Мама чака първото ритниче от СЕПТЕМВРИйското момче или момиче! (Тема 4)

• 45 549
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, какви шишета ще взимате като марка и стъкло или пластмаса? Също така ме интересува помпата каква да е пак за марка и ел. или ръчна.

# 601
Момичета, какви шишета ще взимате като марка и стъкло или пластмаса? Също така ме интересува помпата каква да е пак за марка и ел. или ръчна.
  Аз заложих на Авент. Сега съм взела едно шише и ръчната им помпа. С баткото имах проблеми и 10 месеца цедих. В началото бях взела помпа от 20лв., но после като си взех ръчната на Авент се родих. Разлика огромна имаха и може би благодарение на това синът ми беше толкова време на кърма. Определено пак ще кърмя, но за всеки случай си взех помпата.

# 602
Аз вчера поръчах шишета Avent Natural от емаг за около 52 лв , на сайта има код за отстъпка ако има момичета , които са се начочили към тях могат да погледнат .

# 603
  • София
Моят опит със шишетата - стъклените са супер, но ги счупихме до едно 🤷♀ Пластмасовите са по-лекички и бебетата сами могат да си ги държат след 3/4м, но пък ми пожълтяха от стерилизатора (на Авент).
За помпите - нож с две остриета са. Понякога се изкушаваме да цедим и да даваме от шише, защото бебето се наяжда по-бързо и за по-дълго, но има риск да свикне така за отрицателно време и да си провалим кърменето. Аз съм с електрическа на Медела, но ще я използвам само за доизцеждане в началото.

# 604
Мили момичета,
Тази събота и неделя Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата" и Деца на борда ви канят на безплатни обучения „Как да возим бебето си в колата!“ Sign Children Crossing

Обученията са специално насочени към бременни и родители на новородени и ще засегнат важни въпроси като:
    -   защо е важно децата да са винаги в столче и със закопчани колани;
    -   как да изберете правилното столче за детето си;
    -   как да сте сигурни, че сте монтирали и ползвате правилно столчето за кола;
    -   кога е време да преминете към следващо столче и др.
В събота, 26 юни, от 10:30 ч. – онлайн на живо във Фейсбук страницата на Деца на борда, където ще можете да зададете всички въпроси, които имате по темата. Не се изисква регистрация.

В неделя, 27 юни, от 10:30 ч. – присъствено в градината на SOHO в София, на което можете да дойдете с кошницата на бебето си, за да получите съвети за правилен монтаж на столчето и допълнителна безопасност за детето Ви. Участието в това обучение изисква предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени

* Обученията са част от събитията, посветени на Националния ден за безопасност на движението по пътищата – 29 юни.

# 605
Здравейте , тази седмица ще ходим за бебешко легло и се чудя какъв матрак да вземем , харесах едно в никол бейби което е с подарък матрак , но не съм сигурна дали матрака е качествен? Купували ли се от този сайт ?

# 606
  • София
Бях го набелязала още преди месец и ги посетих в магазина, после на Бебемания поръчахме леглото от тях (че имаха още отстъпки). На мен лично ми харесват много и избрах магазина след доста проучване. Върви сега промоция с обикновен дунапренен матрак, който ще е и при нас, но просто още не бях проучила темата за матраците и смятам да го сменя (дунапренът стареел и образувал канцерогенен прах.) Като гледах после най-добри отзиви има за Пиер Карден и мисля да се насочим към него или по поръчка като него (има състава му в нета). Чувам, че на магнифлекс също са много хубави.

Здравейте , тази седмица ще ходим за бебешко легло и се чудя какъв матрак да вземем , харесах едно в никол бейби което е с подарък матрак , но не съм сигурна дали матрака е качествен? Купували ли се от този сайт ?

# 607
  • Пазарджик
И аз се интересувам, защото съм харесала техен матрак, но не знам дали са хубави, някой ако е купувал и каже ще е супер. Иначе и количка и спални комплекти съм харесала от там.

# 608
Ние ходихме още на откриването на магазина в София. Уговорихме и мостра от магазина, но се забавихме и взехме мостра от изложението малко по-различна от това, което гледахме. Става въпрос за скрин и легло. И май ще останем с дунапрена за леглото. Иначе имат хубави дрешки и всичко в магазина. Може да се уговарят отстъпки. Моя мъж е безпарадонен в това отношение.

# 609
Ние взехме този матрак - https://isleep.bg/baby-puzzle
Като знам нашия колко го избирах, а този на бебето от раз , дано е хубав 😁

Подсетихте ме да питам откъде мога да поръчам хубави (и не безумно скъпи) бебешки спални комплекти, хавлии и протектори за матрак?

# 610
Аз вчера поръчах и днес пристигна един спален комплект от тук: https://interiority.bg. - това взех. Бързо обслужване и идеален и на живо. Из ФБ гледам на една фирма "Теди и Дени" .Имат и протектори и хавлии. Протектор си взех от един бебешки магазин.
  Нашите спални комплекти ги купувам от тук и може би и още един да поръчам и за малката госпожица.: https://www.jana-sd.com/

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 14:45 от Jelena21

# 611
За нас сме си купували спални комплекти от айко и са доста хубави. Ползваме ги дълго вече и нищо не им се е случило при пране и сушене, затова мисля да взема и за бебчо от айко.

# 612
За матрак се колебая дали от Икея детски някакъв или бамбуков.
Легло съм харесала - кошара на 2 нива с опция next to me
За шишета - Нук и Авент (използвах същите марки и с дъщеря ми) Сега пак бих се доверила на двете марки

# 613
  • au bout du monde
Една година вече и спален комплект не съм ползвала🙄 само долни чаршафи взех няма смисъл от цял комплект поне в началото.

# 614
Под спален комплект какво имате предвид? Защото аз визирах долен чаршаф, калъфка и евентуално чаршаф за завивка.

Общи условия

Активация на акаунт