Отговори
# 555

Плаче ми се от тая песен като я чуя всеки път
......

Страхотна е ! Струва ми се,че  съм я чувала в много филми.
Айде и една Rüya  на Елиф .....с Озан, разбира се Heart

# 556
Бахар продължава с рекламирането на продукти.

И нова снимка на Мине.

Сера я е харесала.

# 557
Очи ръце не знам аз същински портрет

# 558
"Заслепен съм, къде сбърках," пита Агях.
Пич, ти си сляп като къртица, прилеп и всички слепи животни на света на ента степен, и питаш къде си сбъркал. А трябва да си зададеш въпроса кога си постъпил правилно и от там да надграждаш.
Каза (снощи) на Дженк, че после щели да си поговорят кой кого и колко познава. Мен ако пита, да включат и Джерен в темата. Може да се получи интересен разговор.

# 559

Ceren Karaçay being done with your shit
И аз съм така на сцените с Джемре. Sweat Smile

# 560
В последните серии показаха, че Недим всъщност е сам. Той няма семейство, което да го подкрепи. Джерен го подкрепя, но нейната подкрепа е егоистична. Тя си има свои цели. Джемре не вярва във вината му, но тя няма как да му помогне в момента. Агях допусна, че е виновен, за братовчедите му да не пиша. Шениз им е майка и все пак, ако поне малко обичаха Недим, отношението щеше да е друго.

# 561
Много са ми смешни всички как се възмущават от Недим, леле, шок и ужас…а нито веднъж не се притесниха от факта, че Шениз го тровеше години наред…и че “уби” бебето на Джерен.

# 562
Здравейте, момичета! Hug

Нося ви една сладка Бахар. Two Hearts

Снощи, двете бивши гаджета на Бахар и настоящето й такова, са били на едно място. Sweat Smile Бешикташ са празнували спечелването на първенството и Рейнмен е пял, Дженан е бил на трибуните като фен, а както знаем настоящият й приятел- Дорукхан, е част от отборa. Абе била е доста сконфузна ситуация. Joy

Да не забравяме, че и Ози е от Бешикташ.

Какво нещо е футболът.. Обединява и бивши, и настоящи. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Усмихнат ден ви пожелавам.

# 563
# 564
Колко са сладкии. Heart
Снощи щяха да ме разплачат. Защо Дамла трябва да се държи все едно не й пука за Дживан.. Pensive Изобщо не трябваше да се вслушва в думите на Сехер. Дано да се опомни и да послуша сърцето си.

Що се отнася до Недим- донякъде той самият спомогна за това да не му вярват, защото тръгна по пътя на отмъщението. Дженк помисли, че това може и да е работа на майка му, но след като всички улики сочат към Недим- нормално да мисли, че е виновен. Вижда омразата в очите му и жаждата за мъст. Друг е въпросът, че Шениз заслужава само най-лошото.
А Недим също досега не е показвал някакви признаци на обич към братовчедите си, защо те да го правят? И дори Шениз да е чудовище, е много трудно да се обърнеш срещу собствената си майка. А в случая тя ги манипулира и то доста добре.
А Агях дори няма какво да го коментирам. Най-смешното във вчерашния епизод бе, че най-големият слепец (Агях) искаше съвет от втория най-голям слепец- Сехер. Joy Един за друг са тези двамата.

# 565
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай

Ceren Karaçay being done with your shit
И аз съм така на сцените с Джемре. Sweat Smile
Ей, как само удари с длан по гишето....Angry

# 566
А Недим също досега не е показвал някакви признаци на обич към братовчедите си, защо те да го правят?
Много удобно да не виждате, че Недим таеше добри чувства към Дженк преди да тръгне по пътя на отмъщението, защото Дженк не направи нищо да поправи грешката си от детството. А Дамла какво лошо е видяла от Недим? Докато беше в стола тя не го забелязваше, че съществува. Въпреки това той винаги се е държал мило с нея. А после той ходеше по нейната гайда да го облича, да го учи и т.н. Стига вече оправдания за семейство Карачай. Всичките са хвани единия, удари другия. И накрая все Недим виновен. Много удобно за тях. Wink
Въобще, много лошо впечатление прави това от феновете на Дженк. Защо да обичат Недим, защо да се държат добре с него... Човек не иска в реалния живот да има такова семейство.

# 567
Грешката на Недим е, че той очаква другите да приемат, че е невинен, без да обяснява.
И това е пълен абсурд.
20 години никой не е разбрал, че Недим е тровен, но сега за 5 минути трябва да разберат, че е невинен.
Недим очаква, че другите трябва да вярват в неговата непогрешимост. Още един абсурд. Всички правим грешки.
Чичо му трябва да вярва в неговата невинност. Чичо му вярваше и в невинността на Шениз, после видя документи. Вярваше и на Недим, после видя доказателствата. Хората правим така. Проверяваме. И Дженк направи така. Провери.
На никой не може да му хрумне, че Шениз е такъв психопат. В кримките на това му казват "перфектното престъпление". Всичко сочи Недим. Дори записът би посочил Недим.
Така че, абсолютно погрешно поведение.
Всичките са хвани единия, удари другия. И накрая все Недим виновен. Много удобно за тях. Wink
Въобще, много лошо впечатление прави това от феновете на Дженк. Защо да обичат Недим, защо да се държат добре с него... Човек не иска в реалния живот да има такова семейство.
Самият Недим каза на Агях, че той е единственато му семейство. И е прав - Агях е най-близкият му кръвен роднина. Така че другите не са му точно семейство

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 17:49 от 6brn

# 568
Напротив, Боби, аз много добре си спомням как се държеше Недим докато беше в инвалидния стол. Затова и много пъти съм писала, че откакто се изправи на крака, не е същото момче с топлите очи. Защото и тогава Дженк е мълчал и е стоял с кръстени ръце, дори не смееше да го погледне в очите, но въпреки това Недим го обичаше и изглеждаше, че му е простил. Преломният момент в отношенията им е Джемре. Това е истинската причина Недим да се дразни на Дженк, както и обратното. Джемре хвана ръката на Дженк и затова Недим реши да продължи с отмъщението.
Естествено, че и те не са прави. Всеки един от тях е допуснал грешка и в даден момент не е постъпил правилно. Но в случая става въпрос за майка им.. В крайна сметка се надявам да осъзнаят що за човек е тя.

# 569

Ах! Тази песен я обожавам

Общи условия

Активация на акаунт