим и вярва в добротата му и в това, че не е способен на подобно нещо. Недим все още не може да й се довери, но ако истински се съюзят могат да съсипят Шениз и тя да си получи заслуженото. А за този дявол каквото и да кажа ще е малко.. Наистина е извратена. Няма да се спре докато не умре. Дотогава ще трови живота на всички.

Аз си мислих, че записът ще помогне и така Джерен ще го спаси, но наистина няма да има полза, след като и на него ще изглежда, че Недим я е наръгал..

# 523
# 524
Всъщност тя и Джемре са единствените май, които ще вярват, че не е той.
Ох, а кой знае какви ревове и панаири ни чакат от Дамла. То е ясно, че и е майка и няма как да не страда, но е царица на драмата. Интересно ми е ще разбере ли в някакъв момент що за стока е майка й и ще си промени ли отношенито към нея.

Общи условия

Активация на акаунт