Професионални серии за коса 147

• 61 737
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, как редувате Олаплекс 3 и еластисайзера на Кингсли? До сега правех еластисайзер веднъж седмично и сега се чудя как да включа и Олаплекса- да ги редувам през седмица или едното на първото, другото на второто миене?

# 301
Препоръчайте ми сайт за чиста козметика без парабени, парафини, фталати и т.н. Благодаря.

# 302
За сайт не знам, но мога да препоръчам козметиката на Eleven, John Masters Organics, също мисля, че и Напура са с изчистен състав.

# 303
Мисля, че и Milk Shake са такива.

# 304
  • Варна
Моля за помощ от ползващите Igora Vibrance тонерите. Не мога да се ориентирам добре по цветовете в интернет. Трябва ми виолетов тонер 9-ка.
9.5-19 и 0-11 ми изглеждат такива, права ли съм?
Не съм сигурна 0-11 как се ползва.

Косата ми е 7 корен с Балеаж ниво 8-9. Боядисвам се в салон с Джойко, но търся тонер за елиминиране на жълти нюанси вкъщи.

# 305
Kristin@ аз за първи път ги ползвам и затова не съм много компетентна. Виж в нета или питай в магазина. На мен толкова ми харесаха, че занапред ще ги ползвам по-активно. Косата е мека, жива, цветът е равномерен. На 80% покри и белите коси.

# 306
  • Варна
Lora, ти кой номер използва?
Аз имам много бели и не мисля, че ще го покрие. За дължините ми трябва, че имам жълто-оранжев оттенък след изсветляването. Пепел се измива бързо, фризьорката каза виолетов да търся.
Ще е проба-грешка явно. В магазин не зная дали ще ги намеря, ще поръчам от нотино 2 цвята и ще пробвам.

# 307
Lora, ти кой номер използва?
Аз имам много бели и не мисля, че ще го покрие. За дължините ми трябва, че имам жълто-оранжев оттенък след изсветляването. Пепел се измива бързо, фризьорката каза виолетов да търся.
Ще е проба-грешка явно. В магазин не зная дали ще ги намеря, ще поръчам от нотино 2 цвята и ще пробвам.
Аз се направих с 9.1, ще видя колко ще държи.

# 308
kristin@  жълтото ще го тушираш с лилавото,но оранжевото ще стане още по-оранжево или тъмно(лилавото е смес от червено+синьо)  на теб ти трябва синьо-лилав коректор.Това е моето мнение.
Щом си решила лилаво,0.99 е чист лилав бустер.Обаче,той  се добавя към други цветове или маска/балсам,за да коригира или подсили цвета.Дали ще се справиш с количеството ,не знам.
 0.11 е със син и лилав пигмент,също е бустер и е доста концентриран. 9,5-19 е пастелен тонер със син и лилав пигмент. Ти прецени какво да си вземеш

# 309
  • Варна
VanessaDe, много благодаря за включването, беше ми много полезно мнението ти.

# 310
Бихте ли ми препоръчали термозащита спрей, която да се води хидратираща, не протеинова. Ако в нея има и друг вид грижа ще е чудесно, тоест нещо комплексно. Сега ползвам на лореал про лонгър крема, ама доколкото знам е протеинов и пресата не ми се пързаля добре след него по косата, когато си правя с нея къдрици и е гадно скубане и мъка.

# 311
  • Варна
Бихте ли ми препоръчали термозащита спрей, която да се води хидратираща, не протеинова. Ако в нея има и друг вид грижа ще е чудесно, тоест нещо комплексно.
Ако сте с боядисана коса вижте Joico Luster lock spray - много приятно хидратира, разплита, дава блясък, има Uv и термо защита.
https://www.joico.com/hair-care/luster-lock-spray/

# 312
Здравейте, според вас за тази цена, дали продуктите са оригинални? Thinking

# 313
Русалки,
дайте ми идея с коя маска да комбинирам ш Alterna Clinical Densifying, че си го поднових, но нещо се чудя с какво да завършвам.

# 314
Някой поръчвал ли е от Parfimo.bg, дали са оригинални? Заглежда серията на Алтерна за разстеж, но са доста намалени и се чудя дали не са някакви ментета.

Petya 01 Толкова са, миналата седмица поручвах от нотино горе долу на същите цени. Доста реклами има на този сайт от разни инфлуенсърки та се съмнявам да са реплики.

Общи условия

Активация на акаунт