Отговори
# 660
Добро утро!

3 минути а чакаме месеци.

Малко Дженк за събуждане

Финалния фрагман на Алев Алев

А това за сутрешна компания

# 661

Хубав ден, мацки! Kissing Heart

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 13:52 от Madison.

# 662
Хубав ден и от мен!
Дидка, Мади  Kissing Heart

Сладури!  При рускините прочетох, че вторият сезон на Линията...щял да е пак 5 епизода, и да се излъчи есента. Изобщо нямам представа това откъде са го прочели.....никъде не го намерих. Надявах се на повече серии!

# 663
Изобщо не разбрах каква работа й беше на д-р Оя да прави тест на Дженк. В смисъл, какво печели от това? Ок, сестра е на Недим, лекар му е, т.е. беше, но какво право й дава това да проверява бащинство?
Има и още нещо. Ако Дженк не е главен герой в този филм, защо всички обрати са свързани с него? В момента, в който реши да омайва Джемре, Джерен се оказа бременна. В момента, в който се помири с баща си и се прегърнаха, се оказа, че Агях не му е баща. Всички препятствия са по неговия път

# 664
Недим искрено ме забавлява. Joy Вярно много се е вживял в ролята си. Ще застава начело на фирмата, ще си позволява да гони Дженк от масата.. Хахах, това беше супер нелепо. Говори му все едно му е баща. Joy Хайде вече да ги гони от това имение всичките и да миряса. Нека с другата господарка- Джерен, се наслаждават на господството и силата си.

# 665
Идрис - 15-ти юни

Онлайн излемето на финала на Алев Алев.Брей!

Чичек:Искендер!
Искендер:Отворете вратата няма да се срещам.
Чичек:Искендер! Моля те за две минути!
Искендер:Защо дойде?
Защо дойде Чичек? Защо дойде ха? Да видиш в какво положение съм ли? Задоволително ли е падението ми?
Приличам ли на човек който е повече и от умрял? Успокои ли се?
Чичек:Не съм!
Искендер:Защото сега влизам затова ще е.
Чичек:Не,не Искендер!
Моля те спри! Искендер аз не мога да дойда на себе си след онзи ден.Не спя нощем.Помислих,че ако ти влезнеш в затвора и понесеш наказанието си ще е по добре.
Искендер:Чичек не си играй с мен!
Чичек: Не е игра! Искендер моля те! Погледни ме! Погледни ме! Погледни ме!
Нали искаше да видиш? Погледни ме!
Искендер: Защо Чичек? Защо?
Чичек:Исках да имаме поне някаква възможност.
Аз наистина много те обичам. Много те обичам.

Ей и тази гъска му го каза като гледам е готов да я прегърне и целуне ахмак Пенчо.Беркер определено тук се доказа повече от колкото в ЗИ защото в образа имаше много действие и краските хем на черно хем на бяло много му ходят.

Да се върнем на Недимчо.Ох бедния то нали всичко е негово и мисли,че всичко живо ще му играе по свирката и ще му се кланя.Бедния той ти да видиш!  Но той и от маси гони и чужди куфари стяга шо да се чудим?
Джемрето и тя ми иде вече да и прасна един белким се опомни.Геновева пасти да яде пред нея ей....Даже и Сехер вече не такъв кахър напоследък с кротна женицата.
Не ми харесаха думите които Дженк използва колкото и да са истината,но пък знам защо го направи.
Страхотна сцена беше с това готов съм да ти бъда син и как остана шаш като беше прегърнат.
Започват любимите ми сцени на баща и син и да колко жестоко не са такива.
Още ли има хора които мислят,че Озан Долунай не е главен актьор в този сериал? Моля посетете психолог по добре да съм обсебена отколкото кон с капаци.

Беркер и Джем Бендер /екранния му брат в Алев Алев са поели благотворителна организация за помагане на детенце в общ разговор за участвали още и Демет Евгар както и Есра Дерманджъоулу

Ахсен Ероулу / актриса/ - Беркер героят!

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:29 от x BlackRose x

# 666

Пълен превод:
Озан: О, Аллах! Преди се притеснявах, но сега съм още по-развълнуван.
Хазал: Все още сме много развълнувани ...
Озан: О, да. Много развълнуван.
Хазал: Вярно, оказа се много добро нещо, беше съвсем различна работа, освен това ние също сме много заинтересовани и чакахме прилично време.
Озан: Не сме гледали цялата поредица, но само частично и дори с тази част съм много развълнуван. Наистина се надявам да се хареса на всички.
Хазал: Да, надявам се, че всички ще го харесат. Най-вече искам да бъда честна относно това, което всъщност забравяме или пренебрегваме това, което преживяваме, което не знаем. Понякога наистина пренебрегваме онези неща, които отричаме в периоди на различни чувства. Много ми хареса тази любовна история, нейната наивност и в по-голяма степен осъзнаването на любовта.
Озан: Когато прочетох сценария за първи път, научих, че има социални събития, които влияят на обществото на хората, независимо дали човекът го иска или не. Винаги си мисля как хората в периода на подобни събития са били и са живели в това общество и за съжаление след тези ситуации те няма да живеят. Как този човек е заобиколен и срещнат от другите. Осъзнавайки това чувство, разбрах, че линията, която ни разделя, всъщност ограбва емоциите на тези чувства. Тази страна докосва моята гледна точка, която беше страхотна за моята актьорска игра. Почувствах го. Винаги говоря за факта, че във всяка работа се справяме с потока от емоции.
Хазал: Да, така е. Потокът от емоции е същият като в поезията.
Озан: Всъщност всяко събитие е различно. Обикновено всеки вижда героя ви в различни събития като нещо специално и вие го чувствате. Но когато говорите с емоции, това е много необичайно, като прехвърляне на място за среща на същото място.
Хазал: Всъщност казахме социално нещо - любовна история между двама души. Това беше нещо различно и нещо общо, защото предадохме чувствата на двама души. Беше много добър ден.
Озан: И аз мисля. Искам да спомена екипа, който е по-малък от този, с който бях свикнал по-рано. Още...
Хазал: По-кумулативно.
Озан: Да, кумулативно. Това беше нещо, което ми пречеше да се концентрирам с голям екип, въпреки че за мен това бяха трудни и трудни сцени по отношение на концентрацията, но фокусираността ме подхранваше.
Хазал: Да, имахме и репетиция, беше страхотно. Въпреки че снимките бяха кратки, както казах, беше необходимо да се съсредоточим изцяло върху широк спектър от кадри. Ние сме много щастливи и все още много развълнувани, тъй като това е ново за нас и наскоро излязохме от снимачната площадка. Надявам се да ви хареса. Здраве на всички, които са работили по този проект. Благодаря предварително на всички, които ще гледат сериала.
Озан: Много съм щастлив от всичко, което ни събра тук ...

# 667
Чичеци за превода на интервюто на ОзХаз -от личната ми градина Габи.Грабвай и бягай!

# 668
Чичеци за превода на интервюто на ОзХаз -от личната ми градина Габи.Грабвай и бягай!
Скрит текст:

Взимаммммммм!!!!!! Мерси, Диди Heart

А относно Дженк...и ролята му в сериала....ще постна само някои от класациите по време на онлайна. На някои е пръв, преди Керем и Чаатай дори. Дженк и играта на Озан така ги е впечатлила!

# 669
Габи, Сомера уста да имаше да говори кой знае колко много неща щеше да каже. Няма да забравя какви тагове всеки ден се организираха и как съм бягала по ъглите да пускам туитове и ретуитване.

Колкото до инфото за 5 серий никъде го няма потвърдено докато видя не вярвам на нищо аз.

Това за лека нощ!

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 00:52 от x BlackRose x

# 670
Диди, тази сцена как я обичам! Джемре прие да се ожени за него HeartHeartHeart Какво щастие за Дженк, дори и че този брак разби сърцето му!

Както казва Мади, вървим съм финал...за жалост!

# 671
От Сонер Джанер - режсьора на Линията

Габи,щастието на Дженк - Няма и три минути в тоя сериал....

# 672
Габи, много благодаря за преводите, които правиш. Hug

Диди, а на теб за прекрасните гифчета. Kissing Heart

Джемрето и тя ми иде вече да и прасна един белким се опомни.Геновева пасти да яде пред нея ей....Даже и Сехер вече не такъв кахър напоследък с кротна женицата.
Точно и аз това си мислих. Джемрето вече стана по-голяма ревла и от Сехер. Постоянно е с една такава тъжна и измъчена физиономия, не я сваля от лицето си. Хайде, разбирам Джерен напр. да плаче от сутрин до вечер, защото тя има за какво, но въпреки това се вдигна на краката си и преследва своите си цели. А нашата Геновева по цял ден се вайка и страда. Големи проблеми, голямо чудо.
И сега като разбра за теста пак ред сълзи и сополи. Ама какво да правя, ама не мога да заставам между двама братя. Решението е лесно- събираш си багажчето и се махаш. Но къде ти. Simple Smile

Аз докато гледам Джемре:

Joy

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 17:41 от Madison.

# 673
Мади, напълно съм съгласна за Джемре, включително и с изражението на Дамла Simple Smile Джемрето се превърна в мега гига досада с нейните драми и многострадални физиономии. Човек ще каже, че е женена за побойник алкохолик, с 5 деца и кофти работа.
Всъщност, има няколко варианта: 1) събира ги и ги информира, незабавно, без да тръби по площада, да се обяснява с кого ли не и да гледа, все едно са й потънали гемиите; 2) приема, че това не е нейна работа (факт) и игнорира информацията и си продължава живота като досега.
Какво прави тя? Обявява, че ще се махне ( не го прави), разтръбява на кого ли не какво ще прави, за да я спрат, оставя бележката безпризорна, за да я намерях - баба й, Джерен, майка й, всеки, който реши да бръкне. Изобщо, уж за добро прави по-голяма каша от злонамерените. Че и никой не разбира защо я прави тази каша

# 674
Бори, абсолютно. Също така постоянно се бърка, където не й е работата. И нали беше много праведна и пристойна, защо взе бележката? Джерен като искаше да вземе записа на Оя, Джемре вдигна олелия до небесата. Чак я бутна и я заключи в стаята?! И върна записа, защото това е нещо лично, а милата ни Геновева не се меси в чужди неща. Joy

Мине. Уау. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 17:40 от Madison.

Общи условия

Активация на акаунт