Професионални серии за коса 147

• 61 709
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Ментета не са, но може да са с изтекъл срок на годност.

# 316
Обадих им се и казаха, че не са с изтекъл или изтичащ срок. Дори момичето каза, че има опция преглед, да ги прегледам ако нещо ме притеснява. Ако има фенове на марката определено си заслужават цените в момента.

# 317
Обадих им се и казаха, че не са с изтекъл или изтичащ срок. Дори момичето каза, че има опция преглед, да ги прегледам ако нещо ме притеснява. Ако има фенове на марката определено си заслужават цените в момента.
А може ли линк, за растеж не ги откривам.

# 318
https://www.parfimo.bg/nai-tarseni/?search=Alterna%20caviar%20cl … ical%20densifying Тези 3 продукта Clinical Densifying  ми ги препоръчаха за растеж

А може ли линк, за растеж не ги откривам.

# 319
От Парфимо съм поръчвала преди време Олаплекс 3 и си беше съвсем ок, но ми се върти, че дама от темата за Изпитани сайтове за парфюми се беше оплакала, че е получила продукт на марката с изтекъл срок на годност. Ако ще правите поръчка хвърлете един поглед в темата за Изпитани сайтове за парфюми, тъй като има кодове за допълнителна отстъпка.

# 320
Русалки,
дайте ми идея с коя маска да комбинирам ш Alterna Clinical Densifying, че си го поднових, но нещо се чудя с какво да завършвам.

Aня, аз го завършвам с един от трите варианта:

1. L'Oreal 8 Minute Wonder Water
2. Pureology Fullfyl Conditioner (for color treated hair in need of density and texture)
3. Wella Enrich (moisturizing conditioner for fine to normal hair)

Ако трябва да си подбера маска към него бих сложила или неутежняваща хидратираща тип Lanza Moi Moi или хмммм Macadamia Masque - For Thin Fine Hair. Бих пробвала и със Архитекта обаче...защо не!

PS Най-вероятно няма да го подновя обаче, защото имам и Pureology Fullfyl Shampoo, който също е чудесен шампоан от тази приказка. Като цяло ставам с впечатлението, че този бранд е световно непопулярен в БГ, но аз си ги харесвам много. Подобен неизвестен, но много уважаван, в който ще инвестирам както поприключа количествата е Bumble and Bumble.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 16:06 от Agent Provocateur

# 321
Ехх, нищо пуснах я вече. За следващия път ще знам. Благодаря за инфото
От Парфимо съм поръчвала преди време Олаплекс 3 и си беше съвсем ок, но ми се върти, че дама от темата за Изпитани сайтове за парфюми се беше оплакала, че е получила продукт на марката с изтекъл срок на годност. Ако ще правите поръчка хвърлете един поглед в темата за Изпитани сайтове за парфюми, тъй като има кодове за допълнителна отстъпка.

# 322
Ехх, нищо пуснах я вече. За следващия път ще знам. Благодаря за инфото
Опитайте да им се обадите и да Ви добавят кодът за отстъпка - onlinepromo-7 - 7% над 100лв.

# 323
Добавиха го Heart Eyes. Благодаря за съвета, нямаше да се сетя да им звънна отново.

# 324
Добавиха го Heart Eyes. Благодаря за съвета, нямаше да се сетя да им звънна отново.
За нищо! Flowers Tulip
Споделете впечателяния от продуктите когато ги пробвате.

# 325
Задължително!

# 326
Русалки,
дайте ми идея с коя маска да комбинирам ш Alterna Clinical Densifying, че си го поднових, но нещо се чудя с какво да завършвам.

Това ми е любимият шампоан на Алтерна, аз го ползвам без нищо, не ми заплита косата. Сега ако ти е дълга и третирана, не знам.
Аз преди изсушаване слагах един от двата балсами без отмиване на Алтерна, ето тези
Скрит текст:

# 327
Здравейте! Досега не съм използвала професионална козметика за коса и имам нужда от мнение. Косата ми е гъста и чуплива и не подлежи на никалво третиране. След изправяне, дори да няма влага, издържа около час, след което бухва и хвърчи на всички посоки.. Спряла съм се на серията Kerastase discipline шампоан, маска и еликсир. Какво ви е мнението за нея и необходимо ли е да взема цялата серия, за да постигна резултат?

# 328
Тази тема е супер. Отдавна заобикалям  Alterna, но сега си поръчах и трите продукта за разтеж от линка и добах и кода за отстъпка Simple Smile Много ви благодаря.

Пробвах еластисайзера на ФКи много ми хареса. Постоянно пипам косата си, не мога да се нарадвам колко е мека. Набавих си съставкате за домашния еластисайзер и за Вълшебството (благодаря за споделената рецепта, само безсмъртниче не намерих). Та се питам как да ги редувам? Еластисайзера е един път в седмицата, а Вълшебството ?

# 329
  • Варна
Ако косата няма проблеми еластисайзър веднъж седмично ми се вижда множко. Аз го правя през седмица като редувам с преуоша на Алтерна или Лустър Лоок терапията на Джойко.
Вълшебство нанасям всяка вечер преди сън с 5мин.масаж с главата надолу.

Общи условия

Активация на акаунт