Мама чака първото ритниче от СЕПТЕМВРИйското момче или момиче! (Тема 4)

• 45 548
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
  • au bout du monde
Под спален комплект какво имате предвид? Защото аз визирах долен чаршаф, калъфка и евентуално чаршаф за завивка.

Същото.
Както казах нужен е само долен чаршаф. За новородено не виждам смисъл цели комплекти да се купуват. Това е мое мнение. Свекървата много искаше цели комплекти да купува, но отказах, защото на този етап не ни трябват.

Възглавница не ползва, както и завивка. Спи в чувалче.

Споделям го, защото може да се спести този разход за момента.

# 616
Момичета, здравейте и от мен! Аз също не съм писала отдавна и ще се отчета по всички дискутирани въпроси по-горе 🤗 В 29 Г.с. съм, днес бях на преглед при АГ-то - бебето вече е 1,4 кг., а аз съм +7 кг. Околоплодни води и шийка на матка са в норма.
На мен вече ми тежат килограмите, подуват ми се пръстите на ръцете и краката ми отичат. И при мен спането не е мега комфортно - много ме болят краката вечер, а пия 3 пъти дневно Магнерот.
Все пак ще раздвижим малко до морето за 1 седмица, като спазвам всички указания на АГ - цял бански, шапка, без плуване в море и басейн, и внимателно с храната.
Относно покупките - явно доста от нас са посетили Бебемания. И ние поръчахме от там бебешка кошара, спален комплект, матрак и обиколници - всичко от Nicole baby.
Интересува ме към каква марка за бебешката козметика сте се насочили? Видях няколко дами, че са взели на Мустела. Има ли доволни от тази марка?
🍀

# 617
  • au bout du monde
За козметика препоръчвам Ла рош или Биодерма. И от двете съм доволна.
Крем за подсичане Бочко.

Ние сме на морето, сутрин и късно следобед ходим на плажа. Аз съм с половин бански, така ми е по-удобно.

# 618
  • София
Подуването може да се дължи на нисък белтък, не само от килограми.  Проверете си го, казвам го от личен опит Simple Smile

# 619
Здравейте, бъдещи и настоящи мами! Нахлувам при вас , първо ще изчета всички теми и след това ще се включвам . Честно казано вече се притеснявам - за всичко !
Реших чак сега да се включа , защото се притеснявах  (думата май е страхувах) да се зарадвам, така стана със сватбата  ни (отменена заради ковид ) и за втората дата бях като на магия. Все си мислех, че ще я отменят. Във форума организирах  и направих страхотна сватба, така че съм сигурна, че ще сме си полезни и тук.
По фея ми дава, че съм в 28 г.с. , термина ми е за 19.09.
Леко бременеене и живи и здрави пухкави бебенца !

# 620
И мен ме предупредиха за ниския белтък и пия протеин.

Козметика съм взела биодерма, шишета авент.

Споделям мнението за ненужни спални комплекти толкова рано, чаршаф и чувалче е достатъчно.

Все се каня да попитам какви матраци сте избрали за next to me кошарките и от къде? Разбрах, че нямат хубава упора и е препоръчително да се вземе нещо.

# 621
Момичета,
Използвате ли нещо за интимна хигиена?
Постоянно съм с бяло течение (свещички слагах, сега пак имам) Знам, че по малко е нормално да имаме през бременността, нл все пак....

# 622
Момичета,
Използвате ли нещо за интимна хигиена?
Постоянно съм с бяло течение (свещички слагах, сега пак имам) Знам, че по малко е нормално да имаме през бременността, нл все пак....

Аз лично използвам Сафорел.

# 623
  • au bout du monde
Аз нищо не ползвам.

От вчера съм емоционална развалина. Минават ми ужасни мисли. Посдърпахме се с мъжа ми и в момента едва го трая. Побърква ме неговата незаинтересованост, според него аз съм изисквала много.
Чудя се как се навих второ да раждам толкова скоро. 😩 Съжалявам честно. 😞

Ужасна майка съм. 😞

Срам ме като гледам през колко проблеми минавате, за да задържите бебетата си. 😞😞😞

# 624
La Libellule,товс ти е от хормоните не го мисли и не се чувствай виновна затова,че някой аме на лежащ режим
Момичетя да ви се оплача бях 3 дни в болница заради контрякции не болезнени и ме изписаха,обаче малкия е седялищно и скача на шийката и ми е леко скъсена 29 мм е (мерихя ми я без да съм пишкяла затова се надявам поне 31 да е) 27 седмица съм мялко ме е страх как ще изкараме ама се надявам поне до 34 да добутаме с лежане и магнезий не ми дадиха утеогестан да слагам и се чудя нормално ли е ..

# 625
Момичета, някъде на ехогр. Снимка пише ли колко е шийката?
Че моята АГ нищо не каза, но беше измърморила да пия утрогестана още

# 626
Ами не на листа трябва да пише аз се чудя защо на мен не ми дадоха утрогестан Sad

# 627
Как си сега ? Дават ли си да се движиш или само ще лежиш ?
Ами не на листа трябва да пише аз се чудя защо на мен не ми дадоха утрогестан Sad

# 628
Здравейте! Не съм писала от много време тук и се включвам след прочитането на последната тема, пе изтървах много. 27г.с съм, относно козметиката залагам за втори път на Веледа. А за комплектите за спане, ние с баткото никога не сме ползвали чувалче, така че си ползвахме успешно комплектите. Трета ф. М. ще правя около следата на юли и вече нямам търпение.

# 629
И аз използвах Софорел, френски билков.  Но сега е нямало в аптеката и по препоръка на аптекар ката моя е взел Себамед. Не е лош, няма ментовото усещане, което аз мразя.
Относно мъжа разбирам те и моя понякога не дразни и сякаш сега с бременността ми е оптегнатп. Чувствам се все едно бременна не съм човек, нямам право на глас много ни за бизнес, ни за нищо и като стане нещо въпрос по темите ти си бременна ми вика.

Общи условия

Активация на акаунт