Мама чака първото ритниче от СЕПТЕМВРИйското момче или момиче! (Тема 4)

• 45 631
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
Ние взехме на Dada Paradiso. Не е от най-леките, но е много стабилна. Мен лично не ме притеснява, че е по-тежичка, защото живея в къща(нямам стълби за катерене) и до преди да забренея с мъкнех перални и хладилници, защото с мАжо имаме сервиз за бяла техника. 😂

# 451
Ние сме с Easywalker Harvey 2.

# 452
А някой спрял ли се е на Stokke xplory x? Аз мисля нея да вземам, само се колебая за цвета все още. Но ще е по-нататък, че да не ми заема излишно място от сега.
Иначе количките на Cam са доста добри. Аз имам Cam pulsar от баткото, изключително качествена и удобна количка.

# 453
  • София
На мен Стокке ми е фаворит, нея бих взела, ако вече нямах количка Grinning

# 454
Минахме през какви ли не избори на колички и уж всеки път сме убедени, че това ще е и намирам нещо друго и става страшно. Сега уж сме се спряли на Чиполино Елит ама със сигурност ще ни дойде и друго наум.

Има ли някоя мама пазарувала от Pat Pat и може ли да ми каже дали размерите им си отговарят и за колко време идват доставките?

# 455
Постоянно ми излизат реклами на Pat Pat. Много хубави неща виждам, но и аз се чудя дали си отговарят и дали са като на снимките. Много са сладурски и разнообразни Simple Smile

# 456
  • София
Pat pat са реално Aliexpress, правят дропшипинг. Според мен има и хубави, има и заблуждаващи от снимките.

# 457
Нашата количка е Maxi cosi Zelia с трансформиращ се кош. Беше на промоция с 200-300 лв. надолу и се наканихме.
Харесала съм вече и скрин и шкаф с повивалник от Икеа Simple Smile и ще поръчвам, че да може да го пълня с дрешки.
За матраче съм си харесала Магнифлекс и по-натам ще го вземем с по-голямо легло Simple Smile
Тея дни чета главно за дрехи откъде и какво да поръчам или купя, но все още си остават мистерия те. 😂

# 458
Аз съм от тези дето абсолютно нищо не са купували 😅. Все още не мога да се наканя, имам някои основни неща от баткото, може би затова съм някак спокойна.
Първата количка на баткото беше Stokke и не бих я препоръчала, освен ако бебето е по - малко и ходиш на разходка основно в мола и по хубав път. Като стана на 3м. се наложи да купим нова количка, понеже коша за новородено е малък и така и не отворих кашона с летния кош. Използвах Cybex Balios S, най - много ми хареса това, че седалката за след 6м има пълно легнало положение и може да се ползва и по - рано. Той е роден април и за летните жеги беше идеално.

# 459
Здравейте, момичета!

Аз съм купила повечето неща вече, остават ми разни дреболии като ваничка, слинг, бебефон и подобни.
Бях се зарекла да не прекалявам с дрехите, обаче пусти мерак, като съм раждала преди 11 години, сега всичко ми е ново и ентусиазмът е голям. 😀 предимно съм взела размер 56 см, но имам и бройки 50 см, защото не се знае.
Количката беше първото нещо, което купих още в 4ти месец, защото беше на половин цена и отговаряше на всичките ми критерии. Взех Пег Перего book s51.
Маневрена, сравнително лека за комбинирана количка, сгъва се и се разгъва буквално с едно движение, и се побира в багажника на малката ми Тойота. 😄 Голям плюс за мен беше, че може да се сгъва с коша за новородено, т.е. като пътуваме някъде с колата не трябва да свалям коша и да мисля и него къде да го слагам.
За ПатПат, аз лично не съм поръчвала от там, но чета по групите (и български и английски), че мамите са предимно доволни.
На нас ни отпадна почивката до Крит, която замисляхме края на юни, та ми е малко тегаво, но ще наваксаме догодина.
Не знам вие как го чувствате, но аз имам усещането, че вече никакво време не ми остава, много бързо ми тече тази бременност.

# 460
  • София
И на мен много бързо ми минава, отдавам го на факта, че имам 3годишно дете, което ми запълва цялото време.

# 461
При мен първите месеци минаваха много бавно,въпреки че още бях на работа тогава Grinning , след това отпуската ми се влачеше (не бях свикнала по цял ден да не правя нищо почти  хаха) , но от месец,месец и половина имам чувството, че времето лети.

# 462
KissTheRain и аз съм така 🤭 голям мерак ме гони след такава пауза. А пък и след две момчета така ми се купуват момичешки неща.
Количка и аз избрах Пег Перего, заради всичко посочено от теб. Аз съм всеки ден в колата и описаните неща са от голямо предимство. И въпреки, че имам огромен багажник, ми е важно да е компактна- все пак ставаме петима с куче и място винаги си трябва.
И на мен ми минава много бързо- покрай проблемите, децата и всички ангажименти не разбрах кога дойде 7 месец! А като знам лятото колко бързо се изнизва- ей сега ще дойде септември!

# 463
  • Wonderland
Наистина времето лети, може би в началото покрай проблемите и всичко минаваше бавно. Но сега вече съм по-спокойно и лети страшно бързо. И аз с голяма почти 11 годишна пауза между баткото е бебока голям мерак. А от както и надвих на ММ да пазарувам спирка нямам. Само поръчвам разни бодита и дрешки. Купих и комплект шишета на Томи Типи. С баткото тъкмо бяха излезнали на нашият пазар и бяха трудни за намиране,но сега има голямо разнообразие.
 АГ каза,че можем да плануваме едно море,но мен ме е страх,заради проблемите в началото и да не направим сега някоя беля на финалната права ще го пропуснем. Въпреки, че баткото ни е разочарован много,но ще му измислим други забавления.

# 464
  • София
А на мен хич не ми е мерак това бебешкото отново Grinning Grinning С едно 3 годишно, което тъкмо стана дете и си взех глътка въздух, и айде пак Grinning Хич не ми се занимава с неспане, памперси и пюрета Sweat Smile Нищо не съм купила освен един стол за кола, шишета и разни мазила за раждане и след раждане. Нямам и мерак да купувам този път - докато предния път не се спирах да купувам всяка дреболия, която видя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт