Отговори
# 195
https://youtu.be/iWVJL3lAzUw
Едно клипче с любимата двойка на една от любимите  ми песни "за потапяне на кораби"

# 196
Озан харесва спокойния живот.От това което изгледах е човек който умее да се забавлява
,но има граници за всичко.
Не му харесват показности и тн.
Това е някаква надежда,че може да каже две приказки на Пеликана,че фенка ли му е гадже ли не е ясно....
Хубаво партньорство се е получило.Браво на Гейн!

Магиии фор Ю и всички обсебени,болни и тн....

За другите

# 197
Отдавна не съм плакала на филм, колкото на този. Има моменти, които и сто пъти да гледам, пак ще ми се свие сърцето.
Замислих се защо на фенките на Недим им е толкова важно да докажат, че това е любовта, двойката и т.н. Какво печелят? Борецът от великденските яйца?
Ок, както всички знаем, накрая Дженк умира, както и половината каст, без бабата, продават къщата и Недим, също като Агях, гледа сина на брат си. И се замислих, че тези, които си тръгват са може би по-щастливи от тези, които остават...

# 198
Привет! В кой епизод Дженк и каза на Джемре, че е влюбен в нея ( в спалнята като бяха)?

# 199
Привет! В кой епизод Дженк и каза на Джемре, че е влюбен в нея ( в спалнята като бяха)?
24 края

Майче, толкова си права и аз това се чудя от всичко толкова време.
Стига се до такива обиди,че нямам думи тука нищо не е още не сме се хващали за косите....

Ози ли е Дженк ли е не ясно....Cupid

# 200
Любим момент.. Heart Едвам се сдържах да не се разплача. Толкова красота има в тази сцена.. Липсваше само една целувка и всичко щеше да е перфектно.

Изпълнените с любов очи на Дженк и невярващата и изплашена Джемре.. Сякаш е невъзможно Дженк да се влюби в нея. И сякаш действията му не показват точно това.

# 201
Обожавам сцената с признанието и точно заради ефирноста и жестовете на Озан.
Както казваме ние в фандома като лебед....
Нежен,нежен и много нежен....

Няма да забравя един коментар докато гледахме: Озан Долунай изживял ли е подобно нещо,че така е убедителен.Боли ме докато гледам!

Дори и дублажа не може да убие магията на тази сцена..... ,а забелязвате ли как Джемре го усети,че е зад нея и радоста му на вън всякаш камък му е паднал като е признал.

# 202
Любим момент.. Heart Едвам се сдържах да не се разплача. Толкова красота има в тази сцена.. Липсваше само една целувка и всичко щеше да е перфектно.

Изпълнените с любов очи на Дженк и невярващата и изплашена Джемре.. Сякаш е невъзможно Дженк да се влюби в нея. И сякаш действията му не показват точно това.
Точно тази ситуация с Джемре е много мой момент. "Ако повярвам, ще си счупя главата". Е, счупих си я, но, както казва Агях на Дженк след развода, заслужава си.
А когато Джемре повярва, реши, че няма право да го каже.... Жалко.
Диди, когато го гледах за първи път, там епизодът свършва, то е все едно сезон свършва, и бях с усещането, че Джемре е казала "да" и е имало целувка... и нямах търпение да видя продължението...

# 203
Точно за този момент питах. Исках да видя дублажа. Само аз ли имам чувството, че току що Джемре разбра за чувствата на Дженк. До преди това всичките му намеци и където уж беше ясно и той си показваше, че е влюбен в нея, според мен Джемре не сгря въобще. По-рано трябваше да и го каже Дженк!!!

# 204
Изумена съм и от Дженк, и от Озан.. Отдавна някой не ме е завладявал до толкова, че да ме боли докато го гледам. На някои сцени ми се къса сърцето.
И това с "Джемре Карачай! Използвай ме! Ти си единственият ми шанс да стана добър човек.". Кой би предположил, че плейбоят Дженк Карачай някога ще моли някоя жена да го използва.. Никак не беше в негов стил, но какво ли не прави тази любов.. Ако можех да му кажа нещо щеше да е "Дженк, на теб не ти трябва някой, за да станеш добър човек. Защото ти си. Винаги си бил". Жалко, че не го осъзнава. Disappointed

Мими, лошото е, че тя и на това признание не повярва. Мисли си, че го е казал, само защото беше пиян. Или по-скоро така й е по-удобно. Сляп и глух да си ще разбереш колко е влюбен Дженк.

# 205
Отдавна не съм плакала на филм, колкото на този. Има моменти, които и сто пъти да гледам, пак ще ми се свие сърцето.
Замислих се защо на фенките на Недим им е толкова важно да докажат, че това е любовта, двойката и т.н. Какво печелят? Борецът от великденските яйца?
Ок, както всички знаем, накрая Дженк умира, както и половината каст, без бабата, продават къщата и Недим, също като Агях, гледа сина на брат си. И се замислих, че тези, които си тръгват са може би по-щастливи от тези, които остават...
Аз мислех, че Дженк заминава да обикаля света. Нали е на остров в последния епизод. Как така умира?

# 206
И на мен ми се къса сърцето като го гледам Дженк. За тази трансформация говоря. От плейбоя и маминото синче. Наистина, поне една целувка дс бяха сложили, да не бяхме гледали напразно филма... хахаха

# 207
Аз мислех, че Дженк заминава да обикаля света. Нали е на остров в последния епизод. Как така умира?

Дженк е болен Кактус за съжаление и той умира....

Срещнах един коментар който ме разсмя ама май има нещо вярно.
Това момче се влюбва във всяка която му запее

Подобно и на нас:

ЗИ:

Дните:

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 22:45 от x BlackRose x

# 208
И тази сцена беше връх. Joy Как всички влетяха в стаята и какви погледи извадиха. А реакцията на Дженк ми е най-смешна. Joy

# 209
Забавно е как в някакъв момент и тримата решават да покажат плът и сексапил. Само Джемрето е като монахиня, като изключим смешните полички с къдрички.
Забавно е и как сцената с обличането на Недим повтаря сцена с обличането на Дженк - и двете в присъствието на Джерен.

Общи условия

Активация на акаунт